To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - URATOWANE PRZED UTOPIENIEM SZCZENIAKI!!! SZUKAMY DOMU!!!

heniok - Czw Lis 03, 2011 07:34

vedzion, strasznie mi przykro :glaszcze:

Kciukam z całych sił za Vinio żeby się wylizał :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Bel - Czw Lis 03, 2011 08:50

osz kurczę... Viniu trzymaj się chłopie :kciuki: :kciuki: :kciuki: :(
quagmire - Czw Lis 03, 2011 09:54

Jak ja nienawidzę kleszczy :evil:

Winiu, trzymam mocno za Ciebie :kciuki: :kciuki: :kciuki:

magnes - Nie Sty 08, 2012 01:01

Aktualne?
vedzion - Nie Sty 08, 2012 11:33

Nadal tak. Chociaż udało mi się niedawno oddać jedną sunię. Aktualnie do adopcji pozostały trzy psy: Blinio, Black i Cookie. Mają w tej chwili rok i prawie trzy miesiące. Są zdrowe, piękne i kochane. Cały czas szukam dla nich domu.
Do tego jeszcze pomagam koleżance znaleźć dom dla suni, którą adoptowała ze schroniska, ale niestety sunia strasznie dręczy jej koty i mąż koleżanki chce oddać sunię z powrotem do schroniska. Szukamy dla suni domu. Sunia jest średniej wielkości, krótkowłosa, rudo biała. Śliczna. Uwielbia ludzi i inne psy, niestety kotów nie.

vedzion - Nie Sty 08, 2012 11:33

Oto sunia, która szuka domu
Kluska - Pią Lut 17, 2012 15:52

vedzion temat aktualny?
Mam nadzieję, że sunia znalazła wspaniały domek :kciuki:

Bel - Śro Lut 22, 2012 19:23

z tego co wiem, nadal aktualne...
vedzion - Śro Lut 22, 2012 23:36

Hej,
Nadal aktualne. Do oddania trzy psiaki. Piękne jak marzenie. Dodam zdjęcia, jak naładuje mi się bateria w laptopie.
Sunia niestety trafiła do schroniska. Moje psiaki cały czas czekają. ;(

Kelpie - Pią Mar 02, 2012 22:21

Ponieważ nie mam możliwości wziąć psiaka (nadal męczę się na garnuszku u rodziców :evil: ), powiem tylko tyle: JESTEŚ NIESAMOWITA!!!!! Masz wielkie serce i ogromną siłę! Wielu już dawno by się poddało. Brawo!
vedzion - Sob Mar 03, 2012 21:50

Dziekuje za mile slowa. i przepraszam za brak zdjec i polskich znakow. wczoraj wrocilam ze szpitala, gdzie trafilam w piatek i jestem juz po operacji. moj slodki Vinio malamucik rzucil sie na Cezarka a moja dlon znalazla sie miedzy nimi. Wilcza paszcza - przypadkiem zmiazdzyla mi trzy kosci srodrecza i wbila kly prawie na wylot w dlon i troche poszamotala. jak sie psiak kapnal ze chapnal mnie a nie psiego przeciwnika prawie zapadl sie ze wstydu pod ziemie. nie bylo mnie tydzien, bo zgruchotane kosci trzeba bylo zespolic chirurgicznie przy uzyciu drutow ktore wystaja mi ze skory. inaczej sie nie dalo. teraz jestem troche niepelnosprawna i przez kolejne 6 - 8 tygodni tak bedzie, potem rehabilitacja. zaczynam nie wyrabiac. naprawde potrzebuje pomocy w znalezieniu domow dla psiakow, bo teraz jest mi jeszcze trudniej. mam teraz sprawna tylko jedna reke, wiele zwyklych czynnosci sprawia mi trudnosc, a psow nadal jest osiem,nadal trzeba im gotowac, i nadal robic wszystko to, co robilam majac dwie zdrowe rece.
Layla - Czw Mar 22, 2012 14:20

Podrzucam, pamiętajcie o tych psiakach!
quagmire - Czw Mar 22, 2012 14:36

Miałby ktoś pomysł, jak odciążyć vedziona?
Psa wziąć nie mogę.
Ale może dałoby się zorganizować jakąś akcję?

Oli - Czw Mar 22, 2012 14:38

na pewno przydałyby się zdjęcia i to każdego psa osobno, plus opisy charakteru. wtedy można utworzyć np. wydarzenie na fb
quagmire - Czw Mar 22, 2012 14:43

vedzion, dacie radę zrobić im ładne fotki?
Czy szukać kogoś z wielkim talentem i dobrym aparatem, np. Babyduck albo Bel?