Archiwum - Myszki
Mangalarga - Pon Paź 06, 2008 16:27
Bernadeta, szalejesz Pochwal się, jak tylko będzie taka możliwość
Małemu kupiłam klatkę Mimi. Kurczę wydawało mi się, że będzie mniejsza, ale nie szkodzi, trzeba tylko pomyśleć, jak ją urządzić, bo na razie pustawo jest na pięterku. I jak znam siebie, pewnie w końcu i tak wywalę fabryczne piętro i zamiast niego dorobię 2 lub 3 półeczki z jednolitym dnem, żeby myszkowi było wygodniej Bo na razie tylko utrudnia i tak już niełatwe manewrowanie ręką wewnątrz klatki
wuwuna - Pon Paź 06, 2008 20:52
Bernadetta gratuluje
Bema - Pon Paź 06, 2008 21:10
Bernadeta gratulacje!!!! A ja i tak będę Cię namawiać na ciury
wuwuna - Pon Paź 06, 2008 21:13
Bema napisał/a: | A ja i tak będę Cię namawiać na ciury | To już jesteśmy dwie
Anonymous - Wto Paź 07, 2008 16:10
Emancypantka
Balbinka ? edit :Bajka
Z przodu Ciocolata
Trzy panienki
Imię Balbinki jest jeszcze pod znakiem zapytania,bo nie mam papierów od hodowcy i tak samo jeśli chodzi o nazwy ras także szczegóły później.
Panienki zadomowiły się już całkiem nieźle.
Co do szczurków do których mnie namawiacie jeszcze nie teraz,może kiedyś.
Fauka - Wto Paź 07, 2008 16:14
Ta choco jest śliczna i ma boskie uszy, jakby ktoś jej żelazkiem prasował, z jakiej hodowli?
Anonymous - Wto Paź 07, 2008 16:16
Fauka, MouseHouse wszystkie trzy są z tej hodowli.
Fauka - Wto Paź 07, 2008 16:40
No to jak to Poznanianki, piękne są. Kasia i Hania mają rękę do twworzenia maluchow, moje pierwsze rasówki z Poznania własnie pochodzą
A to moje myszakowe:
pituophis - Wto Paź 07, 2008 16:45
Rozeta fawn jest boska!
W ogole red i pochodne to moj ulubiony kolor. Tyle mozliwosci - od marten sable do BEW. Do tego jeszcze to tycie... Mialem kiedys taka samiczke satin astrex red, wygladala jak kosmaty pomidor z ogonem.
Bema - Wto Paź 07, 2008 19:58
Bernadeta, Fauka, piękne mycholki
yoshi - Wto Paź 07, 2008 20:48
jezu nie moge tu wchodzic... jak je widze, te maluszki mam niezdrowe mysli ale w tedy napewno sobie zagwarantuje jakas astme dodatkowymi futrzakami w domu, ale sa boskie! naprawde cudne! szczegolnie te tan'y!!
idaa - Wto Paź 07, 2008 21:18
Jejku, po prostu rozpłynęłam się . Piękne mycholki.
No a u mnie wszyscy panowie mają swoje domki. Panienki tak jak zapowiedziałam zostały u mnie . Łobuzice małe. Chociaż wcale nie takie małe, bo wielkością dorównują już mamusi . Jak tylko znajdę chwilkę, to je obfocę.
Anonymous - Wto Paź 07, 2008 21:26
Dziękujemy
idaa napisał/a: | No a u mnie wszyscy panowie mają swoje domki |
Hura
falka - Wto Paź 07, 2008 21:52
Bernadeta napisał/a: | Balbinka ? | cudeńko
Anonymous - Śro Paź 08, 2008 09:00
falka, dziękuję i cieszę się,że się spodobała.
Balbinka? edit :Bajka przepada za jazdą na kołowrotku,wcale go nie opuszcza,nawet jak śpi to przy nim.
Cała ósemka dzisiaj była na jednym wybiegu. Obyło się bez komplikacji,tylko najmłodsza Emancypantka i jak zawsze Africa głośno protestowały gdy za bardzo je obwąchiwano.Było słychać znajomy dźwięk : kwiiiiik.
|
|
|