To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1

harpoonka - Pon Lip 25, 2011 15:12

quagmire, aj, nie pomyślałam o zaszczańcach :lol: Jednak mimo wszystko spróbuję i zobaczymy, co z tego wyjdzie :mrgreen:
Rafola - Sob Sie 06, 2011 13:30

A oto klatka moich pociech po ostatnim ,,remoncie,, :)

fen - Sob Sie 06, 2011 16:40

Podoba mi się ta klatka ! :D Nie jest przeładowana :D
A półki możesz zabezpieczyć czymś nie będziesz musiała ciągle wyparzać.
Ja pociągnęłam farbą olejną.

Pyl - Pon Sie 08, 2011 12:11

No to przyszła pora na fotki Nietoperrr...kowego wystroju moich klatek :wink: Pomarańczowo mi :P

Łodziaki:

Stare stado:

Młodziaki:

Exogenesis - Pon Sie 08, 2011 16:59

Pyl, Hahah podoba mi sie ;) Nawet bardzo i jak cholernie widac to ze w starszym stadzie jest wiecej miejsc do spania a w mlodym to calodniowych zabaw. Cholera, mega mi sie podoba ;p
Rafola - Pon Sie 08, 2011 22:07

Świetne klatki :) Bardzo mi się podobają :] A mam pytanko, w jakim sklepie można nakupić sobie takich klipsów i łańcuszków?
Majszczur - Czw Sie 11, 2011 18:28

Nasza klaciorka (obecnie na trzy a niedługo cztery panny). Pykówka ocynk (77x80x45) jeszcze w trakcie urządzania. Póki co tygryskowa galanteria by Nietoperrr... dojdzie jeszcze drabinka-mostek z korków, koszyczek lub durszlak i narożny drewniano plastikowy domek z 5 otworami (z odzysku- nieużywana dziecięca zabawka - szczuraki ją uwielbiają)

i druga mniejsza lakierowana (58x54x36) w różnych wariantach umeblowania. Nie mam foty aktualnego wystroju.

Nietoperrr... - Czw Sie 11, 2011 19:19

He,he!A mi się najbardziej podoba ta zawieszka do wózka dla dzieci z grzechotkami!!!Niezła atrakcja,pewnie w nocy efekty dźwiękowe są powalające!!! :lol:
Niamey - Czw Sie 11, 2011 21:56

Majszczur, bardzo fajnie urządzone klatki :) Nie moja kolorystyka, ale kilka naprawdę fajnych aranżacji. Wygląda jakbyś wcześniej przejrzała kilka zagranicznych for :)

Też poluję na takie zawieszki, ale jakoś nie trafiłam na żadne interesujące :(

Majszczur - Sob Sie 20, 2011 11:08

Ponieważ cholery zjadły nietoperrrowy domek, musiałam trochę przemeblować i oczywiście nie wytrzymałam i dodałam parę elementów. Nowa narożna budka od dorota33 od razu została pozbawiona gąbkowego wewnętrznego usztywnienia i wzbogacona o dodatkową wentylację, ale ogoniastej szarańczy te działania destrukcyjne sprawiły tyle radochy, że nawet nie mam im tego za złe :lol1:
Przed i po przemeblowaniu
edit: ort :oops:

iiccyy - Sob Sie 20, 2011 11:35

super ! bardzoo sie podoba, zaraz ide grzebać w piwnicy, moze cos jeszcze znajdę :)
Niamey - Sob Sie 20, 2011 22:17

Majszczur, bardzo lubię Twoje klatki :) A skąd masz ten fajny kolorowy łańcuch? Szczury uwielbiają dodatkową wentylację w domkach :lol: Dlatego doradziłam mamie, żeby teraz robiła dwa wejścia w domkach, może dłużej wytrzymają.
Niamey - Śro Sie 24, 2011 00:56

Ostatnie przemeblowania:

Teraz mam jeszcze trochę inny wystrój, ale to może kiedy indziej wrzucę :)

fen - Śro Sie 24, 2011 07:40

Ten miś pod "sufitem" mnie rozbroił :lol:
Podoba mi się :D

valhalla - Śro Sie 24, 2011 07:47

Ale fajnie i kolorowo :) Szczurki muszą być zachwycone.