Archiwum - Psiaki vol. IV
AngelsDream - Czw Sty 29, 2009 15:20
aga, taki los. Baaj jeszcze niedawno ważył 8 kilo i mogłam go podnieść. Teraz waży 34, ma rok i podniesienie go = wysiłek. Psia starość nie jest zła, dopóki pies nie choruje.
satanka666 - Czw Sty 29, 2009 15:23
AngelsDream, Baaj ma już rok?! Ale to zleciało
daj jakieś foty psiaków ;p
edit:
właśnie doczytałam! NAJLEPSZEGO BAAJU!
Anonymous - Czw Sty 29, 2009 15:48
pituophis napisał/a: | Pomijając wszystkie aspekty oczywiste, jak można klonować LABRADORA |
zostawie to bez komentarza, bo mi sie flaki przewracaja. Pitu, tak jak Angels kiedys pisala, jestes cholernym psim rasista, mnie jednak to sie nie usmiecha...
pituophis - Czw Sty 29, 2009 16:25
Jestem, i wcale się tego nie wstydzę. Labradory akurat uosabiają dla mnie chyba WSZYSTKIE możliwe wady w psie, trudno.
Komuś może przewracać się od mojej niechęci do labradorów, mi się przewraca od niewychowanych, mądrych samych z siebie labradorów, zbyt popularnych labradorów, byle jakich kojarzeń i ukrywania wad, w tym chorób i wadliwej psychiki. Dodatkowo kiedyś przewóciły mnie 2 labradorki, z którymi się bawiłem, i kiedyś przewróciłem się o labradora.
Dziwna to miłość, skoro wskrzesza się psa, który :
-był poważnie chory,
-skazuje się go na przedwczesną starość, tak jak i w wielu wypadkach inne klony dorosłych ssaków.
Baaju! 100 lat Ci nie życzę, bo i tak nierealne. Zyczę Ci 15 lat w zdrowiu i szczęściu z Twoim stadem mieszanym. Do zobaczenia!
Ciekawe jak Baaj obchodzi urodziny ?
AngelsDream - Czw Sty 29, 2009 16:58
Dziękujęmy za życzenia.
Baajowi śpiewa się to: http://www.youtube.com/watch?v=m3SmmKtR8Bw , a nie sto lat.
Umowne pierwsze urodziny obchodzi też Celar. Nie wydziwialiśmy. Trochę dzikiej części lasu i latanie, to dla nich najlepszy prezent. Niestety widać, że czytałam Zamierzch.
Anonymous - Czw Sty 29, 2009 17:43
baaj na niektórych fotach z jęzorem na wierzchu przypomina mi tego psa z 'wszystkie psy idą do nieba'
marhef - Czw Sty 29, 2009 17:47
AngelsDream, Baaj naprawdę ma już rok?
A ja pamiętam jak wrzucaliście "zdjęcia" Baaja jeszcze w brzuchu mamy. Ale to zleciało!
Najlepszego dla obydwóch piesków, dużo zdrówka zwłaszcza !
AngelsDream - Czw Sty 29, 2009 17:48
aga, to dla mnie mega komplement, bo uwielbiam bajkę.
Stuknął rok dokładnie o 8:30...
Bema - Czw Sty 29, 2009 18:08
to najlepszego!
pituophis - Czw Sty 29, 2009 20:02
Czemu widać? Czemu na jednym zdjęciu wyglądasz jak płaz?
AngelsDream - Czw Sty 29, 2009 20:11
pituophis, sam sobie odpwiedziałeś na pytanie.
O ile masz na myśli zdjęcia z polowania na Baaja.
agacia - Czw Sty 29, 2009 21:33
Wszystkiego najlepszego dla Baaja
nutaka - Czw Sty 29, 2009 22:11
jak on duzy
zdrówka życzę Baaju.
AngelsDream - Czw Sty 29, 2009 23:15
Dziękujęmy. Baaj uchodzi za najszczuplejszego, po Celarze, psa na osiedlu. Gdzie on tam duży, to ja malutka. I drzewa. I Celar.
Tygrys - Pią Sty 30, 2009 09:13
dla Baaja i Celara
Toffik nauczył się nowej komendy - zostań. nie wychodziło nam to za żadne skarby świata. Ale podglądnęłam babeczkę na TVN Style, w programie "Ja albo mój pies", z Pongo, tym dalmatyńczykiem, i zadziałało o dziwo za pierwszym razem, jak w programie
No to umiemy : siad, podaj łapę, leżeć, poproś i zostań.
Zamieniłabym te wszystkie komendy na umiejętność bawienia się z innymi psami
|
|
|