Archiwum - Koty vol. V
PALATINA - Czw Sty 10, 2013 12:17
Ja się zawsze zastanawiałam, co w przypadku wizyt u znajomych (my zabieramy koty na weekendy do moich rodziców)? Czy w obcym miejscu kot też znajdzie kibelek?
Pomijam już fakt, że mam alergię na sedes z otwartą klapą, a niespuszczona woda to już w ogóle by nie przeszła u mnie.
Cola - Czw Sty 10, 2013 15:13
klauduska, no pewnie.
ja to tak w formie żartu trochę wkleiłam. nie planuję tego kupić na razie, chociaż to jest ciekawa sprawa. wszyscy domownicy musieliby być nauczeni niezamykania drzwi ani klapy. z resztą w większości znanych mi domów z kotami kuweta stoi w toalecie.
kocham tego mojego kota jak nie wiem co. czasem przy zabawie przesadzi z mocą, ale poza tym jest IDEALNY!
klauduska - Czw Sty 10, 2013 18:52
http://www.dailymail.co.u...tter-films.html kolejna "rasa"
Cola - Sob Sty 12, 2013 18:28
byłam u weta a zapomniałam zapytać o dziwne ruchy podczas snu. wiem że może mu się coś śnić, ale jego skóra, uszy, wąsy, łapki, wszystko cały czas się rusza. mało magnezu? dostaje Gimpet Baby Tabs
NinaWi - Sob Sty 12, 2013 20:58
Cola, moim też się czasami wszystko rusza podczas snu. Emisiowi zdarzało się nawet szczekać
Martwię się o mojego Kotałka W czwartek zwymiotował część kolacji. Wczoraj po tym jak zaczął wymiotować białym płynem, pojechaliśmy do weta. Babka stwierdziła, że ma podrażnioną tchawicę i stąd te wymioty, dała mu antybiotyk. Kazała przyjść dzisiaj. Poszliśmy. Kot ma "sztywny, napięty" pęcherz. A ja faktycznie nie widziałam, żeby dziś sikał (kupa była). Dała mu coś rozluźniającego, żeby się wysiusiał. Wróciliśmy o 18.30, a on do tej pory nie był nawet w kuwecie. I siedzi jakiś taki osowiały. Już drugi dzień nie szaleje. Innych objawów nie ma. O co chodzi?
Ninek - Sob Sty 12, 2013 21:10
Loonie, uważaj z tym niesikaniem. Łatwo o zatrucie mocznikiem. Młodszy brat moich dwóch persich braci przez to umarł Przytkał sie kamieniem.
NinaWi - Sob Sty 12, 2013 21:32
Właśnie się wysikał. Gnojek mały, jak śmie mnie tak straszyć...
Tygrys - Nie Sty 13, 2013 13:40
Cola, Maniek też cały chodzi. jak dla mnie to mu się coś śni, przecież ludzie też tak robią w aktywnej fazie snu
klauduska - Pon Sty 14, 2013 13:55
Przedstawiam S*Restless Toralei Stripe
Wczoraj przyleciałam z nią ze Szwecji. Moje kolejne cudeńko hodowlane
quagmire - Pon Sty 14, 2013 13:58
Urokliwa tygrysica
Ninek - Pon Sty 14, 2013 14:01
Piękna jest
klauduska - Pon Sty 14, 2013 14:06
Ninek, quagmire, dzięki
Tora jest czarna pręgowana tygrysio z białym [n 09 24]
Ninek - Pon Sty 14, 2013 14:13
klauduska, takie pręgusy lubie najbardziej Tygrysie i klasyczne.
NinaWi - Pon Sty 14, 2013 14:29
klauduska, śliczna! W jakim jest wieku?
I w tajemnicy powiem, że też sobie taką przywiozę pod koniec stycznia Tylko nie ze Szwecji
Mój Kotał już ma się dobrze. Przeszło mu, zachowuje się normalnie. Co to było, ani ja ani wet nie wie.
klauduska - Pon Sty 14, 2013 14:41
Loonie, urodziła się 17.08.2012r
Ja w PL drugiej kotki nie chciałam kupować Ale gratulacje
Z której hodowli?
|
|
|