Archiwum - Psiaki XII
Szura - Sob Lis 05, 2011 17:22
Cytat: | Dlatego mój pies będzie miał włos i to krótko ostrzyżony. |
U mnie to samo.
AngelsDream - Sob Lis 05, 2011 18:01
Celar... To po prostu Celar.
Piękny spacer, dziękujemy!
Niamey - Sob Lis 05, 2011 18:08
Ninek, może takie neutralizatory zapachów jak są na zooplusie, np. vitopar fresh itp.? To raczej nie zaszkodzi zwierzakowi, jak mu sierść spsikasz , a u mnie nawet zapach rozdeptanych w moczu szczurzych odchodów znika od razu
Nakasha - Sob Lis 05, 2011 19:50
Ummm... wiecie co dziś dostałam na DT?....
Szczeniaczka... beżowego mieszańca malamuta z czymś. Nala urodziła się ok 9 września... właśnie zapoznaje się z Nemo - Nemo jest zachwycony. Jest tak szczęśliwy, że aż nie wie co ma ze sobą zrobić. Zachęca Nalę do zabawy i przekazują sobie 101 sygnałów uspokajających. Nala chyba też jest zadowolona, bo szaleje z Nemkiem.
I zachowuje się inaczej niż Nemo pierwszego dnia u nas - odważnie zwiedza wszystkie kąty, włazi na kolana, je i pije z Nemo z tych samych misek, a on jej na to pozwala. Ciekawe, czy wyrośnie z niej dominująca suczka.
Właśnie mordują się pod stołem, Nala w niczym nie ustępuje Nemo.
Trafiła do mnie jako wynik skomplikowanej historii, która sprowadziła się do dobrego serca weterynarza, mojej koleżanki na miejscu i do jej pomysłu, że skoro lubię zwierzęta i mam psa, to wezmę do siebie biednego, porzuconego szczeniaczka.
Ona jest słodka, nie wiem jak ja ją potem oddam.
babyduck - Sob Lis 05, 2011 19:59
Nakasha, dawaj foty, a nie nas drażnisz opisem
A ja dziś miałam cudowny i dłuuuugi spacer z czterema wspaniałymi psiakami, z których każdy jest inny, ale każdy ma coś, co ujmuje za serce.
Tonik - niesamowicie delikatny
Beza - genialna i bardzo wdzięczna modelka, marzenie fotografa
Joy - wariatka, jakich mało, szybka i zwrotna
Celar - uroczy tulak, zalewa sympatią - ale tego trzeba doświadczyć. Aż chce się z nim być.
AngelsDream - Sob Lis 05, 2011 20:13
babyduck napisał/a: | Celar - uroczy tulak, zalewa sympatią - ale tego trzeba doświadczyć. Aż chce się z nim być. |
Sirius - Sob Lis 05, 2011 20:28
Beza jaka dumna siedzi! Jednak szetlandy są the best!
Szura - Sob Lis 05, 2011 20:37
babyduck, o Celara to by się wszyscy pobili, każdy chce go ukraść!
Piękne zdjęcie Tośka, niecierpliwie czekam na więcej! (na mailu możesz mi przesłać też te 'gorsze', chętnie wezmę wszystko jak leci). Dziękujemy za miły spacer i sesję.
Anonymous - Sob Lis 05, 2011 21:12
babyduck napisał/a: | niesamowicie delikatny | za to uwielbiam pudle. strasznie fajny jest ten szurowaty. babyduck napisał/a: | Celar - uroczy tulak, zalewa sympatią - ale tego trzeba doświadczyć. Aż chce się z nim być. | ech, kocham go.
Szkoda, że tak mało zdjęć.
Oli - Sob Lis 05, 2011 21:12
znowu jestem dt mała Biereczka jest cudowna i bardzo sympatyczna. tutaj jest jej wątek na dogo http://www.dogomania.pl/t...j-%C5%BCycie... jutro postaram się zrobić jej zdjęcia. jest niesamowicie delikatna i ciekawska jak na pierwsze bycie w nowym miejscu. cały czas spaceruje, wącha i zwiedza i smaczki też je a tak w ogóle to już gwiazda telewizyjna, oby owocnie się to dla niej skończyło
babyduck - Sob Lis 05, 2011 21:23
Vissku, jak dziewczyny dostaną fotki i zechcą się podzielić, to będą.
Oli, jaka chudzinka
Oli - Sob Lis 05, 2011 21:27
babyduck, te zdjęcia są stare ona ładnie wygląda w sumie, tylko ma zanik mięśni w tylnych łapach, ale może coś zaradzimy żeby chociaż ciut lepiej było. najlepsze to by były kąpiele, ale nie mam warunków na to. w każdym razie mała na pewno potrzebuje super zdjęć
Szura - Sob Lis 05, 2011 21:50
Uwaga, będę się chwalić.
Bomba.
Anonymous - Sob Lis 05, 2011 21:53
http://i70.photobucket.co...7732640x480.jpg jaka fajna owieca
http://i70.photobucket.co...7644640x480.jpg - tu mi szczęka opadła, nie wiem czemu wydawało mi się, że jest ze 2 x większy. To jest b. dobry kompaktowy rozmiar.
Oli - Sob Lis 05, 2011 21:54
Szura, dlaczego załącznikiiiii?!
|
|
|