Wystawy szczurów rodowodowych - IX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w TORUNIU
sachma - Wto Sty 19, 2010 09:44
Shy_Lady, tak, tylko tym razem jak mówię "bierzemy szczury" to każdy bierze i idzie, bo później wychodzi na to że o którymś zapomniałam
baradwys - Wto Sty 19, 2010 09:54
są zniżki dla grup fajnie
babyduck - Wto Sty 19, 2010 10:39
I ja bym się pisała z kimś do pokoju.
baradwys - Wto Sty 19, 2010 10:41
sachma napisał/a: | Shy_Lady, tak, tylko tym razem jak mówię "bierzemy szczury" to każdy bierze i idzie, bo później wychodzi na to że o którymś zapomniałam | ja to wiem, tylko moje buty trzeba zasznurować bo inaczej glebę mam jak w banku
obiecuję że pójdę śladem Wuni i kupię buty na rzepy
wuwuna - Wto Sty 19, 2010 11:43
Shy_Lady napisał/a: | obiecuję że pójdę śladem Wuni i kupię buty na rzepy | grzeczna shy, grzeczna. widzisz ile się na wystawie nauczyłaś o butach
A sachmy mi nie kraść, bo to ona zaproponowała mi wspólne łóżko, więc hiehie, a ja trójkącików nie preferuję.
baradwys - Wto Sty 19, 2010 11:59
Off-Topic: | co wystawę będę mądrzejsza o nowe doświadczenia |
zywym_trudniej - Wto Sty 19, 2010 12:00
No ja na pewno sie pojawię, mogę wspomóc ilością szczurów jak będzie trzeba, służę informacja i pomocą w organizacji, chociaż nie bardzo wiem jak to wszystko wygląda od strony technicznej. Na nocleg to nie za dużo osób dam radę przyjąć, małe mam mieszkanko, więc i tak będzie potrzebny dla was jakiś pokój
Oli - Wto Sty 19, 2010 13:14
Ja jestem przeciw dużym pokojom, tzn. z kimś mogę być w pokoju, ale do takiego molochu z łazienką na korytarzu się nie piszę, bo to co dla mnie jest szalenie istotne to właśnie owa łazienka. Niestety w takich zbiorowych nie ma zbytniej higieny i nie mam na myśli stanu po używaniu przez Was. Ja w hotelu chętnie, ale w pokoju z łazienką.
babyduck - Wto Sty 19, 2010 13:51
Oli, chcesz ze mną?
Oli - Wto Sty 19, 2010 14:00
chcesz
Anonymous - Wto Sty 19, 2010 14:09
Oli napisał/a: | Ja w hotelu chętnie, ale w pokoju z łazienką | ja też myślę o dwójce. Badoszka, chcesz ze mną?
L. - Wto Sty 19, 2010 15:17
Fajnie jest spać w jednym wielkim pokoju, ale ta łazienka na korytarzu mnie przeraża.
I tak samo jak Oli, a bo ja wiem, kto przed naszą ekipą tam urzędował...
Ja mogę spać nawet w 20 osobowym pokoju byle tylko była w pokoju łazienka. taka nasza - nie korytarzowa.
Anonymous - Wto Sty 19, 2010 15:22
Ja się zabukowałam u zywym_trudniej, bo na taką dwójkę to jestem za biedna . Ktoś jeszcze będzie u Marty?
Roth - Wto Sty 19, 2010 15:27
Ren napisał/a: | Ja się zabukowałam u zywym_trudniej, bo na taką dwójkę to jestem za biedna . Ktoś jeszcze będzie u Marty? |
Ja bym chciała...
Devona - Wto Sty 19, 2010 15:37
Dla mnie rozmiar pokoju jest dowolny, ale rzeczywiście wcześniej nie doczytałam, że w tym największym nie ma łazienki . Czy w tym Hostel Orange te mniejsze pokoje są z łazienkami? Jeśli tak, to ja piszę się na dwójkę lub trójkę, oczywiście z towarzystwem, ktoś chętny ?
|
|
|