To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Chomiczki

Ninek - Nie Lut 12, 2012 16:52

quagmire napisał/a:
Khm, jak ja się cieszę, że oni wszyscy w kolorze, który mi się średnio podoba ;)

A ja jestem w nim zakochana xD Od początku mi sie niesamowicie podoba.

Ninek - Wto Lut 14, 2012 16:46

Bel, nezu - z transportu w piątek nici. Asia miała jechać na sesje do Wawy, ale przełożyli ją na 3 marca.
Co robimy?

nezu - Wto Lut 14, 2012 17:08

Konduktorka wchodzi w grę?
Mrozy niby słabsze, ale rozumiem obawy,wtedy jedyną ewentualną opcją transportu będzie pomocm osoby trzeciej...

Czyli albo czekanie aż do marca ( :( ) albo założę ten temat na kocim forum...
Może ktoś się znajdzie...

Manta - Wto Lut 14, 2012 17:08

Q-Po z tymczasu dostala dzis nowe mieszkanko. Wczoraj kupilam pudelko, takie samlowate 59/39/19, zostalo wieczorem przystosowane i od dzis rana mala w nim juz mieszk - wydaje sie zadowolona ;-)

Strasznie ciezko ja wyadoptowac - zainteresowania srednie, bo w koncu jest dorosla, a Ci ktorzy sie zglaszaja albo przestaja sie odzywacpo uzyskaniu pytan adopcyjnych albo odpowiedzi jakie wysylaja mnie zalamuja, eh...

nezu - Wto Lut 14, 2012 17:17

Ninek, dopisałam się do wątku transportowego na miau. Zobaczymy czy ktoś się znajdzie.
Ninek - Wto Lut 14, 2012 17:17

nezu, konduktorka może być, jeśli nic innego sie nie znajdzie. Jakoś bym je zapakowała i wysłałoby sie jako jedną przesyłke. Żeby tylko mrozów nie było, ale podobno już ma być powyżej zera.
Zawsze lepiej z kimś, bo to jednak daleko (jak tak patrze, to ode mnie 7 godzin mniej-więcej), ale jak nic sie nie znajdzie to trudno, pojadą ciapciągiem.

Edit
Tak patrze na połączenia i są też z mniejszym czasem podróży, koło 6 godzin.

nezu - Wto Lut 14, 2012 17:35

Ex i IC? :)
6 godzin to nie dramat, z Malborka do Warszawy jest tyle, jak miałam hodowlę to ogonki jeździły na niej dość regularnie.
Niepokoi tylko ostatnia niestabilność połączeń PKP, dlatego na razie szukam transportu z kimś.
Dobrze będzie, musi.
Czekam na Bombilkę. :serducho:

Ninek - Wto Lut 14, 2012 17:43

TLK ;) O różnych porach są, więc coś by sie dobrało, żeby Wam odbiór pasował.
Bel - Wto Lut 14, 2012 18:16

szczerze nie bardzo jestem za konduktorką. Wysyłałam szczury wiem, ale po tym co się stało jakiś czas temu z heniokowymi to ja podziękuję. Wolę chomika żywego albo wcale ;)
Ninek - Śro Lut 15, 2012 19:52

Bel, wczoraj wysłałam Ci wiadomość ale dalej wisi jako 'do wysłania' - pewnie masz skrzynke zapchaną ;>

Tu sie jeszcze nie chwaliłam swoim trzecim cudeńkiem :twisted:
Buka :serducho:

nezu - Śro Lut 15, 2012 23:51

Mogę tu wkleić Bombillę? Mogęmogęmogę?
Bel - Czw Lut 16, 2012 00:18

nezu, jak to wkleić? to ona już u Ciebie? :shock:
mmarcioszka - Czw Lut 16, 2012 00:22

nezu, wklejaj i nie pytaj :D
Ninek - Czw Lut 16, 2012 09:15

Nic mi nie wiadomo, żeby Żarówka (Bombilla to po hiszpańsku żarówka xD ) była u nezu :P
A zdjęcia jak najbardziej wrzucaj :mrgreen: Bo ja już tak temat zasypałam, że sie staram ograniczać do wolnych malców :lol:

Bel - Czw Lut 16, 2012 09:19

Ninek napisał/a:
że sie staram ograniczać do wolnych malców
ano właśnie... a ja już nie pamiętam jak mój Bandyta wygląda ;(