To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

Anonymous - Wto Lip 28, 2009 14:21

Stary robi porzadki w pudelku w kuchni, a rydzyk siedzi na ich legowisku z papieru toaletowego i sie myje :P
Anonymous - Wto Lip 28, 2009 21:25

Zefir zgwałcił Zeusa i teraz je , Zeus obrazony myje sie na samej górze . Lubiś coś chrupie na dole , a Boogie i Anakin śpią w górnej rurze :serducho:
Mao - Wto Lip 28, 2009 22:43

LiLianka napisał/a:
Zefir zgwałcił Zeusa i teraz je

No ta, zaspokoił się i przeszedł do porządku dziennego. Mężczyźni... :P

Hexe siedzą na łózku pod kocykiem, poza tym nie wiem dokładnie, co robią. W każdym razie Hexe się kręci, bo kocyk się porusza.

Olcccccia - Śro Lip 29, 2009 08:48

Moje pięknoty spią bo je troche wymęczyłam o 4 nad ranem to teraz odsypiają :)
Anonymous - Śro Lip 29, 2009 22:35

Zefir i Boogie ukradli mi kanapke z pasztem i ją jedzą za komputerem :evil: a reszta je w klatce
Laura001 - Pią Lip 31, 2009 11:38

moje szczury teraz jedzą w klatce :-P
Anonymous - Pią Lip 31, 2009 12:00

Lezakuja i myja sie dziady kochane :D
Antek - Pią Sie 28, 2009 19:52

Cena właśnie siedzi koło domku, niucha i patrzy sobie przed siebie. Chyba właśnie spała i ją obudziłem... :oops:
nutaka - Pon Sie 31, 2009 13:54

Jazz śpi pod monitorem, Bluta za poduszką.
Anonymous - Pon Sie 31, 2009 14:03

Bogdan śpi sobie smacznie, że nawet nie reaguje, jak Ogoniasty je obok niego makaron :D
nutaka - Pon Sie 31, 2009 14:11

Teraz Blues dołączyła do siostry.
Sandra - Czw Wrz 10, 2009 19:05

Spierdek pije ,Szary wcina patyka śmiesznie przy tym podskakując.Zaczyna mieć świrka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ooooo i Spierdek czubol już szaleje ....iiiii poleciały... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anonymous - Czw Wrz 17, 2009 20:38

Właśnie zostałam pobita przez moje szczury ;( :lol:
Lubiś się myje
Hefryś rozwala trociny gdzie się da o__O
a Zefir Gapi się na mnie xD

komosa - Pią Wrz 18, 2009 09:38

Stefan i Bazyl nie mają teraz wesoło, co im sie w ogóle nie podoba. Z racji tego, że w domu wystąpiło jakieś choróbsko w klatce siedzą już drugi dzień (albo i trzeci).
A że nie mają możliwości wyszaleć sie na pokoju, skaczą po klatce (a w nocy to dopiero urządzają festyn!), a jak tylko się pojawie w zasięgu ich wzroku, siadają pokornie i wpatrują sie we mnie tymi swoimi cudnymi oczkami... "wypuść nas, chociaż na chwilke"...

adrian - Pią Wrz 18, 2009 11:36

W sumie nie wiem co szczury robią bo są schowane w hamaku ale ich ogonki razem zwisają i się plączą.. świetny widok