Archiwum - Psiaki XIV
Ninek - Pią Paź 05, 2012 11:54
Nakasha napisał/a: |
A jak wychodzę z 4 psami na spacer, w tym 2 owczarkami i dużą Naleczką, to nikt do nas nic nie mówi, wszyscy nas omijają łukiem. |
Też tak chce xD wole omijanie, niż pchanie sie bez pytania z łapami do Foxa
Kasik - Pią Paź 05, 2012 17:10
Mnie kiedyś rozwaliła babka tak, że stanęłam jak wryta i nie wiedziałam, co odpowiedzieć. Szłam sobie z labradorem na spacer, a to flegmowate takie, że już bardziej się nie da. Obok nas psy szły i zeszliśmy na trawnik usiąść i poczekać. Jak ruszyliśmy żółwim tempem, zrównaliśmy się prawie z jakąś babeczką idącą chodnikiem (szła za nami). Za chwilę pies stanął na wąchanie, a babka natychmiast razem z nim jak słup i z tekstem "Bo pani ma tego psa bez kagańca, a ja się boję! Ostatnio jednego faceta taki amstaff pogryzł!". No okej. Pani wydała się bardzo zdziwiona na wieść, że to jednak nie amstaff-pies morderca.
Lama - Pią Paź 05, 2012 21:14
Journey napisał/a: | Fajny psiak, młody, przyjacielski, wesoły i ułożony. |
Nie wierzę, że to rodezjan.:P
A tak poważnie - dzięki, ale niestety nie mam warunków na drugiego psiura. Poczucie odpowiedzialności jeszcze wygrywa u mnie z fiołem na punkcie dużych psów.;]
Tak tylko zebrało mi się na żale i tęsknoty. Już się wzięłam w garść i będę dzielnie czekać.
A kolegę wyślij na forum rodezjanowe, na pewno kogoś chętnego tam znajdzie.
nezu - Sob Paź 06, 2012 00:00
Z telefonu więc jakość taka se, ale są.;p
Bonieczek się wita.
( Poprzedzę pytania, tak, to coś wystające spod kołdry to moja paszcza i łapa, spałam )
PALATINA - Sob Paź 06, 2012 00:02
Jakie cudne brzuszysko!
nezu - Sob Paź 06, 2012 00:05
A jakie chętne do całowania to brzuszysko.
PALATINA - Sob Paź 06, 2012 00:07
Uwielbiam takie łóżkowe pozy.
Moje suki tak nie śpią (tylko kot).
Suka moich rodziców jest w tym niezła.
Wywala się brzuchem do góry i umie się tak przesuwać (żeby brzuch był akurat pod ręką człowieka). Wije się na boki jak wężyk i przemieszcza po łóżku leżąc na plecach.
nezu - Sob Paź 06, 2012 00:10
PALATINA napisał/a: | Wije się na boki jak wężyk i przemieszcza po łóżku leżąc na plecach. |
O to to.
To co wyrabia ten pies, żeby być głaskanym to cała opowieść.
zuuzuushii - Sob Paź 06, 2012 00:24
Możecie mi wytłumaczyć, dlaczego nasze psy pomimo tego, że mają taki dobry węch, są inteligentne i chyba powinny zaczaić gdzie mieszkają, gdy wracamy do domu przez klatkę (mieszkają na drugim piętrze w jednym i drugim mieszkaniu) bardzo często mylą pietra i chcą wejść do mieszkania piętro niżej?
Zawsze mnie to zastanawia
babyduck - Sob Paź 06, 2012 00:25
Śmieszny jest
Bel - Sob Paź 06, 2012 01:56
PALATINA napisał/a: | Uwielbiam takie łóżkowe pozy | o tak tak szczególnie ta: http://imageshack.us/phot...803/boniek.jpg/ cała pod kołdrą
Afera1 - Sob Paź 06, 2012 08:21
Wiem, że to nie dział ogłoszeń, ale tutaj dużo psiarzy zagląda.
Kupię używaną klatkę kennelową w rozsądnych pieniądzach o wymiarach zbliżonych do: 120x77x81 cm. Nie muszą być dokładnie takie same, mogą być troszkę mniejsze.
nezu - Sob Paź 06, 2012 11:48
Bel, bardzo śmieszne. ;p
Dziś pierdzioch nie spał już w swoim legowisku, tylko walnął mi się do łóżka, jak wstałam to leżał sobie pod kołderką w moich nogach i grzał zadek.
Jedno wam powiem, ta ich sierść to RE WE LA CJA.
Praktycznie jej nie gubi, jest do tego wybitnie krótka i mnie nie uczula.
No i nie śmierdzi starą skarpetą. ;p
Te psy praktycznie nie wydzielają łoju.
Jedno wiem na pewno.
Będzie trzeba zainwestować w zimowy kubrak...
Layla - Sob Paź 06, 2012 12:40
nezu, z napisem FBI pliiz
Nakasha - Sob Paź 06, 2012 12:52
Taaak!
A zdjęcia są urocze. Moja Nala tak śpi, brzuchem do góry. Za to Nemo pełza jak chce żeby go podrapać.
|
|
|