Archiwum - Gady, płazy i inne potwory :)
agacia - Nie Kwi 26, 2009 18:37
Widzialam w reklamie Wydarzen na polsacie,ze maja mowic o lubelskim schronie
Mangusta - Nie Kwi 26, 2009 20:47
agacia, kiedy? chętnie obejrzę. choć tak naprawdę nie ma tam co oglądać w tym momencie... po jakimś czasie te wszystkie gady robią się dość pospolite
mam wielkie ciśnienie na sporego dusiciela... choć też coraz bliżej brzmi mi nazwa Hydrosaurus... chcę jakąś interesującą jaszczurkę.... boasa ze schronu nie mogę adoptować, nie ma papierów
Anonymous - Nie Kwi 26, 2009 20:50
Maz, juz lecial, przed 20 chyba.
agacia - Nie Kwi 26, 2009 22:50
Wydarzenia byly o 18.50. Mowili glownie o tym,ze zwierzaki trafily tam przez nieodpowiedzialnych opiekunow, ktorzy nie potrafili zapewnic im wlasciwych warunkow.
Mangusta - Pon Kwi 27, 2009 18:36
dzień dobry!
to jest Agata, ma około 30 lat i obecnie staram się ją (a raczej jego) doprowadzić do porządku. Pancerz po gigantycznej grzybicy zaczyna powoli przybierać właściwy kolor, dziób został częściowo przycięty by ułamany kawałek mógł odrosnąć. ostatnio zadrapała sobie oko. zastanawiam się czy nie wysłać zdjęć do jakiegoś weterynarza od gadów i się spytać czy można jeszcze coś zrobić...
Layla - Pon Kwi 27, 2009 20:15
Kolejna pupilka, oby wydobrzała A kto się nią tak "opiekował"?
devilline - Pon Kwi 27, 2009 21:58
Ojejciu, jak sie patrzy.
Mam nadzieje że doprowadzicie ją do "stanu używalności", że się tam wyrażę
Anonymous - Pon Kwi 27, 2009 22:40
ojej, jest kochana. mam slabosc do zolwi ladowych. brakuje mi takiego pancerza w domu bede trzymac za Agate kciuki!
Layla - Wto Kwi 28, 2009 08:09
Uważam, że dzięki Mazoku temat gadów oraz płazów znacząco się uatrakcyjnił
Mazz, kawał dobrej roboty odwalasz, mówił Ci to ktoś? Szacun
babyduck - Wto Kwi 28, 2009 09:07
Layla napisał/a: | Uważam, że dzięki Mazoku temat gadów oraz płazów znacząco się uatrakcyjnił
Mazz, kawał dobrej roboty odwalasz | O, zdecydowanie tak! Podpisuje się wszystkimi kończynami.
Anonymous - Wto Kwi 28, 2009 09:43
Mazoku napisał/a: | zastanawiam się czy nie wysłać zdjęć do jakiegoś weterynarza od gadów i się spytać czy można jeszcze coś zrobić... | u nas na Ratuszowej, przy zoo jest świetna lekarka specjalizująca sie w potworach, wszyscy sie nad nią rozpływają. Jak chcesz namiary, to daj znać.
NAwet nie wiedziałam, że grzybica może dotknąć czegoś takiego jak pancerz.. biedny żółw.
Mangusta - Wto Kwi 28, 2009 09:44
aaa tam, jak to nie moje prawie wszystko ja mam nudne zwierzątka ale już niebawem trochę się to zmieni. farta miałam że znalazłam się w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie żeby się dostać do egzotarium.
Layla napisał/a: | A kto się nią tak "opiekował"? | powiedzmy że została znaleziona... nie będę komentować, niedługo trafi do mnie i postaram się ją zarejestrować, zobaczymy jak to będzie.
sachma - Śro Kwi 29, 2009 19:18
up!!
Mangusta - Śro Kwi 29, 2009 19:32
Cześć, jestem Kapsel!
chyba widać dlaczego tak na mnie mówią
ale jak dorosnę to będę silnym i zajebiaszczym żółwim amantem!
Layla - Śro Kwi 29, 2009 19:33
Uaaaa, ziółwik Jaki boski!!!
|
|
|