O szczurach ogólnie - Jakiej odmiany jest mój szczur? cz. II
Dogha - Sob Kwi 07, 2012 22:52
Niby jest taki agutkowy trochę, ale wszystkie agutki które widziałam były takie ciemno brązowe, więc nie wiem. Pomożecie?
wuwuna - Sob Kwi 07, 2012 23:12
Dogha napisał/a: | Pomożecie? | Dogha,wygląda na cynamona, ale odezwij się jeszcze gdy zmieni sierść na dorosłą.
Dogha - Nie Kwi 08, 2012 17:37
wuwuna dzięki, to jak zmieni sierść wstawię jakieś fotki znowu.
gotica - Wto Kwi 10, 2012 19:50
To moje dwa pysiaki jakiej rasy czy odmiany są? Jak coś mogę jeszcze jakieś zdjęcia wrzucić.
Helcia - Wto Kwi 10, 2012 19:53
Na moje oko to husky
gotica - Wto Kwi 10, 2012 19:56
Helcia napisał/a: | Na moje oko to husky |
Bo ja tylko wiem ze Moj Pinki to dumbo a Stasiek jest "zwykły"
Helcia - Wto Kwi 10, 2012 20:02
gotica napisał/a: | Helcia napisał/a: | Na moje oko to husky |
Bo ja tylko wiem ze Moj Pinki to dumbo a Stasiek jest "zwykły" |
Husky to znaczenie sierści, zaś dumbo odnosi się do uszu, uszka zwykłe to inaczej standard
furburger - Wto Kwi 10, 2012 20:03
tak to dwa słodziachne husky, jeden z uszkami dumbo a drugi z uszami standard
gotica - Wto Kwi 10, 2012 20:13
Dziękuję za odpowiedź
smeg - Wto Kwi 10, 2012 20:23
Chyba nawet agouti husky
Noxa - Wto Kwi 10, 2012 20:29
i chyba nawet pan dumbo jest rexem
gotica - Wto Kwi 10, 2012 20:32
Czyli że jaki agouti husky i rex? Sorki że tak pytam ale już na takich odmianach to sie nie znam:)
smeg - Wto Kwi 10, 2012 20:37
No nie wiem czy rexem, ma trochę kręcone wąsy, ale futerko raczej niezbyt mocno Może velveteen?
Noxa - Wto Kwi 10, 2012 20:38
Znaczy się, chłopaki jak przystało na husky jaśnieją, a wtedy jest trudno określić jaki kolor znaczenia mają, masz może jakieś ich wcześniejsze zdjęcia?
Mi się wydaje że pan nr 1 to dumbo rex niebieski (?) husky a pan nr 2 to standard standard aguti/black husky. Ale mogę się mylić
edit:
smeg, na pierwszym zdjęciu te jego wąski są mocno pokręcone, a odnośnie sierści to w sumie przez jakość zdjęć kiepsko to widać więc tak strzelam
gotica - Wto Kwi 10, 2012 20:45
Noxa napisał/a: | Znaczy się, chłopaki jak przystało na husky jaśnieją, a wtedy jest trudno określić jaki kolor znaczenia mają, masz może jakieś ich wcześniejsze zdjęcia?
Mi się wydaje że pan nr 1 to dumbo rex niebieski (?) husky a pan nr 2 to standard standard aguti/black husky. Ale mogę się mylić
edit:
smeg, na pierwszym zdjęciu te jego wąski są mocno pokręcone, a odnośnie sierści to w sumie przez jakość zdjęć kiepsko to widać więc tak strzelam |
Nie mam wcześniejszych zdjęć odkąd je mam mają taką samą, Pinki faktycznie ma pokręcone wąsiki i sierści też nie ma takiej gładkiej tylka taką jakby pofalowaną, każdy włosek w inna stronę rośnie:) Tak śmiesznie wygląda.
|
|
|