Archiwum - Psiaki VIII
Szura - Pią Cze 18, 2010 12:29
Tess, a kiedy dokładnie jedziesz? Ja chce szczeniora, ja chcę!
Tess - Pią Cze 18, 2010 12:39
Szura, mistrzostwa są 1-3.10, ale ile dni mnie nie będzie to na razie trudno powiedzieć, nie wiem, kiedy będziemy jechać, kiedy wracać, ani nic.
Na razie dopiero oficjalnie wiadomo, jakie są wyniki, jestem na drugim miejscu w mediumach, wysłałam wniosek o wydelegowanie, zobaczymy, co dalej.
No i pracowite wakacje nas czekają, bo znając moich trenerów nam nie odpuszczą (z naszego klubu jedzie aż 5 psów, w tym dwie trenerki)!
[ Komentarz dodany przez: Layla: Pią Cze 18, 2010 14:06 ]
ort. popr.
To było zamierzone. Zresztą, nvm.
L. - Pią Cze 18, 2010 13:08
sachma, na ząbki dobra jest zawinięta supełkiem szmatka, która wcześniej została zamrożona taka "ala kostka" twarda i łagodzi swędzenie.
sachma - Pią Cze 18, 2010 13:30
L., mamy przerobiłam ten sposób przy owczarku - mamy dwa gałganki, które po zużyciu znów namaczam zamrażam i daje na drugi dzień
Tess, to teraz oficjalnie gratuluje! wiedziałam że tak będzie
a my mamy już wszystkie szczepienia za sobą nawet wściekliznę i dostałam potwierdzenie zgłoszenia do Olsztyna i do Gdyni więc zaczynamy sezon wystawowy od 04.lipca
babyduck - Pią Cze 18, 2010 13:50
A my się wystawiamy w Warszawie jednak. Choć nie wiem po co i co mnie podkusiło, bo na wniosek o Zwycięzcę Młodzieży szans raczej nie mamy, jeśli będzie ktoś w tej samej klasie.
quagmire - Pią Cze 18, 2010 13:52
babyduck, przynajmniej masz blisko
Badoha - Pią Cze 18, 2010 13:58
babyduck, a kiedy wystawa?
AngelsDream - Pią Cze 18, 2010 13:58
A my po tej wystawie idziemy potropić z innymi wilczakami, będzie więc ciekawie.
babyduck - Pią Cze 18, 2010 14:37
Badoha, 10 lipca. Chcesz przyjść? Może ciocia Viss spełni wreszcie swoją groźbę i będzie świadkiem naszej porażki?
Badoha - Pią Cze 18, 2010 14:41
| babyduck napisał/a: | | Badoha, 10 lipca. Chcesz przyjść? | będę wtedy nad morzem-a tak to bym na pewno przyszła
L. - Pią Cze 18, 2010 14:53
sachma, będziesz wystawiać Lennego w Olsztynie ? kiedy jest wystawa, 4 lipca? ;>
Oli - Pią Cze 18, 2010 15:14
| babyduck napisał/a: | | Chcesz przyjść? | ja wtedy powinnam być w warszawie, mogę ja?
sachma - Pią Cze 18, 2010 15:18
| L. napisał/a: | sachma, będziesz wystawiać Lennego w Olsztynie ? kiedy jest wystawa, 4 lipca? ;> |
dokładnie
mamy kłopot.. o 14:00 wróciliśmy ze szczepienia było wszystko ok.. koło 15 zaczął się ból brzucha - nie ma kupy która powinna być .. on robi 3 dziennie - jedną rano drugą koło 12-15 a trzecią wieczorem.. brzuch boli.. jest nabrzmiały.. nie wiem czy jechać do weta czy czekać.. piszczy przeraźliwie jak tylko próbuje go dotknąć.. izoluje się.. chowa.. jest smutny i zmęczony.. ciągle śpi.. nawet nie idzie się przywitać jak ktoś przychodzi.. było siku, ale kupy ani próby zrobienia kupy nadal nie ma
babyduck - Pią Cze 18, 2010 15:34
Oli, taaaaaak
AngelsDream - Pią Cze 18, 2010 15:43
sachma, może to szczenięca kolka?
Nie proponuję leczenia na własną rękę, ale jak okaże się, że to to - wystarczy lekka dieta i espumisan w kropelkach. U nas niestety zdiagnozował dopiero lekarz na USG.
|
|
|