To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Myszki

Mangalarga - Pon Paź 06, 2008 16:27

Bernadeta, szalejesz :lol: Pochwal się, jak tylko będzie taka możliwość :]

Małemu kupiłam klatkę Mimi. Kurczę wydawało mi się, że będzie mniejsza, ale nie szkodzi, trzeba tylko pomyśleć, jak ją urządzić, bo na razie pustawo jest na pięterku. I jak znam siebie, pewnie w końcu i tak wywalę fabryczne piętro i zamiast niego dorobię 2 lub 3 półeczki z jednolitym dnem, żeby myszkowi było wygodniej :mrgreen: Bo na razie tylko utrudnia i tak już niełatwe manewrowanie ręką wewnątrz klatki :P

wuwuna - Pon Paź 06, 2008 20:52

Bernadetta gratuluje :mrgreen:
Bema - Pon Paź 06, 2008 21:10

Bernadeta gratulacje!!!! A ja i tak będę Cię namawiać na ciury :-P
wuwuna - Pon Paź 06, 2008 21:13

Bema napisał/a:
A ja i tak będę Cię namawiać na ciury
To już jesteśmy dwie :* :hyhy:
Anonymous - Wto Paź 07, 2008 16:10

Emancypantka

Balbinka ? edit :Bajka

Z przodu Ciocolata

Trzy panienki

Imię Balbinki jest jeszcze pod znakiem zapytania,bo nie mam papierów od hodowcy i tak samo jeśli chodzi o nazwy ras także szczegóły później.
Panienki zadomowiły się już całkiem nieźle.
Co do szczurków do których mnie namawiacie :) jeszcze nie teraz,może kiedyś. :)

Fauka - Wto Paź 07, 2008 16:14

Ta choco jest śliczna i ma boskie uszy, jakby ktoś jej żelazkiem prasował, z jakiej hodowli? ;)
Anonymous - Wto Paź 07, 2008 16:16

Fauka, MouseHouse :mrgreen: wszystkie trzy są z tej hodowli. :mrgreen:
Fauka - Wto Paź 07, 2008 16:40

No to jak to Poznanianki, piękne są. Kasia i Hania mają rękę do twworzenia maluchow, moje pierwsze rasówki z Poznania własnie pochodzą :D
A to moje myszakowe:

pituophis - Wto Paź 07, 2008 16:45

Rozeta fawn jest boska!

W ogole red i pochodne to moj ulubiony kolor. Tyle mozliwosci - od marten sable do BEW. Do tego jeszcze to tycie... Mialem kiedys taka samiczke satin astrex red, wygladala jak kosmaty pomidor z ogonem.

:serducho: :serducho: :serducho:

Bema - Wto Paź 07, 2008 19:58

Bernadeta, Fauka, piękne mycholki :serducho: :serducho: :serducho:
yoshi - Wto Paź 07, 2008 20:48

jezu nie moge tu wchodzic... jak je widze, te maluszki mam niezdrowe mysli :D ale w tedy napewno sobie zagwarantuje jakas astme dodatkowymi futrzakami w domu, ale sa boskie! naprawde cudne! szczegolnie te tan'y!! :serducho: :serducho:
idaa - Wto Paź 07, 2008 21:18

Jejku, po prostu rozpłynęłam się :serducho: :serducho: :serducho: . Piękne mycholki.
No a u mnie wszyscy panowie mają swoje domki. Panienki tak jak zapowiedziałam zostały u mnie :serducho: . Łobuzice małe. Chociaż wcale nie takie małe, bo wielkością dorównują już mamusi :serducho: . Jak tylko znajdę chwilkę, to je obfocę.

Anonymous - Wto Paź 07, 2008 21:26

Dziękujemy :mrgreen:
idaa napisał/a:
No a u mnie wszyscy panowie mają swoje domki

Hura :jupi:

falka - Wto Paź 07, 2008 21:52

Bernadeta napisał/a:
Balbinka ?
cudeńko :serducho:
Anonymous - Śro Paź 08, 2008 09:00

falka, dziękuję i cieszę się,że się spodobała. :)
Balbinka? edit :Bajka przepada za jazdą na kołowrotku,wcale go nie opuszcza,nawet jak śpi to przy nim. :lol:
Cała ósemka dzisiaj była na jednym wybiegu. :wavexxs: Obyło się bez komplikacji,tylko najmłodsza Emancypantka i jak zawsze Africa głośno protestowały gdy za bardzo je obwąchiwano.Było słychać znajomy dźwięk : kwiiiiik.