To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. IV

klauduska - Czw Lut 02, 2012 19:03

Off-Topic:
Wampiwor, :roll: skoro ciebie to odrzuca, to trudno. wrzucam gdzie się da, bo potrzebne są głosy. nie wszyscy zaglądają tu czy na wątek pomocowy, ale na sb już tak i nie widzę przeszkód, żeby bardziej propagować. to się nazywa PR ;)
EOT

Wampiwor - Czw Lut 02, 2012 19:09

klauduska napisał/a:
to się nazywa PR
to się nazywa "nigdy nie kupię tego badziewia, bo mi uprzykrzają życie jak mi zatykają tymi reklamami skrzynkę pocztową", EOT, a i owszem, grochem.
Layla - Czw Lut 02, 2012 19:17

klauduska, to jest anty PR, mnie też odrzuca.
klauduska - Czw Lut 02, 2012 19:18

Off-Topic:
:roll: to nie głosujcie, jak wam się nie podoba i tyle.

mata - Czw Lut 02, 2012 19:26

a ja pozwolę sobie wrócić do mojego kota...

laski, przychodzi wam coś jeszcze do głowy?

a może ktoś się orientuje, gdzie w Poznaniu mogę zrobić kotu dobre RTG i nie stracić przy tym fortuny? bo Nad Wierzbakiem nie mają, a na Mieszka nie będę płacić chorej kasy...

furburger - Pią Lut 03, 2012 09:56

PALATINA, mi wetka powiedziała że moja Kleo może czasem kichać ale to wynikiem bardziej spłaszczonego pyszczka niby :roll:
gaun - Pią Lut 03, 2012 10:07

Odnośnie wcześniejszy postów Kichanie może także wynikać z suchego powietrza. Grzejniki nie służą kotom, polecam nawilżacze powietrza, u mnie zawsze pomagają w zimie. Moja Gnid znowu zaczęła kichać i podejrzewam, że to reakcja na chwilowy brak nawilżacza - trzeba filtry wymienić.
Journey - Pią Lut 03, 2012 11:49

Znacie może jakąś stronę/forum poświęcone szkoleniu kota?
L. - Pią Lut 03, 2012 12:06

Journey, ja kojarzę tylko szkolenie think cat(?) przez COAPE.
Manta - Pią Lut 03, 2012 12:29

furburger, jesli plaskopyski kot Ci czesto kicha to sprawdz, czy nie ma aby kataru lekkiego i czy nie trzeba czesciej czyscic lzawiacych oczu. Jak krotki pysio ma? Bo szczerze mowiac, niekoniecznie plaskoryjki czesciej kichaja ;)
furburger - Pią Lut 03, 2012 12:34

Manta, według mnie płaskiego pyska to ona w ogóle nie ma :roll: kichała mi tylko na samym początku jak ją wzięłam ale to tylko dlatego że była chora, po antybiotyku jej przeszło i od listopada kichła mi może ze 3 razy :P

tu zdjęcia jej pyska
http://wd9.photoblog.pl/n...0/109489508.jpg
http://wd10.photoblog.pl/...F/113258999.jpg

klauduska - Pią Lut 03, 2012 12:38

furburger, http://wd9.photoblog.pl/n...0/109489508.jpg no na tym zdjęciu widać, że ma nieco skrócony pysk moim zdaniem ;)
furburger - Pią Lut 03, 2012 12:57

mam jeszcze dwa

na jednych widać że jest krótki ale na innych że wcale nie, nie wiem czy to ważne ale wetka też twierdzi że Kleo ma coś z brytyjczyka

Manta - Pią Lut 03, 2012 13:10

nie wiem co wetka w niej z brytyjczyka widzi ;-)
mała ma normalny nos, nie skrocony :) a nawet jesli ma z tych krotszych niz dluzszych (choc wcale sie nie wydaje ;P ) to i tak to jest normalny pysio, nie wplywajacy na takie rzeczy.

po 12latach z egzotykiem (i 9 latach z drugim u babci) cos o plaskoryjkach (prawdziwych :P ) powiedziec moge :)

furburger - Pią Lut 03, 2012 13:22

Manta, hmm widzi u niej okrągłą głowę, po układzie zębów też to widziała i patrzyła też na łapy, paznokcie poduszki, ja tam się na tym nie znam więc nie wiem jaki pysk jest krótki jaki nie :P
dla mnie najważniejsze jest żeby była zdrowa :P