Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
Bel - Pią Lip 08, 2011 22:16
Vaco, trzymadełko na siatki z ikei jak myślę
Asmena - Pią Lip 08, 2011 23:33
believe_86 napisał/a: | Vaco, trzymadełko na siatki z ikei jak myślę |
Tak Mam takie białe w domu i nie pomyślałam, żeby tego użyć... Oj, lista zakupów w Ikei rośnie
H. - Sob Lip 09, 2011 02:39
Wooooow, jak dobrane kolory Klatka geniusz, super urządzona Mrimcia kuka
gratis - Sob Lip 09, 2011 06:54
O, dzięki Magnesik, przypomniałaś mi, że takie coś posiadam i dawno chłopaki nie używały, a mamy jeszcze ciut miejsca w quadrze.
Klatka cudowna! Prawidłowo się tam dopatruję odrobinkę szkoły Wuni?
Kasik - Czw Lip 21, 2011 20:55
No to teraz my pochwalimy się naszą dwuchłopną klateczką
Cała klateczka:
Ukochane legowisko i koszyczki:
Dół klatki:
Znów cała klatka:
A tak chłopaki cieszyli się z nowo zamontowanych koszyczków
Klatka to Remy z alledrogo wymiary 38,5x58,5, wys 72cm. Co myślicie o klatce? Jakieś sugestie zmian/poprawek?
Mogę jeszcze zareklamować, że hamaczek, legowisko i norka zamówione od doroty na innym forum Polecam Hamaczek już trochę nadgryziony (w ogóle zawieszony wejściem do dołu, bo tak Stefanowi bardziej pasuje ), norka natomiast mimo zaszywania, jest namiętnie rozrywana przez Stefka, bo przecież w środku, w watolinie fajniej...
Vaco - Czw Lip 21, 2011 20:59
ale super, wszystko dobrane kolorystycznie
Kasik - Czw Lip 21, 2011 21:06
Vaco, dziękuję mam małą obsesję na tym punkcie, wszystko musi pasować
Orlaith - Pon Lip 25, 2011 11:07
A więc... No tak nie zaczynamy zdania od "A więc"...
Mianowicie, obejrzałam wasze klatki i muszę przyznać że niektóre szczury mają na prawdę, niezłe gniazdko. Wczoraj przyszła do mnie woliera, dzisiaj będę projektowała wnętrze, myślę że w tygodniu wszystko będzie już gotowe i będę mogła się nią "pochwalić".
harpoonka - Pon Lip 25, 2011 11:38
Kurczę, ale niektórzy z Was mają super klatki Dosłownie RAJ dla ogonów!
Muszę skorzystać z niektórych pomysłów i ulepszyć wystrój u moich brudasów Najbardziej mi się podobają gałązki w klatce. Chyba idę zaraz na spacer po jakieś drzewko
quagmire - Pon Lip 25, 2011 11:43
harpoonka, gałęzie u samców, szczególnie jak jest ich więcej, tak średnio się sprawdzają. Są za szybko zasikiwane ;p
Pyl - Pon Lip 25, 2011 12:42
To ja się w 100% zgodzę z quag, ale dla smaka wstawię fotki starego wystroju mojej klatki - jak jeszcze mieszkało w niej 6 bab i drewienka wytrzymywały pół roku bez gruntowego prania Teraz już się nie da... 4 chłopa i 4 baby to zdecydowanie za dużo jak na biedne drewienka
Zdjęcia oczywiście robione pod kątem nowego szczura (kto zgadnie co to za agutkowy ogonek? ) a nie klatki, więc przepraszam za jakość - ale co-nie-co widać:
quagmire - Pon Lip 25, 2011 12:59
Pyl napisał/a: | kto zgadnie co to za agutkowy ogonek? |
Biezulka
Pyl - Pon Lip 25, 2011 13:03
Off-Topic: | quag, wygrałaś właśnie główną nagrodę w szczur-totka Nagrodę dostarczymy soon... |
magnes - Pon Lip 25, 2011 13:26
to Tommy? Gdyby nie był niebieski...
Fajna klatka i mają dużo gałęzi do sikania i gryzienia
Pyl - Pon Lip 25, 2011 15:01
magnes napisał/a: | to Tommy? | Nie, stara dobra ferplastowa królikówka 120 - ta sama co w niej mam teraz stare stado. Ale już takich nie robią... I jest morski, tylko na fotkach wyszedł niebieski
No i już gałązek nie mają, bo się obsikały zanadto...
|
|
|