Archiwum - Psiaki XII
Oli - Nie Lis 06, 2011 16:02
Ninek napisał/a: | Viss, tymczasy są cudowne! Strasznie żałuje, że ja już nie moge brać szczeniaków | to chyba do mnie, a nie Viss ja na dt szczeniaka miałam tylko jednego, wolę dorosłe lub podrostki
oto Bierka , tylko dwie foty, bo aparat zdechł
Bel - Nie Lis 06, 2011 16:49
Oli, albo do Nakashy bo ona ma szczeniaka
Anonymous - Nie Lis 06, 2011 17:33
Mumina na dzisiejszym spacerze
Ninek - Nie Lis 06, 2011 17:49
Haha, oczywiście do Oli xD
Tak to jest, jak sie czyta 5 tematów na raz i w międzyczasie odpisuje na kilka
Anonymous - Nie Lis 06, 2011 19:19
Munia wystraszyłaś mnie, że ogoliłaś ją na łyso, a wcale źle nie wygląda, pióra tylko straciła. Wycałuj gupola, tęskno mi do niej.
Anonymous - Nie Lis 06, 2011 19:25
chciałam na łyso, ale zimno się robi, mogła by mi tego nie wybaczyć, jakby jej dupsko zamarzło
ale pióra straciła, rany, pojęcia nie masz ile futra z samych łap i brzucha jej wystrzygłam...
teraz wygląda jak prosiątko względnie - mortadela na nóżkach
Nakasha - Nie Lis 06, 2011 19:28
AngelsDream, Celar jest cudowny!
Oli, a czemu ona nie ma ogonka? Zdjęcia gdy wystawały jej żebra są przerażające. To wspaniale, że w końcu ma dobry DT...
mataforgana, http://s33.photobucket.co...current=6-9.jpg - jakie ma uchi!
I fotki naszej Nali:
Ninek - Nie Lis 06, 2011 19:38
Nakasha, cudowne to szczenie!
Ma takie troche ONkowate umaszczenie. I ten czarny ryjek
satanka666 - Nie Lis 06, 2011 19:47
Nakasha napisał/a: | I fotki naszej Nali: |
zostaje?
śliczna jest
sachma - Nie Lis 06, 2011 20:07
Dziś w gościach mieliśmy laba kuzyna.... NIGDY! PRZENIGDY! nie będę miała psa z sierścią... nie spodziewałam się że po 3h będę miała w całym domu sierść! WSZĘDZIE... tam gdzie pies był i tam gdzie go teoretycznie nie było.. mam cały dywan w sierści.. całą podłogę w salonie i całą w kuchni.. od razu po ich wyjściu zaczęłam sprzątać... sierść znalazłam nawet w łazience... nie wiem jak oni żyją z tym psem w domu ale ja bym dostała kociokwiku i odkurzacza bym z rąk nie wypuszczała
Nakasha - Nie Lis 06, 2011 20:17
Chciałabym, żeby została.... świetnie dogadała się z Nemo, jest odważna, zrównoważona, spokojna i śliczna. Chodzi po mieszkaniu jak królowa. Owinęła sobie Nemo dookoła pazurka. A pazurki na łapkach ma w różnych kolorach, to jest boskie.
Tylko Zbyszek się odgraża, że wystawi mnie pod kościołem ze szczurami i Nalą w kartonie z napisem "przygarnij nas".
Ninek - Nie Lis 06, 2011 20:19
Nakasha napisał/a: | Tylko Zbyszek się odgraża, że wystawi mnie pod kościołem ze szczurami i Nalą w kartonie z napisem "przygarnij nas". |
Niemożliwe, żeby sie całkiem nie zakochał
Pare dni i będzie Wasz
Nakasha - Nie Lis 06, 2011 20:33
sachma, my przy szczeniaku odkurzamy codziennie.
Ninek, po cichu na to liczę. I tak zostaje u nas aż zrobimy jej komplet szczepień.
sachma - Nie Lis 06, 2011 20:40
Nakasha napisał/a: | sachma, my przy szczeniaku odkurzamy codziennie. |
za to kocham Lennego mogę w ogóle nie odkurzać, bo on nic nie gubi sierść po łazience się wala tylko kiedy go wyczesuję (chociaż teraz po ścięciu, ta nowa dorosła sierść prawie w ogóle nie wychodzi...) albo jak tnę.. Leży codziennie namiętnie na białym kocu, który mamy na łóżku, tarza się w nim, ociera - koc biały jak po praniu, ani jednego włoska na nim... a leży już sobie tak miesiąc bez prania.. więcej w domu wala się moich włosów, niż psich..
Tymczasy oba świetne.. w sumie się nie dziwie Nakasha że chcesz małą zostawić bo świetna sunia
Sesja baby cudna! wszyscy modele jak zawsze zjawiskowi
Szura, coś Ty Tonicowi wycięła na czole? wygląda tak jakbyś mu w jednym miejscu za daleko maszynką poleciała czy mu się tak sierść śmiesznie zawija?
Szura - Nie Lis 06, 2011 20:55
sachma, a jakieś esy floresy! On się boi maszynki panicznie, więc tniemy się nożyczkami, których też nie lubi - ja go obcinam tak 'pi razy drzwi', byle szybko, bo w końcu zaraz znów zarośnie i nie będzie widać...
A że mu się futro zawija jak chce to insza inszość...
|
|
|