Archiwum - Psiaki
Oli - Wto Sie 21, 2007 21:43
Napisze cos coby juz nie miec suszonej glowy, ze jeszcze sie tu nie wypowiedzialam...
Psiak jest kochany i bardzo ladny, choc nie do konca wychowany jak na moj gust oczywiscie.
Cygu - Wto Sie 21, 2007 23:02
| Olimpia napisał/a: | Napisze cos coby juz nie miec suszonej glowy, ze jeszcze sie tu nie wypowiedzialam... |
No i tak kurcze za pozno no !!!
| Olimpia napisał/a: | Psiak jest kochany i bardzo ladny, choc nie do konca wychowany jak na moj gust oczywiscie. |
Jest bardzo wychowany, zna wiele komend, potrafi je tez wykonywac na znaki dawane rekami bez mowienia. Jedyne co to ma charakterek i dlatego . Uparciuch jak pan
Oli - Wto Sie 21, 2007 23:06
Komendy, to akurat nie jest wychowanie, a tresura. Jakos w mojej obecnosci nie wykonuje tych komend tak od razu, tylko woli jak go glaszcze i do niego cwierkam...
Cygu - Wto Sie 21, 2007 23:11
| Olimpia napisał/a: | Komendy, to akurat nie jest wychowanie, a tresura. Jakos w mojej obecnosci nie wykonuje tych komend tak od razu, tylko woli jak go glaszcze i do niego cwierkam... |
Zobaczymy czy Twoja Kora sie tak bedzie sluchac nastepnym razem jak jej cos powiesz gdy ja tymczasem bede ja drapal za uszkiem
A co do "niesubordynacji" mojego psiaka. Zalujesz ze jest taki kochany ze jak Cie widzi zapomina o calym swiecie?
Anonymous - Wto Sie 21, 2007 23:12
| Cygu napisał/a: | potrafi jezdzic na mojej deskorolce (wsiada wszystkimi czterema lapami i jedna sie odpycha) | nie wierze! Proszę to udokumentować fotografią i filmem
Śliczny piesek, wygląda jednocześnie dość groźnie przez ładną, masywną budowę ciała i tak pociesznie, słodko i nic-tylko-bym-drapała-za-uszkiem.
| Cygu napisał/a: | Uparciuch jak pan | Oczywiście, jak każdy porządny duet pies-pan obie strony zaczynają się do siebie upodabniać. Jak się Cygu zrobisz podpalany, to ja foty poproszę.
Oli - Wto Sie 21, 2007 23:18
| Cygu napisał/a: | | Zalujesz ze jest taki kochany ze jak Cie widzi zapomina o calym swiecie? |
Nie, ale tak ma niejeden w mojej obecnosci...
| Viss napisał/a: | | Jak się Cygu zrobisz podpalany, to ja foty poproszę. |
gdzies w domu mam zapalniczke...
Cygu - Wto Sie 21, 2007 23:22
| Olimpia napisał/a: |
Nie, ale tak ma niejeden w mojej obecnosci... |
Nadal mowa o psach czy mam juz isc spac?
Atos jest po prostu kochany i tyle. Jest bardzo towarzyskim psiakiem, jesli ktos przebywa na dzialce to zawsze kreci sie w poblizu. Pamietam sytuacje ze gdy moja mama wyjezdzala gdzies autem przez brame a tata wychodzil furtka z dzialki ktora jest po przeciwnej stronie potrafil krazyc od 1 do 2 zeby nie przegapic powrotu zadnego z rodzicow
Anonymous - Wto Sie 21, 2007 23:28
| Cygu napisał/a: | potrafil krazyc od 1 do 2 zeby nie przegapic powrotu zadnego z rodzicow | O rany.. się rozpłynęłam
A skąd go wziąłeś, bo jakoś tak enigmatycznie to brzmi.
Cygu - Wto Sie 21, 2007 23:33
Dostalismy go od dziewczyny mojego brata. Ona sie dowiedziala przez swojego dziadka, bo w sumie ta "wpadka" zaszla na wsi gdzie on mieszka I poprzez swojego dziadka wziela dla nas 1 ze szczeniakow, bylo ich chyba 4 jak dobrze pamietam... ale nie jestem pewien.
Generalnie zlozylo sie dobrze i trzeba nam tego juz bylo. Rok przed jego wzieciem zdechl nasz poprzedni psiak, Brutus. Oj ten to byl aparat, byl tez mieszancem ale psa z wilkiem. Moze nie ze bezposrednio a w ktoryms pokoleniu ale bylo to u niego widoczne. Postaram sie wygrzebac jutro jakies zdjecia, zeskanowac, wkleic i troche o Brutusie napisac
Oli - Wto Sie 21, 2007 23:36
| Off-Topic: | | Cygu napisał/a: | | Nadal mowa o psach czy mam juz isc spac? |
Miales juz dawno. A o psach tez mowa tez... |
kasia_123 - Czw Sie 23, 2007 22:59
Widziałam że ten pies ma coś ze smoka
Jak na prawdziwie gangsterskiego psa przystało...siedzieć musi po królewsku ulubiona pozycja Salsy do odpoczynku
hmm...chyba trzeba byłoby ocenzurować to zdjęcie
Wszędzie dobrze ale na kolanach najlepiej
Uciekinierka
marhef - Czw Sie 23, 2007 23:44
kasia_123, pozycja do siedzenia jest rzeczywiście boska
falka - Pią Sie 24, 2007 08:02
kasia_123, mi się smok podoba
jokada - Pon Sie 27, 2007 20:50
zakochalam sie
nawet napisalam do hodowli
ciekawe czy odpiszą
moj obiekt westchnień