To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Gady, płazy i inne potwory :)

satanka666 - Wto Sie 05, 2008 15:23

jakie cudo! :serducho:
Anonymous - Wto Sie 05, 2008 16:28

Mazoku, Rzeczywiście piękna z niej panna :) ,a co Twoje pajączki na nowego domownika ? :wink:
Anonymous - Wto Sie 05, 2008 16:43

Pajaczki raczej nie wiedza o nowym domowniku :P
Ja bym raczej spytala jak Twoje zbozowki? One beda mieszkac razem?
Wybacz pytanie ale sie nie znam na wezach :P

I faktycznie, jest przeboska :serducho:

Mangusta - Wto Sie 05, 2008 17:24

Bernadeta napisał/a:
co Twoje pajączki na nowego domownika ? :wink:
pajączki na to "niemożliwe!" ;)

Cytat:
Ja bym raczej spytala jak Twoje zbozowki? One beda mieszkac razem?
Wybacz pytanie ale sie nie znam na wezach :P
Mila strzeliła focha bo jej chwilowo na rzecz Migotki zabrałam kawałek kabla grzewczego (nic, że i tak go prawie nigdy nie używa). Pomidor nie zauważył różnicy. oczywiście nie będą razem, nie chcę by w razie czego któreś stało się pożywieniem dla któregoś ;)
pituophis - Śro Sie 06, 2008 09:46

Ladna jest, ale nie jest z najlepszych linii cenchrii - zbrzydnie mocno, jak podrosnie :( .
nutaka - Śro Sie 06, 2008 12:14

Maz, piękny wonsz :serducho:
Mangusta - Śro Sie 06, 2008 12:42

zobaczymy co to z nią będzie, w razie czego będę robić antyreklamę hodowli z której pochodzi, bo to troche nie fair że wszyscy tak ją wychwalają w takim razie.

edyta: a tak w ogóle to będzie najpiękniejsza cenchria na świecie bo bedzie moja. o, tere fere.

[ Dodano: Czw Sie 07, 2008 16:21 ]
jeszcze się nie przyzwyczaiłam do zachowań tej zołzy... jak chcę zobaczyć co tam u niej i ją delikatnie podnoszę to ona sztywnieje w takiej pozycji w jakiej ją zastałam i wygląda jakby zdechła :| do tego śpi z głową pod wodą. chyba muszę jej ździebka obniżyć temperaturę, bo jednak mam w domu dość ciepło i kabel troche za bardzo grzeje. poza tym jest bardzo grzeczna... a mnie zaczyna brać na kolejne zwierze do kolekcji :roll: ech, idę lakierować wyschnięte kawałki drewna i przypiłować deskę na boki wielkiego terrarium z płyty wiórowej...

Anonymous - Sob Sie 09, 2008 20:12

Mazoku napisał/a:
pajączki na to "niemożliwe!"
:lol:
up :)

Mangusta - Sob Sie 09, 2008 20:17

Mila i Pomidor.

uooo, a cio to jeś?

akuku (zaraz po tym zdjęciu zrobiła desant na aparat, obwiązała się wokół i siedziała tak aż się rozładował :roll: )

ludożerka chce cukierka...

promocja! teraz kaszanka w cenie 4,80/kg! *uwaga, syczy

gdzie jest wonsz?

devilline - Sob Sie 09, 2008 20:50

Mazoku napisał/a:
ludożerka chce cukierka...

:lol:
Kurcze, fajna jest. Podoba mi sie :]

Anonymous - Sob Sie 09, 2008 20:55

Mazoku napisał/a:
Mila i Pomidor.

Która to Mila,a która Pomidor :drap:
Mazoku napisał/a:
uooo, a cio to jeś?

Wydaje się być bardzo zainteresowana co tam jest,za tą szybą,może zobaczyła też muchę. 8) A co sąsiedzi na takiego współlokatora za oknem :wink:

Mangusta - Sob Sie 09, 2008 21:36

Pomidor jest tylko jeden i to jest ta kaszanka... muchą to się ona nie zainteresuje, nie pachnie mięsem, jest za mała i nie wydziela ciepła ;) a sąsiedzi nic nie wiedzą o snejkach, ba, z mojej rodzinki nawet tylko mama wie. ale w sumie z nimi to akurat najmniejszy problem jest, można i na 2 tygodnie zostawić, przy odpowiednim sprzęcie i wcześniejszym nakarmieniu.

w ogóle to jakaś dziwna jestem, bo oto mam kolejnego węża, który jest kompletnie bezproblemowy. tyle na forum tcp tematów o boa co to nie chcą jeść, są apatyczne, agresywne, a panna Migotka to jest wzór do naśladowania, grzeczna, nie kręci nosem, nie rzuca się tylko bacznie przygląda jak jej grzebię w terrarium, podniebienie ma różowe więc zobaczymy jeszcze jak będzie z kupą i chyba pasożytów też nie ma. w poniedziałek idziemy do urzędu ją rejestrować.

Sorgen - Nie Sie 10, 2008 01:29

Mazoku jak zboże urosły :mrgreen: Jejku jej pamiętam jak je kupowałyśmy takie tyci tyci i jak je wiozłam w kieszeni do domu z hasłem "mam węża w kieszeni...nawet dwa" :mrgreen: Jakbym była w LU to się wpraszam do Ciebie hehe wiem gdzie mieszkasz :wink:
A nowa gadzinka śliczna :mrgreen:
Off-Topic:
Daj mi namiary na pw na hodowlę bo kumpel się zakochał

Anonymous - Nie Sie 10, 2008 07:07

Mazoku napisał/a:
podniebienie ma różowe więc zobaczymy jeszcze jak będzie z kupą i chyba pasożytów też nie ma.

A to ciekawe co ma wspólnego podniebienie z całą resztą :drap:

Mangusta - Nie Sie 10, 2008 12:41

Sorgen napisał/a:
Jakbym była w LU to się wpraszam do Ciebie hehe wiem gdzie mieszkasz :wink:
no ba, ciężko byś mogła nie wiedzieć :D wpraszaj się wpraszaj, naprawdę krowy z nich porosły.

Bernadeta napisał/a:
A to ciekawe coma wspólnego podniebienie z całą resztą :drap:
ponoć blade podniebienie może oznaczać problemy z wątrobą i pasożyty.