Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
Vaco - Pon Sty 24, 2011 00:22
może pomiędzy tymi dwoma hamaczkami z lewej dałoby się wcisnąć jeden (koszyczek) ?
podoba mi się patent z "tym-czymś" po prawej stronie klatki, to podwieszona doniczka?
omry - Pon Sty 24, 2011 12:20
damjan napisał/a: | moim zdaniem jest za duzo hamaczkow a za malo koszyków
Przyczep chociaż jeden |
Hamaczków to akurat nigdy nie za dużo.
Ale koszyczek by się przydał.
Jessica - Czw Lut 03, 2011 12:46
pszczoła - Wto Lut 08, 2011 22:22
A to moja klatka, dzisiaj zamieszkali w niej nowi lokatorzy mają całą willę dla siebie
to czerwone to reszta wykładziny, zrobiłam taką jakby osłonkę na dwie ściany klatki, żeby nie były takie odkryte
wszelkie wyposażenie zrobiłam sama, póki nie znam zdolności niszczycielskich nowych lokatorów, wolę się wstrzymać z gadżetami
pierwszy raz urządzałam klatkę, więc proszę o wyrozumiałość już mam parę nowych pomysłów na zmiany i co by tu jeszcze dopchać bo jest jeszcze duuuużo miejsca do zagospodarowania
póki co paszczury są nieco nieśmiałe i upodobały sobie doniczkę i dolną część klatki, chociaż Yankes odkąd odkrył rurę to ciągle w niej siedzi
Asaurus - Wto Lut 08, 2011 23:12
pszczółka, fajnie to wygląda, jesteś jedną z nielicznych osób, które od razu wpadły na osłonięcie klatki. Proponuję jeszcze osłonić czymś z tyłu, bo ściana bardzo szybko będzie brudna. Jak sama stwierdziłaś, jest jeszcze dużo miejsca do zagospodarowania, tak że można spokojnie dwa razy gęściej tę klatkę urządzić.
Julita - Śro Lut 09, 2011 16:20
chyba masz tą samą klatkę co ja, tylko gdzie ją dorwałaś z zieloną kuwetą? Fajnie urządzona, moja nie jest tak bardzo zagospodarowana, muszę cos jeszcze do niej wymyslić.
Nakasha - Śro Lut 09, 2011 16:25
Można dać do klatki więcej półeczek i rur, nasze ogony to uwielbiają.
pszczoła - Śro Lut 09, 2011 16:43
moja to jest ta klatka:
http://www.zdrowyzwierzak...i-pylowych.html
wg kalkulatora na 4-5 szczurów (u mnie na razie są 2)
jak ją kupowałam w zeszłym tygodniu, to akurat były takie zielono - oliwkowe kuwety
muszę się wybrać znowu na jakieś zakupy i dokupić rur, koszyczków itp. Półeczki mam dwie - były w komplecie, ale nie są zaimpregnowane i jeszcze im ich nie zamontowałam. Mój TŻ przywiezie panele z domu, to może się lepiej nadadzą na półki
marlena85 - Śro Lut 09, 2011 22:19
a oto klatka moich 4 panienek, co jakiś czas dodaje różne elementy,drewniane drabinki do gryzienia, pudełka po chusteczkach itd. czasem mają kilka hamaków, ale i tak korzystają głównie z widocznej lokalizacji
furburger - Wto Lut 15, 2011 10:01
Dzięki już pisze do niej
[ Dodano: Nie Lut 20, 2011 10:58 ]
Tymczasowo posiadam tą klatkę
Mam zamiar kupić większą i dać pod tą
nie wiem jak mam ją umeblować mam trochę takich rurek
i nei wiem gdzie je poprzyczepiać i co jeszcze dodać macie jakieś pomysły ?
sheila. - Śro Lut 23, 2011 17:56
klatka nie za mała dla 2 szczurków ?
no i troszkę pusto , możesz doczepić jeszcze jeden hamak i domek, np. pod półkę albo podwieszany Sputniki też są fajne (polecam!)
a rurki jaki mają średnią ?
możesz doczepić do rurki np. łańcuszek , drut i powiesić albo drutem przymocować do kratki bocznej i dać na półkę
Niamey - Śro Lut 23, 2011 18:20
nogawki ze starych spodni bardzo dobrze się sprawdzają jako hamaki
kami-chan - Pon Lut 28, 2011 16:40
A to moja klateczka dla 2 panów. Wymiary 80x48x60. Jak ktoś ma jakieś propozycje co zmienić to niech pisze
AlexRothaar - Pon Lut 28, 2011 19:26
Oto klatka, w której mieszkają moi Panowie - Ogon i Rocky.
Klatka ma 100cm długości, 80 cm wysokości i 58 cm szerokości. :-)
Jakieś pomysły na rozbudowę??
lovekrove - Wto Mar 01, 2011 14:00
Alex pustawo na środku strasznie. Może jeszcze jeden hamak, jakieś półki wrzucić, koszyczki... Rozmiarowo super klatka. Skąd ją masz?
To jeszcze wrzucę klaciochę moich czterech panów:
|
|
|