To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. II

Bernadeta - Sob Lip 04, 2009 21:39

idaa, Powodzenia :ok:
idaa napisał/a:
jakby się nawąchał czegoś

Tam nic nie rośnie z tych rzeczy.. :cojest: To pewnie powietrze tak go zaćmiło :wink:

marlena91 - Nie Lip 05, 2009 10:59

Moja Warka umie korzystać z kuwety. Chodzi i płacze za mną. chce ze mną spać a jak wstaje to tak głośno krzyczy bo jest głodna.
idaa - Nie Lip 05, 2009 11:59

Kociak przeżył i ja też. Kurcze, nie wiedziałam, że kot ma taką twardą skórę :shock: . Zastrzyk zniósł bez problemu :serducho:
Fea - Nie Lip 05, 2009 12:14

Cudowny. Mój Dante drze ryja przy najdrobniejszym ukłuciu i spiżdża po ścianach.
Bernadeta - Nie Lip 05, 2009 20:37

idaa,Trzymam za pomyślną kurację :ok:
Mnie Tofik też zadziwił przy zastrzyku,podawała p.dr mu szczepionki,a Tofik zastygł normalnie jak posąg. :DD

idaa - Wto Lip 07, 2009 22:16

Po dobrej pierwszej próbie jutro znów będę musiała zrobić Węgielkowi zastrzyk. Jestem chora i nie mogę codziennie jeździć z małym. Dziś dostałam zapas na jutro, potem przerwa i mamy się pokazać w sobotę.
Bernadeta - Śro Lip 08, 2009 15:19

idaa,Mam nadzieję,że udało się tak jak za pierwszym razem.
Tess - Śro Lip 08, 2009 19:00

Przedstawiam naszą niebieskooką piękność.
http://yfrog.com/4hdsc00626j
http://img193.yfrog.com/i/dsc00624k.jpg/
Mała ma ok. 6 tygodni. Nazywa się Selawi Bubajejku Karpedijem, po domowemu Selawi, zostanie pewnie Vii czy coś takiego.
Jestem szczęśliwą posiadaczką 1/3 kota, Szura 1/3 również, a także nasz kumplel, planujemy mieszkać we trojkę z Bzem i Kociakiem. :D
Mała jest wzięta z Oazy, gdzie czekała na adopcję. Została znaleziona w parku około półtora tygodnia temu i podbiła nasze serca. Dodam jeszcze, że ani ja, ani Szura nie przepadamy za kotami.
Dziś małą zabrałyśmy i kupiłyśmy jej wyprawkę. :mrgreen:

AngelsDream - Śro Lip 08, 2009 19:01

Tess, uprzedź małą, co ją jeszcze czeka. :twisted:
babyduck - Śro Lip 08, 2009 19:02

Fajowa, a co Bez na nią?
Anonymous - Śro Lip 08, 2009 19:06

jakie oczy piękne :mrgreen: no i imię wymiata ;)
Tess - Śro Lip 08, 2009 19:11

Bez się jej boi. XD Ale przyzwyczai się, nie rzuca się, raczej zwiewa. Parę dni i będzie luz. :D
AngelsDream - Śro Lip 08, 2009 19:33

aga napisał/a:
no i imię wymiata

Gdyby nie moja głupawka, to by go nie było - biedny kot. ;)

Tess, a mała jak do psa podchodzi? :]

Tess - Śro Lip 08, 2009 19:49

Czai się na psa, ale bardzo przyjaźnie. Przed chwilą poszła do leżącego psa, skończyło się tak, że pies się poderwał i zwiał. XD Ale Bez macha ogonem, więc tylko się obawia, a nie ma to nic wspólnego z agresją. Poza tym skoro odchodzi zamiast odpędzać kota, jestem spokojna.

AngelsDream, dzięki za pomoc w wymyślaniu imienia. Na co dzień będziemy używać raczej części inspirowanej Tomkiem, ale całość również nie zginie. :D

[ Dodano: Sro Lip 08, 2009 19:51 ]
Zapomniałam dodać, mój pies boi się kociąt, w tym problem. Na dorosłe koty reaguje bez problemu, ale kocięta ją przerażają.

nezu - Śro Lip 08, 2009 19:56

Khyhy.
Kolejna zakocona. ;)

Tess, nie spodziewałam się że ciebie też zakoci. :P
Gratuluję!
Słuchaj, mi się udało dogadać dwie dorosłe, schroniskowe suczki po przejściach i kota, wystarczyły 2 tygodnie i przyjaźń kwitła, więc z Bezą ci pójdzie szybko, łatwo i przyjemnie. ;)