To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. II

Tess - Śro Lip 08, 2009 19:58

Spoko, wiem, że się dogadają. Beza mieszkała z kotami, problem tylko w tym, że boi się akurat małych kociąt. XD

Poza tym, ja nie jestem zakocona! Absolutnie nie. Bezedura, moja droga!
Nie znoszę kotów, nie chcę kotów, Szura też nie.

A to nie kot. To Selawi.

nezu - Śro Lip 08, 2009 20:01

Wmawiaj sobie dalej. :twisted:
AngelsDream - Śro Lip 08, 2009 20:04

nezu, wszystko to moja wina, poniekąd. Bo jestem w takiej fazie, że zamiast ją oburać, to jeszcze obiecałam, że wezmę kota do siebie jak ona będzie na obozie. Zresztą szczury też. ;)
Tess - Śro Lip 08, 2009 20:09

Tak, ale sama się w nim zakochałam, bez Twojej pomocy. :D Chociaż myślę, że Tomek maczał w tym palce. XD
AngelsDream - Śro Lip 08, 2009 20:15

Tess, zwal na mnie - przecież wiadomo, że ja jestem okropna i zła, wiem co mówię. ;)

Kurcze, chyba trzeba zrobić wycieczkę z aparatem albo coś innego wymyślić, żebyście ją pokazywali częściej.

nm - Śro Lip 08, 2009 20:16

Cytat:
Chociaż myślę, że Tomek maczał w tym palce. XD
:DD
Kotce na pewno będzie z nami dobrze :) . Ja sam z z kotami żyję prawie od zawsze :)

Tess - Śro Lip 08, 2009 20:47

Ojeeej, Tomcio na forumciu. :mrgreen:
Żeby nie było, że offtop, zaraz przyjdzie Szura i będziemy focić psa i Selawi. :D

nezu - Śro Lip 08, 2009 20:52

o Lol.
Czekam na zdjęcia w takim razie. :mrgreen:

AngelsDream - Czw Lip 09, 2009 01:37

nm - Czw Lip 09, 2009 09:56

Jest śliczna ^^

AngelsDream - pamiętajcie żeby uważać na Baaja jak Sela będzie u Was ;)

AngelsDream - Czw Lip 09, 2009 10:04

nm, to podstawa. Nawet nie umiem sobie wyobrazić, jak będą wyglądać ich wspólne zdjęcia.
Anonymous - Czw Lip 09, 2009 10:06

ja strajkuje, na żadnym tych cudnych oczek nie widać :evil:
AngelsDream - Czw Lip 09, 2009 10:09

aga, pomęczy się dziewczyny o więcej, to wstawię. :)
nezu - Czw Lip 09, 2009 12:50

Przy włączonym fleszu ciężko złapać kota z otwartymi oczami, uwierz aga... ;)

Sela jest cudowna, te czarne podeszwy łapeczek to to co najbardziej kocham w pręguskach. :serducho:

A co do Baaja to mam wrażenie że prędzej zaliże małą na śmierć niż zrobi cokolwiek innego? :P

Tess - Czw Lip 09, 2009 12:53

nezu, nikt nie mówi, że Baaj będzie chciał małej zrobić krzywdę. Chodzi o to, że Selawi jest malutka, więc nawet pacnięcie łapą w zabawie może być niebezpieczne...

Złapałyśmy jeden z niewielu momentów, gdzie kot mocno spał. :D Ale postaramy się zrobić takie zdjęcia, żeby ślepia było widać.

Mamy cętkowanego pręgouska. Może to normalne, nie wiem, bo nie interesowałam się nigdy kotami, ale nie widziałam jeszcze takiego pręgusa. :D