Archiwum - Psiaki vol. II
AngelsDream - Wto Maj 06, 2008 19:48
PALATINA, słuszna uwaga!
Oli - Wto Maj 06, 2008 21:49
| PALATINA napisał/a: | Wg anatomii pies ma twarz nie pysk, bo ma twarzoczaszkę, a nie pyskoczaszkę (tak zawsze mawiał nasz profesor). | Chciałam to samo napisać. No i ten "nasz profesor" mnie rozbroił. Czyżby "szalony"...
PALATINA - Wto Maj 06, 2008 21:53
| Off-Topic: | | Olimpia napisał/a: | | Czyżby "szalony"... |
'Szalony'!
Odkąd nie mam z nim nic wspólnego, to go kocham!
Choć rok przez niego kiblowałam.
|
Oli - Wto Maj 06, 2008 21:59
| Off-Topic: | A ja mam z nim teraz immunopaty i odżywa moja miłość do niego z czasów fizjopatów. Kocham wykłady tego faceta i ogólnie "mimo wszystko" bardzo go lubię. Zapewne po egzaminie będę go przeklinać, ale mimo wszystko uwielbiam go! No i ta jego twarzoczaszka jest chyba już legendą na wydziale... |
PALATINA - Wto Maj 06, 2008 22:09
Psy nie mają też łap - maja kończyny piersiowe i miedniczne i tak nalezy się o nich wypowiadać!
Jednak na slajdach jak wół stoi, że zmany przy takiej czy innej chorobie są na brzuchu, na łapach....
P.S. Tez go bardzo lubię, serio. On tak śmiesznie podskakuje i macha rękami, jak coś opowiada! Boki zrywać!
Dagus - Wto Maj 06, 2008 22:14
Zatem trochę potężnej "twarzy" w skrócie morda
AngelsDream - Wto Maj 06, 2008 22:19
Dagus, potężna oj potężna.
I trochę Baaja z Gassirą by Gassira
PALATINA - Wto Maj 06, 2008 22:24
AngelsDream, Dagus, super foty! Aż miło popatrzeć!
A tak z innej beczki, nie zauważyliście przypadkiem, że karmy zdrożały?
Ja się orientuję w cenach tylko kilku i te kilka poleciało do góry całkiem ładnie!
Chciałam się całkiem przerzucić na Best Choice z rybką, ale przy nowej cenie mocno się zastanawiam, czy mnie na to stać!
Na dogomanii czytałam też, że Acana podrożała.
Mój 'stary' ANF też...
babyduck - Śro Maj 07, 2008 08:41
A mi się TO zdjęcie podoba
AngelsDream - Śro Maj 07, 2008 12:42
Jeszcze trochę Baaja na Gassirowych zdjęciach
Anonymous - Śro Maj 07, 2008 13:08
Dagus, Bella jest prze-bella. Jestem nią zachwycona.
Gassira jest wspaniała, uwielbiam teriery, chyba jednak najbardziej, jako grupę. A Baaju taki rozmarzony http://i238.photobucket.c...ra/th_BB_17.jpg
yoshi - Śro Maj 07, 2008 14:07
| Dagus napisał/a: | Zatem trochę potężnej "twarzy" w skrócie morda |
cudo
babyduck - Śro Maj 07, 2008 14:21
ależ ja uwielbiam takie duże, piękne "twarze"
PALATINA - Śro Maj 07, 2008 16:44
Jagna miała kolejny atak.
Trochę juz się często robi.....
Nie mogłam się powstrzymać od wzięcia jej w ramiona, bo gdy się zaczynał zaczęła skomleć. Nigdy wcześniej nie skomlała, po prostu się zaczynał i już.
Dziś był za to bardzo łagodny. Mięśnie całego ciała napięły jej się niesamowicie i drżały jak na mrozie. Nic więcej. Tylko tyle.
Tuliłam ja i było mi tak bardzo bardzo przykro, że musi przez to przechodzić....
Moja córeczka kochana....
Edit.
Dodam jeszcze Jagusiowe oczko.
Kto mi powie, jaki to kolor, bo sama nie bardzo wiem?
Naciol - Czw Maj 08, 2008 13:03
Odcień sarniego brązu z niedźwiedzią obwódką
|
|
|