Archiwum - miot kontrolny AMIGURUMI
Oli - Wto Lut 21, 2012 03:49
jakieś wady genetyczne w tym miocie jak się same łapy rodzą... a kefija, bawi się w zeszywanie frankenszczurów jak widzę
wuwuna - Wto Lut 21, 2012 13:49
Hanami napisał/a: | Tesknisz za swoją? | Nie! Moja została wykąpana, wyszorowana i oprawiona w plastik. Nadal żyje.
Hanami napisał/a: | A Twoje szczurasy to (chyba) beżyk wspinający się po kwiato-drzewie, a drugi szary z białym brzusiem zawierający znajomość z jakimś Kimś pomnikowym. | to jeden i ten sam szczurek, miałbyć mink/toffe. Ale na zdjęciach to ja NIE WIDZEM.
Oli napisał/a: | jakieś wady genetyczne w tym miocie jak się same łapy rodzą | e tam, krócej żyją, mniej zjędzą, mniej wydatków.
Hanami - Wto Lut 21, 2012 22:48
wuwuna napisał/a: | jeden i ten sam szczurek, miałbyć mink/toffe. |
Więc na zdjęciach zmyliło mnie światło. A czy kolor taki ważny, chyba charakter ważniejszy. W bierz go takim jaki jest. Zobacz jak pięknie odkarmiony i zgrabniutki.
Martini - Wto Lut 21, 2012 22:51
wuwuna napisał/a: | Moja została wykąpana, wyszorowana i oprawiona w plastik. |
czyli że trzymasz szczura w plastikowej torbie, czy jak?
Hanami - Wto Lut 21, 2012 22:56
Martini napisał/a: | trzymasz szczura w plastikowej torbie, czy jak? |
Trochę o tym wiem, to wstępnie ogólnie odpowiem - Szczurki dzikusy (dwaj bracia) "zjedli" zdjęciową kanapę. Widać wu ją reanimowała i zamiast dać nowe skórzane poszycie, zrobiła tapicerkę z plastiku.
wuwuna - Wto Lut 21, 2012 23:22
Martini napisał/a: | czyli że trzymasz szczura w plastikowej torbie, czy jak? | Martini, tak jak pisze Hanami. Te słowa tyczyły się sofy, która poturbowana(ząbkami) ostatecznie trafiła za gablotę z plastiku, by nadgryzień nie było więcej.
Martini - Wto Lut 21, 2012 23:35
wuwuna napisał/a: | Martini, tak jak pisze Hanami. Te słowa tyczyły się sofy, która poturbowana(ząbkami) ostatecznie trafiła za gablotę z plastiku, by nadgryzień nie było więcej. |
za dużo czytam pseudonaukowych pierdół, potem przychodzę na forum, źle interpretuję normalne teksty dla normalnych ludzi i bzdury ludziom wciskam w klawiatury:P
Hanami - Śro Lut 22, 2012 10:31
kefija, a tak na marginesie to ja zmieniłabym nagłówek tematu.
Uważam, że to już dawno nie jest miot kontrolny i że masz prawo zgłosić się do SHSRP jako pełnoprawny hodowca miotu AMIGURIMI i wszystkich potomków tego miotu kontrolnego.
Zizollo - Śro Lut 22, 2012 12:44
kejfa super są♥ te Twoje szczurasy i ta cała hodowla się zakochałam
najgorsze jest to że znajduję tu ekstra rzeczy a jestem spłukana z kasy na razie
jeszcze bym prosiła o cenę tych cudeniek
bo sie skuszę na dwa
Azi - Śro Lut 22, 2012 12:49
a moje maleńkie tez się już tworzą
kefija - Śro Lut 22, 2012 21:44
wuwuna, kanapę kupiłam na starociach...doszły maluszki?
Hanami, nie wiem co na to SHSPR
Zizollo, każdy maluch jest trochę inny, zależy czy mam cienką wełenkę czy trochę grubszą Z grubszej szczurek wychodzi większy ale z cieńszej jest więcej dłubaninki więc za każdego biorę równo 30zł
Azi, robią się robią
wuwuna - Śro Lut 22, 2012 21:53
kefija napisał/a: | doszły maluszki? | dziś doszło awizo, a chyba to to, ale nie miałam jak odebrać.
kefija napisał/a: | kanapę kupiłam na starociach. | kefija,kradnę.
Hanami - Śro Lut 22, 2012 23:28
wuwuna napisał/a: | kefija,kradnę. |
wuwuna, a VII przykazanie?
wuwuna - Czw Lut 23, 2012 02:31
Hanami napisał/a: | wuwuna, a VII przykazanie? | a które to?
Hanami - Czw Lut 23, 2012 04:39
wu, na jak to, które? No VII po prostu
|
|
|