To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XII

Oli - Nie Lis 06, 2011 16:02

Ninek napisał/a:
Viss, tymczasy są cudowne! Strasznie żałuje, że ja już nie moge brać szczeniaków :(
to chyba do mnie, a nie Viss ;) ja na dt szczeniaka miałam tylko jednego, wolę dorosłe lub podrostki

oto Bierka :serducho: , tylko dwie foty, bo aparat zdechł :roll:

Bel - Nie Lis 06, 2011 16:49

Oli, albo do Nakashy bo ona ma szczeniaka ;)
Anonymous - Nie Lis 06, 2011 17:33

Mumina na dzisiejszym spacerze :)

Ninek - Nie Lis 06, 2011 17:49

Haha, oczywiście do Oli xD
Tak to jest, jak sie czyta 5 tematów na raz i w międzyczasie odpisuje na kilka :P

Anonymous - Nie Lis 06, 2011 19:19

Munia :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: wystraszyłaś mnie, że ogoliłaś ją na łyso, a wcale źle nie wygląda, pióra tylko straciła. Wycałuj gupola, tęskno mi do niej.
Anonymous - Nie Lis 06, 2011 19:25

chciałam na łyso, ale zimno się robi, mogła by mi tego nie wybaczyć, jakby jej dupsko zamarzło :D :P
ale pióra straciła, rany, pojęcia nie masz ile futra z samych łap i brzucha jej wystrzygłam...

teraz wygląda jak prosiątko :D względnie - mortadela na nóżkach :mrgreen:

Nakasha - Nie Lis 06, 2011 19:28

AngelsDream, Celar jest cudowny! :serducho:

Oli, a czemu ona nie ma ogonka? Zdjęcia gdy wystawały jej żebra są przerażające. :shock: :( To wspaniale, że w końcu ma dobry DT...

mataforgana, http://s33.photobucket.co...current=6-9.jpg - jakie ma uchi! :DD

I fotki naszej Nali:

Ninek - Nie Lis 06, 2011 19:38

Nakasha, cudowne to szczenie!
Ma takie troche ONkowate umaszczenie. I ten czarny ryjek :serducho:

satanka666 - Nie Lis 06, 2011 19:47

Nakasha napisał/a:
I fotki naszej Nali:

:mrgreen: zostaje? :P
śliczna jest

sachma - Nie Lis 06, 2011 20:07

Dziś w gościach mieliśmy laba kuzyna.... NIGDY! PRZENIGDY! nie będę miała psa z sierścią... nie spodziewałam się że po 3h będę miała w całym domu sierść! WSZĘDZIE... tam gdzie pies był i tam gdzie go teoretycznie nie było.. mam cały dywan w sierści.. całą podłogę w salonie i całą w kuchni.. od razu po ich wyjściu zaczęłam sprzątać... sierść znalazłam nawet w łazience... nie wiem jak oni żyją z tym psem w domu ale ja bym dostała kociokwiku i odkurzacza bym z rąk nie wypuszczała :shock:
Nakasha - Nie Lis 06, 2011 20:17

Chciałabym, żeby została.... świetnie dogadała się z Nemo, jest odważna, zrównoważona, spokojna i śliczna. :serducho: Chodzi po mieszkaniu jak królowa. :D Owinęła sobie Nemo dookoła pazurka. :lol: A pazurki na łapkach ma w różnych kolorach, to jest boskie. :serducho:

Tylko Zbyszek się odgraża, że wystawi mnie pod kościołem ze szczurami i Nalą w kartonie z napisem "przygarnij nas". :P

Ninek - Nie Lis 06, 2011 20:19

Nakasha napisał/a:
Tylko Zbyszek się odgraża, że wystawi mnie pod kościołem ze szczurami i Nalą w kartonie z napisem "przygarnij nas". :P

Niemożliwe, żeby sie całkiem nie zakochał :P
Pare dni i będzie Wasz :lol:

Nakasha - Nie Lis 06, 2011 20:33

sachma, my przy szczeniaku odkurzamy codziennie. :lol:

Ninek, po cichu na to liczę. :D I tak zostaje u nas aż zrobimy jej komplet szczepień.

sachma - Nie Lis 06, 2011 20:40

Nakasha napisał/a:
sachma, my przy szczeniaku odkurzamy codziennie. :lol:

za to kocham Lennego :P mogę w ogóle nie odkurzać, bo on nic nie gubi :P sierść po łazience się wala tylko kiedy go wyczesuję (chociaż teraz po ścięciu, ta nowa dorosła sierść prawie w ogóle nie wychodzi...) albo jak tnę.. Leży codziennie namiętnie na białym kocu, który mamy na łóżku, tarza się w nim, ociera - koc biały jak po praniu, ani jednego włoska na nim... a leży już sobie tak miesiąc bez prania.. więcej w domu wala się moich włosów, niż psich..

Tymczasy oba świetne.. w sumie się nie dziwie Nakasha że chcesz małą zostawić bo świetna sunia :)

Sesja baby cudna! wszyscy modele jak zawsze zjawiskowi ;)

Szura, coś Ty Tonicowi wycięła na czole? :D wygląda tak jakbyś mu w jednym miejscu za daleko maszynką poleciała :) czy mu się tak sierść śmiesznie zawija? :)

Szura - Nie Lis 06, 2011 20:55

sachma, a jakieś esy floresy! :mrgreen: On się boi maszynki panicznie, więc tniemy się nożyczkami, których też nie lubi - ja go obcinam tak 'pi razy drzwi', byle szybko, bo w końcu zaraz znów zarośnie i nie będzie widać... :P

A że mu się futro zawija jak chce to insza inszość... :)