To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki VIII

Szura - Pią Cze 18, 2010 12:29

Tess, a kiedy dokładnie jedziesz? Ja chce szczeniora, ja chcę! :D
Tess - Pią Cze 18, 2010 12:39

Szura, mistrzostwa są 1-3.10, ale ile dni mnie nie będzie to na razie trudno powiedzieć, nie wiem, kiedy będziemy jechać, kiedy wracać, ani nic. :mrgreen:
Na razie dopiero oficjalnie wiadomo, jakie są wyniki, jestem na drugim miejscu w mediumach, wysłałam wniosek o wydelegowanie, zobaczymy, co dalej. :D
No i pracowite wakacje nas czekają, bo znając moich trenerów nam nie odpuszczą (z naszego klubu jedzie aż 5 psów, w tym dwie trenerki)! :serducho:

[ Komentarz dodany przez: Layla: Pią Cze 18, 2010 14:06 ]
ort. popr.

To było zamierzone. :roll: Zresztą, nvm.

L. - Pią Cze 18, 2010 13:08

sachma, na ząbki dobra jest zawinięta supełkiem szmatka, która wcześniej została zamrożona :wink: taka "ala kostka" twarda i łagodzi swędzenie.
sachma - Pią Cze 18, 2010 13:30

L., mamy ;) przerobiłam ten sposób przy owczarku - mamy dwa gałganki, które po zużyciu znów namaczam zamrażam i daje na drugi dzień ;)

Tess, to teraz oficjalnie gratuluje! wiedziałam że tak będzie :D

a my mamy już wszystkie szczepienia za sobą :D nawet wściekliznę i dostałam potwierdzenie zgłoszenia do Olsztyna i do Gdyni :D więc zaczynamy sezon wystawowy od 04.lipca ;)

babyduck - Pią Cze 18, 2010 13:50

A my się wystawiamy w Warszawie jednak. Choć nie wiem po co i co mnie podkusiło, bo na wniosek o Zwycięzcę Młodzieży szans raczej nie mamy, jeśli będzie ktoś w tej samej klasie. :?
quagmire - Pią Cze 18, 2010 13:52

babyduck, przynajmniej masz blisko :)
Badoha - Pią Cze 18, 2010 13:58

babyduck, a kiedy wystawa?
AngelsDream - Pią Cze 18, 2010 13:58

A my po tej wystawie idziemy potropić z innymi wilczakami, będzie więc ciekawie. :twisted:
babyduck - Pią Cze 18, 2010 14:37

Badoha, 10 lipca. Chcesz przyjść? Może ciocia Viss spełni wreszcie swoją groźbę i będzie świadkiem naszej porażki? :>
Badoha - Pią Cze 18, 2010 14:41

babyduck napisał/a:
Badoha, 10 lipca. Chcesz przyjść?
będę wtedy nad morzem-a tak to bym na pewno przyszła
L. - Pią Cze 18, 2010 14:53

sachma, będziesz wystawiać Lennego w Olsztynie :mrgreen: ? kiedy jest wystawa, 4 lipca? ;>
Oli - Pią Cze 18, 2010 15:14

babyduck napisał/a:
Chcesz przyjść?
ja wtedy powinnam być w warszawie, mogę ja? 8:)
sachma - Pią Cze 18, 2010 15:18

L. napisał/a:
sachma, będziesz wystawiać Lennego w Olsztynie :mrgreen: ? kiedy jest wystawa, 4 lipca? ;>

dokładnie :)

mamy kłopot.. o 14:00 wróciliśmy ze szczepienia było wszystko ok.. koło 15 zaczął się ból brzucha - nie ma kupy która powinna być .. on robi 3 dziennie - jedną rano drugą koło 12-15 a trzecią wieczorem.. brzuch boli.. jest nabrzmiały.. nie wiem czy jechać do weta czy czekać.. piszczy przeraźliwie jak tylko próbuje go dotknąć.. izoluje się.. chowa.. jest smutny i zmęczony.. ciągle śpi.. nawet nie idzie się przywitać jak ktoś przychodzi.. było siku, ale kupy ani próby zrobienia kupy nadal nie ma :(

babyduck - Pią Cze 18, 2010 15:34

Oli, taaaaaak :mrgreen:
AngelsDream - Pią Cze 18, 2010 15:43

sachma, może to szczenięca kolka?

Nie proponuję leczenia na własną rękę, ale jak okaże się, że to to - wystarczy lekka dieta i espumisan w kropelkach. U nas niestety zdiagnozował dopiero lekarz na USG. :|