Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
Niamey - Nie Wrz 18, 2011 14:35
Kami, jak ja się cieszę widząc u kogoś taką dużą klatkę dla dwóch szczurów
Vaco a ta cerata jest jakoś przeczepiona da tarasów?
Kami - Nie Wrz 18, 2011 15:18
Niamey napisał/a: | Kami, jak ja się cieszę widząc u kogoś taką dużą klatkę dla dwóch szczurów
|
Ja się cieszę, że mi się akurat na szafce zmieściła. Inaczej musiałaby być mniejsza.
Majszczur - Wto Wrz 20, 2011 09:06
Poprzednia wielka pykówka zyskała status klatki zewnętrznej-balkonowej.
Nowa - Jenny KD - zainstalowała się w sypialni.
Moje kobitki są wniebowzięte. Nawet Pirania dała na luz i nie bije na oślep współlokatorek.
Po prawej na dole, w obszarze który swym jestestwem zasłonił LeopoldKot, jest labirynt z rur pcv.
Vaco - Wto Wrz 20, 2011 10:12
Majszczur, super a gdzie kupiłaś to wspaniałe, wiszące "coś"?
Majszczur - Wto Wrz 20, 2011 10:19
Vaco dzięki ... a to czerwone wspaniałe wiszące "coś" to pastikowy pojemnik na reklamówki/foliowe woreczki, made by Ikea
Zalegał mi w piwnicy niewykorzystany więc awansował na szczurzy mebelek
Muszę go jeszcze tylko umocować bardziej poziomo.
Vaco - Wto Wrz 20, 2011 10:31
a faktycznie, już tu ktoś to kiedyś miał, tylko że różowe a ten "łańcuch" po prawej to z zabawkowego?
Niamey - Wto Wrz 20, 2011 10:37
Majszczur, niezmiennie uwielbiam Twoje klatki
Majszczur - Wto Wrz 20, 2011 16:40
Vaco napisał/a: | (...) a ten "łańcuch" po prawej to z zabawkowego? | a ten łancuch po prawej to papuzia zabawka z hali L'Eclerc (zdecydowanie przystępniejsze ceny niż w zoologu, a jakość i funkcjonalność podobna).
Niamey napisał/a: | Majszczur, niezmiennie uwielbiam Twoje klatki | aż żem siem pąsem pokryła miło mi niezmiernie btw... miejsce na grzyba kosmicznego jeszcze jest
w rzeczy samej, ale trudno mu się dziwić, że ma taką... przedtem w tym kącie stała komódka i krzesło z niezwykle obleganym przez koty wyściełanym siedziskiem
Leonidia - Śro Wrz 21, 2011 14:40
Klatka moich lejdis:
I kuzynka żyrafa:
Karmell - Śro Wrz 21, 2011 16:06
Leonidia, super klatka. I ta drabinka fajna
Leonidia - Śro Wrz 21, 2011 16:20
Drabinka jest zrobiona z kołowrotku, który był w zestawie z klatką. Przetwórstwo materiałów wtórnych
Nashi - Śro Wrz 21, 2011 16:46
Mi też się podoba, szczury mają dużo miejsca do wspinania, buszowania... I jest kolorowo.
Gadom - Śro Wrz 21, 2011 17:05
Leonidia, klatka dla mnie idealna Musze wykorzystać ten sposób z domkiem pod połka z dwóch koszyczków
Leonidia - Śro Wrz 21, 2011 17:21
Dzięki śliczne
Łączone koszyczki 'podkradłam' od kogoś z tego tematu, nie są moim pomysłem, za to polecam je bardzo, sprawdzają się
Nashi, kolorowo także dzięki Twoim szmatkom Żyrafowy hamak jest miejscem strategicznym
mintyy - Śro Wrz 21, 2011 19:28
Leonidia, Klatka pierwsza klasa ! A ta zyrafa wymiata ! Skad masz ?
|
|
|