To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XIV

Ninek - Pią Paź 05, 2012 11:54

Nakasha napisał/a:

A jak wychodzę z 4 psami na spacer, w tym 2 owczarkami i dużą Naleczką, to nikt do nas nic nie mówi, wszyscy nas omijają łukiem. :lol:

Też tak chce xD wole omijanie, niż pchanie sie bez pytania z łapami do Foxa :P

Kasik - Pią Paź 05, 2012 17:10

Mnie kiedyś rozwaliła babka tak, że stanęłam jak wryta i nie wiedziałam, co odpowiedzieć. Szłam sobie z labradorem na spacer, a to flegmowate takie, że już bardziej się nie da. Obok nas psy szły i zeszliśmy na trawnik usiąść i poczekać. Jak ruszyliśmy żółwim tempem, zrównaliśmy się prawie z jakąś babeczką idącą chodnikiem (szła za nami). Za chwilę pies stanął na wąchanie, a babka natychmiast razem z nim jak słup i z tekstem "Bo pani ma tego psa bez kagańca, a ja się boję! Ostatnio jednego faceta taki amstaff pogryzł!". No okej. :shock: Pani wydała się bardzo zdziwiona na wieść, że to jednak nie amstaff-pies morderca.
Lama - Pią Paź 05, 2012 21:14

Journey napisał/a:
Fajny psiak, młody, przyjacielski, wesoły i ułożony. :P

Nie wierzę, że to rodezjan.:P
A tak poważnie - dzięki, ale niestety nie mam warunków na drugiego psiura. Poczucie odpowiedzialności jeszcze wygrywa u mnie z fiołem na punkcie dużych psów.;]

Tak tylko zebrało mi się na żale i tęsknoty. Już się wzięłam w garść i będę dzielnie czekać.

A kolegę wyślij na forum rodezjanowe, na pewno kogoś chętnego tam znajdzie.

nezu - Sob Paź 06, 2012 00:00

Z telefonu więc jakość taka se, ale są.;p
Bonieczek się wita. :)

( Poprzedzę pytania, tak, to coś wystające spod kołdry to moja paszcza i łapa, spałam ;P )

PALATINA - Sob Paź 06, 2012 00:02

Jakie cudne brzuszysko! :serducho:
nezu - Sob Paź 06, 2012 00:05

A jakie chętne do całowania to brzuszysko. :serducho: :mrgreen:
PALATINA - Sob Paź 06, 2012 00:07

Uwielbiam takie łóżkowe pozy. :mrgreen:
Moje suki tak nie śpią (tylko kot).
Suka moich rodziców jest w tym niezła.
Wywala się brzuchem do góry i umie się tak przesuwać (żeby brzuch był akurat pod ręką człowieka). Wije się na boki jak wężyk i przemieszcza po łóżku leżąc na plecach. :D

nezu - Sob Paź 06, 2012 00:10

PALATINA napisał/a:
Wije się na boki jak wężyk i przemieszcza po łóżku leżąc na plecach.

O to to. :mrgreen:
To co wyrabia ten pies, żeby być głaskanym to cała opowieść. :lol:

zuuzuushii - Sob Paź 06, 2012 00:24

Możecie mi wytłumaczyć, dlaczego nasze psy pomimo tego, że mają taki dobry węch, są inteligentne i chyba powinny zaczaić gdzie mieszkają, gdy wracamy do domu przez klatkę (mieszkają na drugim piętrze w jednym i drugim mieszkaniu) bardzo często mylą pietra i chcą wejść do mieszkania piętro niżej?
Zawsze mnie to zastanawia :roll:

babyduck - Sob Paź 06, 2012 00:25

Śmieszny jest :mrgreen:
Bel - Sob Paź 06, 2012 01:56

PALATINA napisał/a:
Uwielbiam takie łóżkowe pozy
o tak tak szczególnie ta: http://imageshack.us/phot...803/boniek.jpg/ cała pod kołdrą :P :P :P :P
Afera1 - Sob Paź 06, 2012 08:21

Wiem, że to nie dział ogłoszeń, ale tutaj dużo psiarzy zagląda.
Kupię używaną klatkę kennelową w rozsądnych pieniądzach o wymiarach zbliżonych do: 120x77x81 cm. Nie muszą być dokładnie takie same, mogą być troszkę mniejsze.

nezu - Sob Paź 06, 2012 11:48

Bel, bardzo śmieszne. ;p

Dziś pierdzioch nie spał już w swoim legowisku, tylko walnął mi się do łóżka, jak wstałam to leżał sobie pod kołderką w moich nogach i grzał zadek. :roll:
Jedno wam powiem, ta ich sierść to RE WE LA CJA.
Praktycznie jej nie gubi, jest do tego wybitnie krótka i mnie nie uczula.
No i nie śmierdzi starą skarpetą. ;p
Te psy praktycznie nie wydzielają łoju.

Jedno wiem na pewno.
Będzie trzeba zainwestować w zimowy kubrak...

Layla - Sob Paź 06, 2012 12:40

nezu, z napisem FBI pliiz :serducho:
Nakasha - Sob Paź 06, 2012 12:52

Cytat:
napisem FBI pliiz

Taaak! :serducho: :serducho:

A zdjęcia są urocze. :) :) Moja Nala tak śpi, brzuchem do góry. :P Za to Nemo pełza jak chce żeby go podrapać. :D