Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
harpoonka - Pon Lip 25, 2011 15:12
quagmire, aj, nie pomyślałam o zaszczańcach Jednak mimo wszystko spróbuję i zobaczymy, co z tego wyjdzie
Rafola - Sob Sie 06, 2011 13:30
A oto klatka moich pociech po ostatnim ,,remoncie,,
fen - Sob Sie 06, 2011 16:40
Podoba mi się ta klatka ! Nie jest przeładowana
A półki możesz zabezpieczyć czymś nie będziesz musiała ciągle wyparzać.
Ja pociągnęłam farbą olejną.
Pyl - Pon Sie 08, 2011 12:11
No to przyszła pora na fotki Nietoperrr...kowego wystroju moich klatek Pomarańczowo mi
Łodziaki:
Stare stado:
Młodziaki:
Exogenesis - Pon Sie 08, 2011 16:59
Pyl, Hahah podoba mi sie Nawet bardzo i jak cholernie widac to ze w starszym stadzie jest wiecej miejsc do spania a w mlodym to calodniowych zabaw. Cholera, mega mi sie podoba ;p
Rafola - Pon Sie 08, 2011 22:07
Świetne klatki Bardzo mi się podobają A mam pytanko, w jakim sklepie można nakupić sobie takich klipsów i łańcuszków?
Majszczur - Czw Sie 11, 2011 18:28
Nasza klaciorka (obecnie na trzy a niedługo cztery panny). Pykówka ocynk (77x80x45) jeszcze w trakcie urządzania. Póki co tygryskowa galanteria by Nietoperrr... dojdzie jeszcze drabinka-mostek z korków, koszyczek lub durszlak i narożny drewniano plastikowy domek z 5 otworami (z odzysku- nieużywana dziecięca zabawka - szczuraki ją uwielbiają)
i druga mniejsza lakierowana (58x54x36) w różnych wariantach umeblowania. Nie mam foty aktualnego wystroju.
Nietoperrr... - Czw Sie 11, 2011 19:19
He,he!A mi się najbardziej podoba ta zawieszka do wózka dla dzieci z grzechotkami!!!Niezła atrakcja,pewnie w nocy efekty dźwiękowe są powalające!!!
Niamey - Czw Sie 11, 2011 21:56
Majszczur, bardzo fajnie urządzone klatki Nie moja kolorystyka, ale kilka naprawdę fajnych aranżacji. Wygląda jakbyś wcześniej przejrzała kilka zagranicznych for
Też poluję na takie zawieszki, ale jakoś nie trafiłam na żadne interesujące
Majszczur - Sob Sie 20, 2011 11:08
Ponieważ cholery zjadły nietoperrrowy domek, musiałam trochę przemeblować i oczywiście nie wytrzymałam i dodałam parę elementów. Nowa narożna budka od dorota33 od razu została pozbawiona gąbkowego wewnętrznego usztywnienia i wzbogacona o dodatkową wentylację, ale ogoniastej szarańczy te działania destrukcyjne sprawiły tyle radochy, że nawet nie mam im tego za złe
Przed i po przemeblowaniu
edit: ort
iiccyy - Sob Sie 20, 2011 11:35
super ! bardzoo sie podoba, zaraz ide grzebać w piwnicy, moze cos jeszcze znajdę
Niamey - Sob Sie 20, 2011 22:17
Majszczur, bardzo lubię Twoje klatki A skąd masz ten fajny kolorowy łańcuch? Szczury uwielbiają dodatkową wentylację w domkach Dlatego doradziłam mamie, żeby teraz robiła dwa wejścia w domkach, może dłużej wytrzymają.
Niamey - Śro Sie 24, 2011 00:56
Ostatnie przemeblowania:
Teraz mam jeszcze trochę inny wystrój, ale to może kiedy indziej wrzucę
fen - Śro Sie 24, 2011 07:40
Ten miś pod "sufitem" mnie rozbroił
Podoba mi się
valhalla - Śro Sie 24, 2011 07:47
Ale fajnie i kolorowo Szczurki muszą być zachwycone.
|
|
|