To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XII

Szura - Sob Lis 05, 2011 17:22

Cytat:
Dlatego mój pies będzie miał włos i to krótko ostrzyżony.

U mnie to samo. ^^

AngelsDream - Sob Lis 05, 2011 18:01

Celar... To po prostu Celar.

Piękny spacer, dziękujemy!

Niamey - Sob Lis 05, 2011 18:08

Ninek, może takie neutralizatory zapachów jak są na zooplusie, np. vitopar fresh itp.? To raczej nie zaszkodzi zwierzakowi, jak mu sierść spsikasz , a u mnie nawet zapach rozdeptanych w moczu szczurzych odchodów znika od razu :lol:
Nakasha - Sob Lis 05, 2011 19:50

Ummm... wiecie co dziś dostałam na DT?....

Szczeniaczka... beżowego mieszańca malamuta z czymś. ;) Nala urodziła się ok 9 września... właśnie zapoznaje się z Nemo - Nemo jest zachwycony. Jest tak szczęśliwy, że aż nie wie co ma ze sobą zrobić. :lol: Zachęca Nalę do zabawy i przekazują sobie 101 sygnałów uspokajających. :D Nala chyba też jest zadowolona, bo szaleje z Nemkiem. ;)

I zachowuje się inaczej niż Nemo pierwszego dnia u nas - odważnie zwiedza wszystkie kąty, włazi na kolana, je i pije z Nemo z tych samych misek, a on jej na to pozwala. :P Ciekawe, czy wyrośnie z niej dominująca suczka.

Właśnie mordują się pod stołem, Nala w niczym nie ustępuje Nemo. :lol:

Trafiła do mnie jako wynik skomplikowanej historii, która sprowadziła się do dobrego serca weterynarza, mojej koleżanki na miejscu i do jej pomysłu, że skoro lubię zwierzęta i mam psa, to wezmę do siebie biednego, porzuconego szczeniaczka. :roll:

Ona jest słodka, nie wiem jak ja ją potem oddam. :shock:

babyduck - Sob Lis 05, 2011 19:59

Nakasha, dawaj foty, a nie nas drażnisz opisem :twisted:

A ja dziś miałam cudowny i dłuuuugi spacer z czterema wspaniałymi psiakami, z których każdy jest inny, ale każdy ma coś, co ujmuje za serce.

Tonik - niesamowicie delikatny
Beza - genialna i bardzo wdzięczna modelka, marzenie fotografa
Joy - wariatka, jakich mało, szybka i zwrotna
Celar - uroczy tulak, zalewa sympatią - ale tego trzeba doświadczyć. Aż chce się z nim być.

AngelsDream - Sob Lis 05, 2011 20:13

babyduck napisał/a:
Celar - uroczy tulak, zalewa sympatią - ale tego trzeba doświadczyć. Aż chce się z nim być.

:serducho: :serducho: :serducho:

Sirius - Sob Lis 05, 2011 20:28

Beza jaka dumna siedzi! Jednak szetlandy są the best! :serducho:
Szura - Sob Lis 05, 2011 20:37

babyduck, o Celara to by się wszyscy pobili, każdy chce go ukraść! :serducho:

Piękne zdjęcie Tośka, niecierpliwie czekam na więcej! (na mailu możesz mi przesłać też te 'gorsze', chętnie wezmę wszystko jak leci). Dziękujemy za miły spacer i sesję. :zakochany:

Anonymous - Sob Lis 05, 2011 21:12

babyduck napisał/a:
niesamowicie delikatny
za to uwielbiam pudle. :serducho: strasznie fajny jest ten szurowaty. :)
babyduck napisał/a:
ech, kocham go. :serducho:
Szkoda, że tak mało zdjęć.

Oli - Sob Lis 05, 2011 21:12

znowu jestem dt :D mała Biereczka jest cudowna i bardzo sympatyczna. tutaj jest jej wątek na dogo http://www.dogomania.pl/t...j-%C5%BCycie... jutro postaram się zrobić jej zdjęcia. jest niesamowicie delikatna i ciekawska jak na pierwsze bycie w nowym miejscu. cały czas spaceruje, wącha i zwiedza i smaczki też je :-P a tak w ogóle to już gwiazda telewizyjna, oby owocnie się to dla niej skończyło :kciuki:
babyduck - Sob Lis 05, 2011 21:23

Vissku, jak dziewczyny dostaną fotki i zechcą się podzielić, to będą.

Oli, jaka chudzinka :(

Oli - Sob Lis 05, 2011 21:27

babyduck, te zdjęcia są stare ;) ona ładnie wygląda w sumie, tylko ma zanik mięśni w tylnych łapach, ale może coś zaradzimy żeby chociaż ciut lepiej było. najlepsze to by były kąpiele, ale nie mam warunków na to. w każdym razie mała na pewno potrzebuje super zdjęć :wink:
Szura - Sob Lis 05, 2011 21:50

Uwaga, będę się chwalić. :mrgreen:

Bomba. :serducho:

Anonymous - Sob Lis 05, 2011 21:53

http://i70.photobucket.co...7732640x480.jpg jaka fajna owieca :D
http://i70.photobucket.co...7644640x480.jpg - tu mi szczęka opadła, nie wiem czemu wydawało mi się, że jest ze 2 x większy. :shock: :lol: :lol: To jest b. dobry kompaktowy rozmiar. :mrgreen:

Oli - Sob Lis 05, 2011 21:54

Szura, dlaczego załącznikiiiii?! :/