To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. III

falka - Wto Sie 19, 2008 11:36

Justka1, wstawiaj, miło popatrzeć :) śliczne są bullki, chyba bardziej podobają mi się białe, przez to, że są "brzydsze" :P
babyduck - Wto Sie 19, 2008 11:54

Justka, wstawiaj, wstawiaj.
Falka, też uwielbiam białe buliki. Kiedyś miałam takiego w rodzinie. Wabił się Prezes, ale dzieci na osiedlu wołały na niego Prezydent.
Często przesiadywał u wujka w firmie. Kiedyś wlazł pod biurko cioci i zaczął plątać kable. W tym samym momencie zadzwonił telefon:
Ktoś - Dzień dobry, zastałem prezesa?
Ciocia - Nie, nie ma szefa. Prezes wyłaź spod stołu!

Pan nie wiedział co powiedzieć...

Layla - Wto Sie 19, 2008 11:57

Prezes, genialne imię! Choć bardziej pasujące do angielskiego buldoga :twisted:
babyduck - Wto Sie 19, 2008 12:06

Layla, on pierwotnie nazywał się Donald. Potem miał zostać przechrzczony na Piękny, ale zostało na Prezesie. Fajnie się wymawia.

Niestety, jednego dnia biegał sobie po posesji firmy wujka i ktoś go ukradł. I dlatego też zgadzam się z każdym słowem, jakie napisała Angels w serwisie psy.onet.pl. Nie pytajcie jak można ukraść bullterriera, bo nie wiem. Ale komuś widocznie bardzo zależało.

Justka1 - Wto Sie 19, 2008 14:44

babyduck,ano mozna ukrasc bullterriera tak samo jak asta czy pita ;) .Wszystko zalezy od psa,jego wyszkolenia,jego przeznaczenia.
Mojej suki nie ukradnie nikt zadnym sposobem(no jedynie jakby ktos uchylil brame i podstawil jej psa,zeby go zezarła) ale jedynymi osobami,ktore ja moga ukrasc sa....moi rodzice :D :D .
Suka byla uczona nie pobierania pokarmu z ziemi ani od obcych poza tym nie kocha zbytnio ludzi ;) .
Najmniejsze prawdopodobienstwa ukradniecia psa,to kradziez psa nie ufnego wobec obcych ;) .

Wstawiam reszte zdjec :P .

nutaka - Wto Sie 19, 2008 15:38

ale się ciągnie :]
babyduck - Wto Sie 19, 2008 15:58

Justka, to było co najmniej 15 lat temu, a ja byłam gówniarą. Wydawało mi się, że bull sam w sobie budzi respekt. Ja bym nie próbowała takiego kraść.
Justka1 - Wto Sie 19, 2008 17:41

babyduck napisał/a:
Justka, to było co najmniej 15 lat temu, a ja byłam gówniarą. Wydawało mi się, że bull sam w sobie budzi respekt. Ja bym nie próbowała takiego kraść.

No widzisz,jak widac nie duzo sie zmienilo od tamtej pory.Nadal psy ttb sa kradzione ;) .

nutaka napisał/a:
ale się ciągnie :]

Bo to zwierze pullingowe ;) .

AngelsDream - Wto Sie 19, 2008 18:11

Kur... przez ludzką bezmyślność i nieodpowiedzialność pies udusiłby się na moich oczach, bo przecież to tylko 5 minut pod sklepem... :evil:
Fea - Wto Sie 19, 2008 18:28

Ale dlaczego? Co się stało, że mu groziło uduszenie?
Anonymous - Wto Sie 19, 2008 18:28

Fea, pewnie w samochodzie :?
Lavi - Wto Sie 19, 2008 18:33

Albo wyrywal się do właścicieli i smycz sie zaciskała na jego szyi.

A mnie cały dzień boli głowa. Ledwo na oczy widzę :|

AngelsDream - Wto Sie 19, 2008 18:36

Viss, Fea, lepiej... Jeden został w zamkniętym samochodzie na słońcu i wył. drugi latał luzem i skakał po ludziach, trzeci przerażony udawał, że zniknął, a czwarta sunia oplątała się łancuszkową smyczą do około barierki tak, że obroża się zacisnęła. A to wszystko pod osiedlową biedronką. Jak tylko Misiek wyszedł z apteki odplątalam ostatnią sunię, bo z Baajem nie chciałam do niej podchodzić - była przerazona, bo wcześniej dostała kopniaka od jakiegoś pana na którego skoczyła. A najlesze, że przyszła z nią trójka ludzi. Poinformowałam ich, że ich pies się dusił. Na co laska wyszła i z pretensją do psa - Coś ty narobiła... Myślałam, że ja coś im narobię, ale poszlam, bo jeszcze chwila i bym z siebie wyszła. Oczy tej suni, jej przeraźliwy wrzask - ją było słychac w sklepie, a oni nic...
Anonymous - Wto Sie 19, 2008 18:42

AngelsDream, no brak słów po prostu :?
AngelsDream - Wto Sie 19, 2008 18:46

Ren, normalka. Ale wiesz to tylko 5 minut, psu nic nie będzie. Wszystkie te psy [oprócz tego z samochodu] mogłam zabrać mając choćby parówkę w ręku. Jedenz tych psów dostał kopa, inny biegał luzem między samochodami... Ludzie to idioci. Nie sądziłam, że w moim czarno - białym artykule jest tyle prawdy. Brakowało tylko uwiązanego tam agresywnego psa, który rzucałby się do ludzi, ale i takie są tam zostawiane. W końcu taki pies ma być - odważny i nieufny. :evil: