To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty ^^

Anonymous - Śro Kwi 23, 2008 16:48

Tofik przed moim blokowym balkonowym ogródkiem,zdjęcia zrobione na prędko dzisiaj :)

nezu - Śro Kwi 23, 2008 17:54

A z Zapałką same problemy.. miała być zabiegowana, a tyle z tego wyszło że leczymy się na świerzb uszny.. Ponieważ tylko ona się z tym szarpie w tym momencie, podejrzewam przywleczenie tego z lecznicy...

No i zaczyna się wielkie męczenie kota...
I do tego muszę wgapiać się w uszy pozostałych zwierzaków, czy im się tam aby nie wyhoduje kolejna kopalnia roztoczy... :evil:

Layla - Śro Kwi 23, 2008 17:56

nezu napisał/a:
A z Zapałką same problemy

Uch, biedna Zapałka, wygłaskaj ją. :serducho:

Bernadeta napisał/a:
Tofik przed moim blokowym balkonowym ogródkiem

Tofik to super facet :serducho:

yoshi - Śro Kwi 23, 2008 21:39

ja tez wlacze ze swiezbem usznym, juz myslalam ze mamy koniec, wet nameczyl je zastrzykami, masciami, ja w domu czyszczeniem i co, chyba niedokonca wyszlo wiec powtoreczka, okropna sprawa. Do tego widzialam te ochydki pod mikroskopem, male, ruszajace sie potwory :x
Anonymous - Czw Kwi 24, 2008 01:33

Layla napisał/a:
Tofik to super facet

Powtórzę mu jak wrócę do domu :)
Dla chorych kotek i kociaków ,oby szybko wyzdrowiały :lapa: :ok:

AngelsDream - Czw Kwi 24, 2008 01:40

Cytat:
http://www.fotosik.pl/sho...b7f71acba635305

Jaki wzrok on tutaj ma.

Anonymous - Czw Kwi 24, 2008 08:31

AngelsDream, To prawda,te oczy mówią wiele.Ten kot wie co chce i wzrokiem pokazuje to szczególnie wyraziście-to kot nie pokorny. :]
Już wiem co - ropień na tylnej stopie.Antybiotyk i szlaban na trzy dni wychodzenia z domu,ciekawe jak damy radę. :drap:
Teraz śpi bo musiał dostać "małego usypiacza",żeby zrobić mu zdjęcie,czy czasami jednak nie złamanie,na szczęście nie.

[ Dodano: Czw Kwi 24, 2008 20:33 ]
Biedny Tofik ciężki dzień dziś dla niego:zdjęcia rtg,golenie stopy,nakłuwanie jej igłą,zastrzyki i w dodatku jest bez jedzenia,bo miał lekką narkozę i ciężka noc przed nim: nie wyjdzie na dwór.Wydaje się jednak,że chodzi ciut lepiej,nie utyka aż tak bardzo.Od jutra tabletki i kontrola w sobotę.
Porządny z niego kot zwymiotował po narkozie nie byle gdzie,wszedł do kuwety.
Jak wyszłam z gabinetu by poczekać po odbiór zdjęć rtg to ludzie z lekka się uśmiechnęli,boTofik siedział mi na ramieniu,tam schronił się przed interwencją weterynarza :mrgreen:

[ Dodano: Sob Kwi 26, 2008 11:15 ]
Tofik dostaje jeszcze antybiotyk doustnie,ale łapka już zdrowa :mrgreen:

[ Dodano: Sob Maj 10, 2008 09:30 ]
Tofik zdrowy jak "rybka" chyba się ode mnie powoli wyprowadza,bo wychodzi na coraz dłużej nawet w dzień,nie zjada wszystkiego co mu szykuję jak kiedyś,czyżby gdzieś się żywił.Pomyślał sobie pewnie: skoro pani wzięła myszki, to gdzie myszy tam "duma kocia "mieszkać nie może. :?

[ Dodano: Wto Maj 13, 2008 19:52 ]
Właśnie się doczytałam na kocich stronach,że Tofik prawdopodobnie zawsze będzie tak budził mnie w nocy :]

[ Dodano: Czw Maj 15, 2008 14:32 ]
Tofik wyrośnięty kocurek. :)

A jednak nie jest tak źle z tym budzeniem nocnym,przestał póki co ,wraca rano tak jak mniej więcej wstaję,czyli ok 5.00.

Mała Mi - Czw Maj 15, 2008 15:58

http://www.fotosik.pl/sho...6d4444bb50540ac - Mam Cię!

Ewa, a cóż on tam upolował?

http://www.fotosik.pl/sho...b7f71acba635305 - No i czego się patrzysz?? :evil:

Anonymous - Czw Maj 15, 2008 16:11

Mała Mi, Mogę się założyć,że muchę :lol: chyba,że to falszywy alarm i spadł płatek od czereśni z pobliskiego drzewa B)
Mała Mi - Czw Maj 15, 2008 21:14

no to ZONK :DD i czerwonego kocura złapał Tofik jak w jednym z teleturniejów (nie pamiętam nazwy - ten z 3 bramkami, pamiętacie, prawda?;>)
Andzia - Pią Maj 16, 2008 00:27

Mała Mi, pamiętamy ;) ale teleturniej tylko :D nazwy nie :P

Bernadeta, absolutnie nie mogę pozwolić aby Tofik czuł się przeze mnie zaniedbany i dlatego zaglądam i podziwiam :D prosze go wymiziać :serducho:

satanka666 - Pią Maj 16, 2008 00:38

Off-Topic:
Mała Mi napisał/a:
(nie pamiętam nazwy - ten z 3 bramkami, pamiętacie, prawda?;>)

IDŹ NA CAŁOŚĆ! IDŹ NA CAŁOŚĆ! :D

Anonymous - Pią Maj 16, 2008 07:10

Andzia, Tofik,dziękuje za pamięć mimo,że to forumowy światek gryzoniowy. :mrgreen:
Stara się jak może zrozumieć moją miłość do myszek i chętnie by skorzystał z możliwości zapoznania się z nimi oko w oko :>

Mała Mi - Pią Maj 16, 2008 08:45

satanka666 napisał/a:

IDŹ NA CAŁOŚĆ! IDŹ NA CAŁOŚĆ! :D
no właśnie! Dziękować Sat! :*

Bernadeta napisał/a:
chętnie by skorzystał z możliwości zapoznania się z nimi oko w oko :>
raczej ciałko w zęby a nie oko w oko ;P
Anonymous - Pią Maj 16, 2008 15:37

Mała Mi napisał/a:
raczej ciałko w zęby a nie oko w oko

O kocie nie dam Ci moich myszaków :/
Tofik zmądrzał siedzi na słońcu w ogródku :mrgreen: