To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. V

Oli - Nie Maj 31, 2009 13:39

yoshi napisał/a:
właśnie Oli, warto zapamiętać, bo Twoje posty z "napewno" też się tam znalazły.
gdzie?
yoshi - Nie Maj 31, 2009 13:47

Oli, nie wytykam Ci ;)

Chciałam się obronić, że nie jestem chodzącym analfabetą ;)

to całe dwa Twoje posty ;) więcej nie ma.

nie siedzę i nie wyszukuję, wystraczy wpisać "oli" i "napewno" co mnie podkusiło po Twoim cytacie, aby pokazać że zdarza się każdemu.

sachma - Nie Maj 31, 2009 13:49

a może skończycie już? :|
Oli - Nie Maj 31, 2009 13:57

Off-Topic:
yoshi, jesteś dziwna. :| To ani obelga ani komplement, po prostu. :shock:

yoshi - Nie Maj 31, 2009 14:17

n.c.
H. - Nie Maj 31, 2009 14:19

Proszę o zakończenie tej bezcelowej dyskusji.
L. - Nie Maj 31, 2009 16:10

sachma, dla mnie ten nie obcięty terier wygląda jak pudel ;d i to brudny pudel.
a ja nie wiedzieć czemu mam uraz do pudli ;) wydają mi sie one obsikane, brudne i matowe, albo zrobione na laleczkę lub drzewko przycięte na balona i pofarbowane.
oczywiście każdy może lubić co chce, tym bardziej iż wiem, że Tobie bardzo sie podobają czarne pudle. :-P

sachma - Nie Maj 31, 2009 17:45

L., mi się chyba właśnie dlatego podoba :P tylko ten pysio taki masywny się wydaje :D

Brocca jest w ciąży.. ona jest piękna.. chciałabym mieć malca po niej, a nie mogę ;(

Anonymous - Pon Cze 01, 2009 10:34

yoshi, napisałam o tym tyłów do lajli, żeby przy poprawianiu błędów poprawiła od razu wszystkie, bo post poprawiony na czerwono przez moda, w którym dalej są błędy wyglądał jeszcze gorzej niż jakby go w ogóle nie ruszyła. nie wiedziałam, że cie tak to razi, sorry ;)

a mi się marzy ciągle pies. a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że przynajmniej dwa lata sobie na niego poczekam.
nie żeby mi się bakuś znudził, czy coś, ale on jest rodzinny i nie ma bata, żeby mi pozwolili go ze sobą zabrać jak będę się przeprowadzać, czy coś ;(

yoshi - Pon Cze 01, 2009 22:06

Off-Topic:
agus, teraz na spokojnie to wiesz... przesadziłam troszkę. Ale teraz ciężki okres sesyjny, okres okresowy, chodzę niewyspana i rozdrażniona

My właśnie wróciliśmy z błoni, co prawda nie było tak wielu piesków jak wczoraj, Ale za to położył na łopatki owczarka i wyciągał sznaucera za ogon :wink:

Anonymous - Wto Cze 02, 2009 10:43

zazdroszczę pro psiego psa. moj amstaf albo by wszystkie bzykał, albo zagryzał
Mangusta - Wto Cze 02, 2009 12:46

Off-Topic:
tułów nie tyłów! tułów to korpus, tyłów to dopełniacz od tyły!

satanka666 - Wto Cze 02, 2009 14:02

yoshi, a z czego wy macie ten identyfikator kostkę? :oops:
nasz przyszedł, ale taki kiepski... malutki i lichy taki
poluję na jakiś metalowy większy, ale nigdzie nie widzę :roll:

A Dilu kocha panią przeogromnie [tak oczywiście], tak, że nawet do łazienki za mną lezie :|
Nie ważne, czy ktoś jest w domu, czy nie on zawsze czeka przed drzwiami... chyba że nikogo nie ma, wtedy zwykle drzwi nie zamykam, to siada i patrzy jak np. myję głowę
Jestem w kuchni, to on też już jest, a teraz właśnie kima na krześle obok mnie, ledwo mu się dupa mieści, ale co tam.
Na szczęście nie ma problemów z zostawaniem w domu, tylko wszystko musi być pochowane i tylko jego zabawki zostawione. Ostatnio dorwał butelkę Ice Tea i pół ubyło :roll:
No i waży już 17kg.

Tess - Wto Cze 02, 2009 14:10

Moja sucz też wszędzie za mną łazi, taki los. ;)
Pytanie takie - czy zaczipowałyście psy, albo planujecie w najbliższym czasie?

Anonymous - Wto Cze 02, 2009 14:12

a co do czipow, to wyczytalam na jakiejs niemieckiej stronie ze wlasciciel jest zobowiazany do posiadania czytnika. No blagam, jezdze z psem zagranice raz do roku i mam kupowac czytnik? :roll: