Archiwum - Myszki
wuwuna - Pią Paź 10, 2008 19:29
Bernadeta, panienki będą mieszkać razem. I jakie wymiary ma Twoja diuna?
A Balbinka Bercia strzesz się ja ją ukraść
Anonymous - Pią Paź 10, 2008 20:01
wuwuna,Mam dwie duny, w jednej dunie mieszka 5 panienek,które mam z hodowli MOHANAH,a w drugiej trzy z hodowli MouseHouse.Spotykają się od czasu do czasu na wybiegu kanapowym.
Piątka starszych jest coraz bardziej chętna do kontaktów ze mną,już z duny wspinają się do góry i potem wchodzą na mnie gdy mam bluzkę z rękawem.Nieśmiała jest jeszcze Africa.
Młodsze:Balbinka,nadal nie wiem,czy to rzeczywiście Balbinka uwielbia kołowrotek,nawet śpi przy nim. edit : Bajka
Emancypntka to jeszcze maluszek mysi,który sporo śpi,a Ciocolata uwielbia się wspinać.
Najciekawsze jest to,że cztery starsze panienki trudno mi chwycić do ręki,przychodzą same na moje ramię,gdy wracamy ze spaceru,a młodsze i Africę zupełnie bezproblemowo chwytam.
Wklejam nowe zdjęcia:
Bajka
Starsze panienki
Emancypantka
Ciocolata
Zbiorowe, młodsze panienki
Bema - Pią Paź 10, 2008 21:05
Mycholki mają fajne uszyska
Balbinka to przepiekny rudzielec Jej przywiązanie do kołowrotka....hehehe
Fajne masz te mycholkiBernadeta
Mangalarga - Pią Paź 10, 2008 21:23
Wszystkie są śliczne, ale Emancypantka bije resztę na głowę Śliczne ubarwienie, pysio, a na dodatek to longhair
wuwuna - Pią Paź 10, 2008 21:54
Bernadeta, jakie masz wymiary diun ?
To rude ja ukradnę zobaczysz
Bema - Pią Paź 10, 2008 21:56
wuwuna, ty skończ z tym rudym wreszcie, ciągle rude wszędzie widzisz, ślinisz się, a nawet grozisz wuwuna napisał/a: | To rude ja ukradnę zobaczysz |
wuwuna - Pią Paź 10, 2008 22:00
Bema napisał/a: | wuwuna, ty skończ z tym rudym wreszcie, ciągle rude wszędzie widzisz, ślinisz się, a nawet grozisz | Bema jak będę mieć swoje rude to odpuszczę Ja kocham rude
Bema - Pią Paź 10, 2008 22:02
Off-Topic: | ale łyse też, byś się zastanowiła co wolisz |
Grucha - Pią Paź 10, 2008 22:03
hehe najlepiej i jedne i drugie mieć i będzie spokój
wuwuna - Pią Paź 10, 2008 22:04
Off-Topic: | Bema napisał/a: | ale łyse też, byś się zastanowiła co wolisz | ale łyse mam więc wzycham na żywo a rudego nie mam więc wzdycham na forum |
Anonymous - Sob Paź 11, 2008 08:13
Dziękuję ,ale proszę nie kraść
Dzisiaj nastąpiło małe "przemeblowanie".Africa przeszła do duny młodych myszek.W każdej dunie są teraz cztery myszki. Africa z samiczki na szarym końcu stała się samiczką dominującą.Będzie pewnie rządzić razem z edit : Bajką,tak jak Umbrela rządzi razem z Vittarą.Mam nadzieję,że się dogadają bo na razie stresują mnie te kwiki.
Wymiary duny:
55x39x27
falka - Sob Paź 11, 2008 12:03
Bernadeta, wow, dobry pomysł zafundowałaś Africe awans społeczny
Anonymous - Sob Paź 11, 2008 12:37
a nie będzie tęsknić?
Anonymous - Sob Paź 11, 2008 17:22
falka dziękuję
aga,Nie wydaje mi się,bo wczoraj znowu Umbrella pogoniła ją,a w nowym środowisku,to ona goni tą najmłodszą tj Emancypantkę.Na szczęście umiarkowanie.Wydaje mi się,że jakby odżyła.Poza tym spotykać się będą na wybiegu kanapowym
Rozetka ma na imię nie Balbinka a Bajka
Wczoraj biegały po półce po tej samej po której biegały też kiedyś szczurki i tak jak szczurki wracały na moją rękę.Vittara była wyraźnie zainteresowana też podłogą.Z bojaźliwych i ostrożnych zwierzątek po moim powrocie z Kołobrzegu znalazłam zwierzątka chętne do kontaktu i towarzyskie.Widać stęskniły się za mną.
Dzisiaj otrzymały nowe zabawki,te ze sznurkiem to pewnie raz dwa rozłożą na pojedyńcze włókna.
Bema - Sob Paź 11, 2008 17:28
Bernadeta napisał/a: | i wczoraj biegały po półce po tej samej po której biegały też kiedyś szczurki i tak jak szczurki wracały na moją rękę | Fajnie Bernadeta napisał/a: | Z bojaźliwych i ostrożnych zwierzątek po moim powrocie z Kołobrzegu znalazłam zwierzątka chętne do kontaktu i towarzyskie.Widać stęskniły się za mną. | na pewno!!!! Cieszę się
|
|
|