To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

harpoonka - Nie Cze 14, 2009 16:45

Gapcio spi wywalony w najwiekszym hamaku, Chester, Cheddar i Alvin wcisneli sie do najmniejszego, a ze Chester zajmuje prawie caly, to smiesznie to wyglada :lol:
Beally Bo domaga sie mojej uwagi przez kraty klatki, a dziewuchy leza w hamaku i patrza na mnie bez wiekszego zainteresowania ;P

Anonymous - Nie Cze 14, 2009 17:09

Śpią jak zabite, miały dzisiaj sporo wrażeń.
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 20:01

Anakin śpi na samej górze , Zeus pośrodku , Zefir robi to co zawsze ( czyli je :P ) , a Lubiś się drapie :D
Niamey - Czw Cze 18, 2009 20:05

Kradną nam różne ważne notatki do egzaminów :D
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 20:09

Lola spi na parapecie, a chlopaki jedza zmiksowane truskawki.
karola - Czw Cze 18, 2009 20:10

Jedzą gerbera (mus- owoce leśne z jogurtem) :gotmilk:
Yui - Pią Cze 19, 2009 09:23

Mój Kubeczek obecnie śpi w domku zakopany po uszy w sianku i jest na mnie wielce obrażony że był wczoraj u doktora na zastrzyku:P:)
marlena91 - Pią Cze 19, 2009 10:29

Moje właśnie śpią :) Tzn Inka coś tam ruszać się zaczęła wyszła z domu o nie powrotem wlazła. Zaraz idę je trochę wymęczyć :twisted:
Ava - Pią Cze 19, 2009 11:08

Są rozbite, ponieważ wymyłam im klatkę i wyprałam worek w którym uwielbiają siedzieć ;P . Zenit wciska się na siłę do za małego domku, który służy jako podpórka pod półeczkę (jest tak duży że tyłek mu wystaje) a Bauhaus kombinuje jak zaciągnąć do klatki szmatkę, która osłania od słońca :P
Anonymous - Pią Cze 19, 2009 18:50

Stary spi w pudelku ze skrawkami gazet zakopany tak, ze go nie widac. Zmeczyl sie chlopak obcinaniem pazurkow ( a to ja cala jestem podrapana o dziwo :P ). Rydzyk siedzi pod lozkiem po cichu, bo sie b obrazil za to, ze pani w 3 palcach jakims cudem obciela pazurki, ale nie ma co sie z nim bawic i nastepnym razem zrobi to wet.
karola - Pią Cze 19, 2009 20:50

Tobba namiętnie zlizuje Adriana, a Robin złowieszczo spogląda na mnie z hamaka :DD
polegalu - Sob Cze 20, 2009 19:58

Moje spały na samej górze w szafie. Mam tam stare rzeczy, więc wiadomo, że przejęły :P Ale słyszę jakieś skubanie ziarenek :> , więc odżywają - ich godzina :]

PS Moje nie sypiają gdzieś na parapecie, ogólnie na widoku. Jak Wy to robicie ;) ?

Mangalarga - Nie Cze 28, 2009 19:42

Ganiają się gdzieś na kanapie między poduszkami :mrgreen:
Anonymous - Nie Cze 28, 2009 20:27

Nie chcą wyjść na wybieg... O_o Stoję i wołam ale mnie olewają... :rotfl:
Bema - Nie Cze 28, 2009 22:00

śpią w hamako-norce :)