Archiwum - Pajączki ^_^
Justka1 - Sob Kwi 04, 2009 01:01
Mazoku napisał/a: | Justka1, rispekt, ja bym czegoś takiego do ręki nie wzięła |
A czemu nie wzięła byś?One przecież nie gryzą (choć pewnie mogą użreć ale jak zrobi się im krzywdę bądz będzie grzebało w gnieździe) .
Jak na tą chwilę,nie wyobrażam sobie trzymać 15-20cm pajunka na dłoni.Brrrrr...Albo inaczej,musiała bym chyba być nieźle nawalona .
Anonymous - Sob Kwi 04, 2009 10:33
Justka1 napisał/a: | musiała bym chyba być nieźle nawalona . |
tego nie polecam.
Gienia w tamtym tygodniu liniala na L4, a Puszek L7?
Naciol - Sob Kwi 04, 2009 11:57
Kwik, boski jest! : DDD
A Szarlotens nadal nie chce się wylinkować, długo już. No ale cóż, czekam.
[ Dodano: Nie Kwi 12, 2009 19:51 ]
Czy pająk po wylince jest taki jakby... przezroczysty?
Szarlotens właśnie tak wygląda, chyba trochę urosła, ale właśnie nie jestem pewna. Wczoraj wylazła po raz pierwszy z kryjówki od tygodnia
Anonymous - Nie Kwi 12, 2009 20:01
ano, sa, sa. Bo one sie "odradzaja na nowo". Szpoko, oko. Ale u malych chyba tylko.
Gratulacje pierwszych urodzinek
Naciol - Nie Kwi 12, 2009 20:05
Tylko nie widzę nigdzie wylinki, a rozwalać tą misternie budowaną kryjówkę to nie wypada ;p
Kagero - Nie Kwi 12, 2009 20:44
hop! :}
Grucha - Nie Kwi 12, 2009 21:37
a to ja się pochwale
P. reduncus po 9 świątecznej wylince
jego domek
oraz nowiutki nabytek
dorosła samica kędziorka
yoshi - Nie Kwi 12, 2009 22:21
Naciol napisał/a: | Tylko nie widzę nigdzie wylinki, a rozwalać tą misternie budowaną kryjówkę to nie wypada ;p |
mogła ja wbudować w gniazdko
grucha reduncus super!!
Anonymous - Nie Kwi 12, 2009 23:03
Grucha, fajne pajunki. Domek reduncusa tez
Ja chce juz duuuuzego robala. Tak sie zastanawiam czy sobie nie kupic jakiegos doroslego kedziora wlasnie czy vagansa.
Lavi - Pon Kwi 13, 2009 09:04
A ja się zastanawiam nad jakimś nadrzewnym ptaszorem... Może irmina
jullcia_ - Pon Kwi 13, 2009 12:20
Grucha napisał/a: |
jego domek
|
Takiemu to mało do szczęścia potrzeba.. słoik.
Grucha napisał/a: | oraz nowiutki nabytek
dorosła samica kędziorka |
Fajna! *__*
Ogólnie to Was podziwiam za te pająki.. ja osobiście się boję, ale nie uważam żeby to było 'fuj'
Mangusta - Pon Kwi 13, 2009 12:36
jak chcecie coś większego to kupcie megaphobemę albo jakaś teraphosę. parahybany też szybko rosną na giganty moje dwa samce w rok dorosły do około 17cm z nogami.
Grucha - Pon Kwi 13, 2009 15:40
Mazoku twoje to chyba na drożdżach jechały
Mam niemalże 2 letnia parachybanke i nawet 10 cm nie ma jakaś niedoteges jest czy co?
jullcia_ , pojemnik po lizakach dokładnie
Mangusta - Pon Kwi 13, 2009 18:38
może samce rosną szybciej? ja na 80% jestem pewna że mam jedną samiczkę cambri, mimo że są z tego samego kokonu to między wylinką jej a domniemanego samca jest spora różnica w czasie, zdaje się że samica ma większe przyrosty ale też rzadziej przechodzi.
Naciol - Pon Kwi 13, 2009 20:35
Znalazłam wylinkę, jestem dumną właścicielką cambri L2 ;p A cholerstwo się szybkie teraz zrobiło ze szok.
|
|
|