Archiwum - [Gdańsk] Maleńki uroczy samczyk wyrzucony na ulicę!
smeg - Śro Wrz 26, 2012 09:05
Wczoraj była kolejna wizyta, strup na brzuchu wygląda jak typowa martwica po iniekcji, tyle że... zupełnie nie jest w miejscu iniekcji. Pani wet obiecała dopytać, czy coś takiego w ogóle jest możliwe, a tymczasem leczymy to jak standardową martwicę (czyli de facto czekamy, aż samo się zagoi). Dostałam też płyn bakterio- i grzybobójczy do przemywania martwicy i ogonka, kilka razy dziennie. Konkretnej diagnozy nie ma, zobaczymy, jak się będzie goiło.
ammy88 - Śro Wrz 26, 2012 09:57
A może posmaruj mu to czymś co ułatwia gojenie ranek, np. Alantan Plus? U nas to pomagało na różnego pochodzenia strupki - goiły się szybciej.
Helcia - Śro Wrz 26, 2012 15:40
smeg napisał/a: | zobaczymy, jak się będzie goiło |
oby jak najlepiej
Asica21 - Śro Wrz 26, 2012 21:50
smeg, octanisept jest rewelacyjny na takie przypadłości (nie wiem jak to się piszę dlatego napisałam tak jak mówię).
Layla - Czw Wrz 27, 2012 06:48
Asica21, Octenisept
Helcia - Czw Wrz 27, 2012 17:54
smeg, może jakaś mała fotka znajdka?
Irsa - Czw Wrz 27, 2012 19:04
Po tym wszystkim,co przeczytałam tutaj... biedne,kochane maleństwo... Czy on jest jeszcze do adopcji? Jestem z Gdańska,miałabym ułatwioną sytuację. Trzymam mocno kciuki za maluszka, jest prześliczny,cudowny,zupełnie taki sam jak mój Węgielek... który dziś odszedł... wybaczcie... to naprawdę boli... .Akurat potrzebuję pilnie kolegi dla mojego Pepina,został sam,a ja mam miejsce na tylko dwa szczurki...
Lavi - Czw Wrz 27, 2012 19:09
Irsa, z tego co wiem Helcia adoptuje maluszka;)
smeg - Nie Paź 07, 2012 10:52
Maluch jest już w nowym domu, u Helci
|
|
|