Mioty urodzone - rok 2011 - Miot OWOCOWY SunRat's - rezerwacje str 5 

Oli - Pon Wrz 05, 2011 13:52
  Agusia, a co Ty się tak czepiasz? Imiona mają mieć coś wspólnego z owocem, w nazwie powinien występować owoc. To nie hitleryzm, gdzie ma być wszystko pod linijkę.  
												 Pyl - Pon Wrz 05, 2011 14:14
  Agusia, a co Ty się tak czepiasz?     Przecież Twój powinien nazywać się Gac i kropka   
												 quagmire - Pon Wrz 05, 2011 14:37
  O, jesteście siostrami bliźniaczkami i mówicie to samo.
												 Agusia - Pon Wrz 05, 2011 17:39

| Bel napisał/a: | 	 		  Agusia, no nie mów, że nie oglądałaś    | 	  

Nie oglądałam, ale nadrobie.

Quaq, aha teraz rozumiem z tym Gruszkiem   

Ja się nie czepiam, to wynik mojej bezradności.

Pyl Gac kojarzy mi się z gacekiem, natomiast ten z kolei z wackiem, a wacek nie wiem czemu z penisem     , więc odpada.
												 Bel - Pon Wrz 05, 2011 17:40

| Agusia napisał/a: | 	 		  | Gac kojarzy mi się z gacekiem, natomiast ten z kolei z wackiem, a wacek nie wiem czemu z penisem  , więc odpada. | 	   oplułam monitor buahahahahahhaa. I kolejny raz potwierdza się to, że kobiety tylko o jednym  
												 Oli - Pon Wrz 05, 2011 17:47
  i kolejny dowód na pokrętną psychikę - jak od owocu o nazwie Gac przejść do penisa...  
												 babyduck - Pon Wrz 05, 2011 17:48

| Agusia napisał/a: | 	 		  | Pyl Gac kojarzy mi się z gacekiem, natomiast ten z kolei z wackiem, a wacek nie wiem czemu z penisem  | 	  No ale w ten sposób wracamy do bananów.
												 Ogoniasta - Pon Wrz 05, 2011 17:53
  Tyle jest fajnych owocków     

...Malinka, Cytrynka, Brzoskwinka, Mirabelka, Nektarynka, Morelka, Porzeczka, Mango, Jeżynka, Aronia, Borówka..... Całe mnóstwo!    
												 mintyy - Pon Wrz 05, 2011 17:58

| Ogoniasta napisał/a: | 	 		  Tyle jest fajnych owocków     

...Malinka, Cytrynka, Brzoskwinka, Mirabelka, Nektarynka, Morelka, Porzeczka, Mango, Jeżynka, Aronia, Borówka..... Całe mnóstwo!      | 	  

Nie wiedziec czemu te okreslenia kojarzza mi sie z damskimi narzadami plciowymi~   
												 Oli - Pon Wrz 05, 2011 18:01
  mintyy, Aronia i Borówka też?  
												 mintyy - Pon Wrz 05, 2011 18:09
  Oli, Aronia moze nie az tak bardzo ale borowka bardziej ~  
												 Agusia - Pon Wrz 05, 2011 18:14

| Oli napisał/a: | 	 		  i kolejny dowód na pokrętną psychikę - jak od owocu o nazwie Gac przejść do penisa...    | 	  

Bardzo Ciebie proszę, zdrobnij mi Gac     

Co więcej wszystkie owoce to dla mnie ona. 

Ejjj, nieee

Nie mogę nazwać szczuruńki BANAN.
												 Oli - Pon Wrz 05, 2011 18:14
  hmmm, to teraz nie wiem, czy ja jestem bardziej dziwna, że mi się aż tak nie kojarzy, czy jednak Ty...  
												 mintyy - Pon Wrz 05, 2011 18:23
  Oli, hahaha ~ Poprostu mam zboczonych znajomych  tak?  
												 Oli - Pon Wrz 05, 2011 18:29

| Agusia napisał/a: | 	 		  Bardzo Ciebie proszę, zdrobnij mi Gac    | 	  mnie Gacuś kojarzy się z bajką "zamek Eureki"    jesteście chore, a nie znając mnie nie wiecie jaka to obelga, jeśli stwierdzam, że ktoś jest chory      

| 

|  

|