To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

Rysiaczek - Pon Lut 16, 2009 00:30

Elda dokonuje toalety, Banshee zapewne coś niszczy bo mendy nie widzę
Anonymous - Pon Lut 16, 2009 00:31

fiona znalazla cos do zarcia na podlodze, Lola pewnie spi pod lozkiem.
Chlopaki jedza jogurt z ryzem i mlaskaja ;p

EL - Pon Lut 16, 2009 20:59

Biegają sobie po pokoju, Janis ma atak zaczepki przez co słychać jej piski pod łóżkiem gdy spotka Makusie, Maka usilnie chce ukraść brudne ręczniki ze śmietnika, Chupa biega sobie grzecznie czekając aż ukucnę by na mnie od razu wbiec, Janis chce wejść za segment, Maka bije się z torbą po papierowych ręcznikach, Chupa dobiera się do kabli, Janis skrupulatnie bada moje ubranie zębami czy przypadkiem nie wystaje żadna nitka, wszystkie zjadają mi japonki, które mam na sobie i chcą zabrać coś z biurka.. a to wszytko w 10 min :P i Janis skacze mi po klawiaturze...
Nihasa - Pon Lut 16, 2009 22:09

Czopki obgryzają mi pudełko po ptasim mleczku, a mondzioły już śpią ;p
WinterWolf - Pon Lut 16, 2009 22:54

Obaj chłopcy słodko śpią... Jeden u mnie, drugi u mojej mamy :)
Bema - Pon Lut 16, 2009 23:19

biegają, zaczepiają mnie i tupią jak zwykle :)
edit - kotłują się na mojej szyi :lol:

IgIg - Wto Lut 17, 2009 09:36

Ron biega obok mnie, a Harry właśnie się obudził i ma taki inteligentny pytający wyraz twarzy ,Iść do nich, pospać czy pojeść? - oto jest pytanie''.

EDIT: Harry jednak zdecydował się do nas dołączyć i teraz oboje bawią się pod kołdrą, ja poszłam w odstawke :roll: ...

Anonymous - Wto Lut 17, 2009 14:22

dziewczyny przeszkadzaja mi w pisaniu tego posta, lazac po klawiaturze i obgryzajac mi paznokcie, a chlopaki spia w klatce.

Cytat:
EDIT: Harry jednak zdecydował się do nas dołączyć i teraz oboje bawią się pod kołdrą, ja poszłam w odstawke ...

:lol:

Lotya - Czw Lut 19, 2009 17:45

spod łóżka dobiegają potworne piski, więc pewnie się piorą :P
WinterWolf - Czw Lut 19, 2009 20:18

Chłopcy tłuką się u mnie pod ubraniem i obgryzają mi troczki od spodenek... Kurde, żadnej świętości...
Bema - Czw Lut 19, 2009 21:38

czekają na wybieg :)
baradwys - Pią Lut 20, 2009 10:14

po nocnej ucieczce odsypiają:P
nie wiem czemu zwiały same panny^^ Karolek I Bazylek spali sobie w najlepsze:P

Anonymous - Sob Lut 21, 2009 18:15

Filip siedzi ze mna na krzesle przy komputerze, wlasciwie to lezy. A Olaf lezy na podlodze kolo szafki.
Strasznie leniwe szczury mi sie trafily, dopiero co je wypuscilam, a one juz sie poukladaly do snu...
A dziewczyny spia w domku.

WinterWolf - Sob Lut 21, 2009 23:35

Świnią, małe prosiaki. Ledwo zażarli jedną kolbę i już właśnie obskubują drugą. Uwielbiają gryźć i niszczyć, więc pewnie niebawem zostanie sam drążek...
IgIg - Nie Lut 22, 2009 08:52

Śpią... Ron w hamaczku, Harry w miseczce.