Archiwum - Koty vol. II
Tess - Śro Lip 08, 2009 19:58
Spoko, wiem, że się dogadają. Beza mieszkała z kotami, problem tylko w tym, że boi się akurat małych kociąt. XD
Poza tym, ja nie jestem zakocona! Absolutnie nie. Bezedura, moja droga!
Nie znoszę kotów, nie chcę kotów, Szura też nie.
A to nie kot. To Selawi.
nezu - Śro Lip 08, 2009 20:01
Wmawiaj sobie dalej.
AngelsDream - Śro Lip 08, 2009 20:04
nezu, wszystko to moja wina, poniekąd. Bo jestem w takiej fazie, że zamiast ją oburać, to jeszcze obiecałam, że wezmę kota do siebie jak ona będzie na obozie. Zresztą szczury też.
Tess - Śro Lip 08, 2009 20:09
Tak, ale sama się w nim zakochałam, bez Twojej pomocy. Chociaż myślę, że Tomek maczał w tym palce. XD
AngelsDream - Śro Lip 08, 2009 20:15
Tess, zwal na mnie - przecież wiadomo, że ja jestem okropna i zła, wiem co mówię.
Kurcze, chyba trzeba zrobić wycieczkę z aparatem albo coś innego wymyślić, żebyście ją pokazywali częściej.
nm - Śro Lip 08, 2009 20:16
Cytat: | Chociaż myślę, że Tomek maczał w tym palce. XD |
Kotce na pewno będzie z nami dobrze . Ja sam z z kotami żyję prawie od zawsze
Tess - Śro Lip 08, 2009 20:47
Ojeeej, Tomcio na forumciu.
Żeby nie było, że offtop, zaraz przyjdzie Szura i będziemy focić psa i Selawi.
nezu - Śro Lip 08, 2009 20:52
o Lol.
Czekam na zdjęcia w takim razie.
AngelsDream - Czw Lip 09, 2009 01:37
nm - Czw Lip 09, 2009 09:56
Jest śliczna
AngelsDream - pamiętajcie żeby uważać na Baaja jak Sela będzie u Was
AngelsDream - Czw Lip 09, 2009 10:04
nm, to podstawa. Nawet nie umiem sobie wyobrazić, jak będą wyglądać ich wspólne zdjęcia.
Anonymous - Czw Lip 09, 2009 10:06
ja strajkuje, na żadnym tych cudnych oczek nie widać
AngelsDream - Czw Lip 09, 2009 10:09
aga, pomęczy się dziewczyny o więcej, to wstawię.
nezu - Czw Lip 09, 2009 12:50
Przy włączonym fleszu ciężko złapać kota z otwartymi oczami, uwierz aga...
Sela jest cudowna, te czarne podeszwy łapeczek to to co najbardziej kocham w pręguskach.
A co do Baaja to mam wrażenie że prędzej zaliże małą na śmierć niż zrobi cokolwiek innego?
Tess - Czw Lip 09, 2009 12:53
nezu, nikt nie mówi, że Baaj będzie chciał małej zrobić krzywdę. Chodzi o to, że Selawi jest malutka, więc nawet pacnięcie łapą w zabawie może być niebezpieczne...
Złapałyśmy jeden z niewielu momentów, gdzie kot mocno spał. Ale postaramy się zrobić takie zdjęcia, żeby ślepia było widać.
Mamy cętkowanego pręgouska. Może to normalne, nie wiem, bo nie interesowałam się nigdy kotami, ale nie widziałam jeszcze takiego pręgusa.
|
|
|