Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
Niamey - Śro Sie 24, 2011 10:50
fen, no co Ty, to nie miś, to szczur-atleta
furburger, ta rura jest naprawdę fajna, szczury ją bardzo lubią
Anonymous - Śro Sie 24, 2011 11:45
Niamey, pjenknie mają w klatce, baaardzo kolorowo. Miło popatrzeć.
Co to za domek zielony jest na dole?
quagmire - Śro Sie 24, 2011 11:48
Myślę, że odwrócone pudełko z wyciętym wejściem
wojsza - Nie Sie 28, 2011 23:46
Bardzo kolorowa twoja klatka ;D
mikanek - Pią Wrz 09, 2011 14:29
Tu mnie jeszcze nie było to teraz się pochwalę Klatka jak widać złączona z dwóch, dolna ma wymiary 80 x 50 górna to 70x40 (tak na oko bo nie pamiętam ); dolna część służy za jadalnię i wc, górna za sypialnię ...no i musiałam tam zainstalować drugie wc bo nastąpiły małe problemy z trzymaniem moczu. Zaadoptowałam na ten cel koszyczek i genialnie się sprawdza W domku tym zamieszkuje 7 kobiet w różnym wieku, chociaż montuję co mogę to popularnością niezmiennie cieszy się tunel polarowy i sputnik
mintyy - Pią Wrz 09, 2011 14:35
Poki co jeszcze skromnie ale powoli sie zapelnia !
wojsza - Sob Wrz 10, 2011 15:35
Klatka ładna ale z wielkim potencjałem wystrojonym
Nakasha - Wto Wrz 13, 2011 14:45
A my zmieniliśmy trochę urządzenie i ustawienie klatek. Teraz nasze główne stado ma 2 klatki 100 x 54 x 100 i 100 x 54 x 80, postawione obok siebie i połączone bokiem. Gdy klatki były jedna na drugiej, 90% szczurów gnieździło się w tej górnej, a teraz przynajmniej korzystają z obu. Zdjęcia są sprzed ok 9 dni.
fen - Wto Wrz 13, 2011 15:29
Pierwszy raz widzę tyle zdjęć na raz w jednym poście
Szczury mają wypas
mintyy - Wto Wrz 13, 2011 15:46
fen napisał/a: | Pierwszy raz widzę tyle zdjęć na raz w jednym poście |
Popieram ! A Nakasha, klatka swietna ! Ciury maja gdzie sie wyszalec xD
mmarcioszka - Czw Wrz 15, 2011 18:32
To ja się pochwalkę swoją ferplastową wolerą (ale tylko jednym zdjęciem)
Kami - Sob Wrz 17, 2011 16:15
No to też się pochwalimy. Klatka jeszcze nie zamieszkana, ale nie mogliśmy się powstrzymać i urządziliśmy. Szczególnie TŻ miał zabawę z montowaniem półek i koszyczków. Cóż, jest wielka, przyszłe dwie lokatorki będą mieć sporo miejsca.
To dokładnie ten model, gdyby komuś miało to pomóc w wyborze: http://www.zdrowyzwierzak...i-pylowych.html
Za jakiś czas napiszę jak się sprawdza w użytkowaniu.
Coś zmienić, dodać?
Off-Topic: | się namęczyłam z rozgryzieniem jak wstawić miniaturki... |
Asica21 - Sob Wrz 17, 2011 18:46
Kami, klatka jest śliczna ale rąbnęła bym tam jeszcze jakąś rurkę albo nogawkę lub rękaw
Kami - Sob Wrz 17, 2011 19:05
Dobry pomysł, powinnam znaleźć jakieś stare spodnie.
Myślałam też o grubym sznurze przez środek klatki. Rury kupię kiedyś na pewno, bo mi się podobają.
I muszę więcej hamaczków uszyć, żeby mieć na co zmieniać. Z kostki jestem dumna, ale drugiej na pewno nie robię - za długo się męczyłam z tym cholerstwem i mam dość.
Kami - Sob Wrz 17, 2011 20:23
No to powiesiłam nogawkę. Nienormalna jestem, szczurów jeszcze brak, a klatka gotowa.
Ale rzeczywiście, teraz jest jeszcze lepiej.
|
|
|