Archiwum - Psiaki XII
Anonymous - Czw Lis 10, 2011 12:16
kasia83 napisał/a: | że zaatakowal dziecko. | atak rzecz względna.
Zapytam kumpla, szukał jakiegoś labka z miesiąc temu, może jeszcze nie znalazł.
kasia83 - Czw Lis 10, 2011 12:19
Viss,
http://www.facebook.com/m...95558496&type=3
Anonymous - Czw Lis 10, 2011 12:24
kasia83, dzięki, przeniosłam sie do jego tematu.
sachma - Czw Lis 10, 2011 13:45
zeby bylo jasne.. W schronie nie rozmawialam z pierwsza lepsza osoba. Zadzwonila do mnie dziewczyna ktora zajmowala sie ta sunia, to ona z nia chodzila na spacery i to ona koordynowala zalatwianie DT itd.
Mika29 - Czw Lis 10, 2011 16:03
Viss, Przyznam, że nie. Ale tata jest już w drodze do kliniki do dr. Dembele.
Nine, tak miał. Z "normalnej" na domowe jedzenie, potem dla alergików, znów na domowe jedzenie, teraz ma Acane tą zieloną.
Ninek - Czw Lis 10, 2011 16:42
Mika29, ale u psów zdarzają sie alergie na konkretny składnik i karma wet wcale nie musi pomóc.
Znam np psa, który absolutnie nie toleruje drobiu, w żadnej postaci. Właściciele też długo sie głowili o co chodzi, aż w końcu całkowicie zmienili karme (zawsze dostawał z drobiem bo najchętniej jadł).
Oli - Pią Lis 11, 2011 01:05
nowe zdjęcia Bierki http://www.facebook.com/m...16737390&type=1
i taki futrzasty bonus
Mika29 - Pią Lis 11, 2011 05:02
Jesteśmy. Więc sprawa przedstawia się tak:
Shaggy dostał zastrzyk i my płyny którymi go kąpać. Dr. powiedział, że to od tych sterydów które dawała mu dr. Karaś - Tęcza tak bardzo utył i, że jezeli jeszcze by je dostawał, to jeszcze bardziej by tył i zaczęłoby wypadać mu futro również na grzbiecie... Powiedział też, że nie może zrobić żadnych badań, bo i tak nic teraz nie wykaże bo pies jest na tych lekach, co drugi lekarz przepisał. Za 2 tyg mamy przyjść i wtedy badania.
Tess - Pią Lis 11, 2011 09:10
Mika29, karma dla alergików często nie pomaga przy alergii. Teraz psy są uczulona na tak różne rzeczy, że bez badań tego nie przewidzisz... :C
Wiem, co mówię, bo kilka tygodni temu moja suka miała szczegółowe badania alergiczne, wyniki, delikatnie mówiąc, zaskoczyły mnie.
Sorgen - Pią Lis 11, 2011 11:52
A na co jej alergia wylazła? I jaki jest koszt takich badań, pytam bo moja suka ciągle ma uszy zawalone choć czym (z wymazu nic nie wyszło) i jakieś delikatne zmiany na łapach.
satanka666 - Pią Lis 11, 2011 12:02
Sorgen, a jak tam Deltka, doszła już całkiem do siebie po operacji?
My walkę z alergią zaczęliśmy od zmiany karmy i na razie (Tfu tfu) wszystko gra. Ale wystarczy, że go teściowie napchają domowym żarciem i kilka dni zajmuje mu dojście do normalnego stanu, szyja to masakra, nawet nie zdążyła mu zarosnąć porządnie
falka - Pią Lis 11, 2011 12:41
Ninek, Ty szukałaś takiej obroży z uchwytem? wpadła mi przed chwilą w oko:
http://www.abckarma.pl/o/...a-smycza-m.html
Ninek - Pią Lis 11, 2011 13:34
falka, tak! Dzięki
Chlip, chlip. Nie mają eSek. eMka chyba będzie za duża.
falka - Pią Lis 11, 2011 14:18
Ninek, kurczak, oni chyba S-ek nie produkują bo w żadnym sklepie nie widzę
Tess - Pią Lis 11, 2011 18:18
Sorgen, na ryby, wszelki drób i parę innych mięs, do tego cały nabiał, jajka i wiele zbóż, więc większość karm odpada.
Poza tą pokarmową, ma jeszcze uczulenie na większość chemii domowej i kurz.
|
|
|