To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

Oli - Wto Sie 21, 2007 21:43

Napisze cos coby juz nie miec suszonej glowy, ze jeszcze sie tu nie wypowiedzialam... :P

Psiak jest kochany i bardzo ladny, choc nie do konca wychowany :wink: jak na moj gust oczywiscie. :mrgreen:

Cygu - Wto Sie 21, 2007 23:02

Olimpia napisał/a:
Napisze cos coby juz nie miec suszonej glowy, ze jeszcze sie tu nie wypowiedzialam... :P

No i tak kurcze za pozno no !!!

Olimpia napisał/a:
Psiak jest kochany i bardzo ladny, choc nie do konca wychowany :wink: jak na moj gust oczywiscie. :mrgreen:

Jest bardzo wychowany, zna wiele komend, potrafi je tez wykonywac na znaki dawane rekami bez mowienia. Jedyne co to ma charakterek i dlatego :P . Uparciuch jak pan 8)

Oli - Wto Sie 21, 2007 23:06

Komendy, to akurat nie jest wychowanie, a tresura. :P Jakos w mojej obecnosci nie wykonuje tych komend tak od razu, tylko woli jak go glaszcze i do niego cwierkam... :twisted:
Cygu - Wto Sie 21, 2007 23:11

Olimpia napisał/a:
Komendy, to akurat nie jest wychowanie, a tresura. :P Jakos w mojej obecnosci nie wykonuje tych komend tak od razu, tylko woli jak go glaszcze i do niego cwierkam... :twisted:

Zobaczymy czy Twoja Kora sie tak bedzie sluchac nastepnym razem jak jej cos powiesz gdy ja tymczasem bede ja drapal za uszkiem :P

A co do "niesubordynacji" mojego psiaka. Zalujesz ze jest taki kochany ze jak Cie widzi zapomina o calym swiecie? 8)

Anonymous - Wto Sie 21, 2007 23:12

Cygu napisał/a:
potrafi jezdzic na mojej deskorolce (wsiada wszystkimi czterema lapami i jedna sie odpycha) 8)
nie wierze! :shock: :shock: Proszę to udokumentować fotografią i filmem :mrgreen: :mrgreen:

Śliczny piesek, wygląda jednocześnie dość groźnie przez ładną, masywną budowę ciała i tak pociesznie, słodko i nic-tylko-bym-drapała-za-uszkiem.

Cygu napisał/a:
Uparciuch jak pan 8)
:serducho: Oczywiście, jak każdy porządny duet pies-pan obie strony zaczynają się do siebie upodabniać. Jak się Cygu zrobisz podpalany, to ja foty poproszę. ;)
Oli - Wto Sie 21, 2007 23:18

Cygu napisał/a:
Zalujesz ze jest taki kochany ze jak Cie widzi zapomina o calym swiecie?

Nie, ale tak ma niejeden w mojej obecnosci... :P

Viss napisał/a:
Jak się Cygu zrobisz podpalany, to ja foty poproszę.

gdzies w domu mam zapalniczke... :drap: :twisted:

Cygu - Wto Sie 21, 2007 23:22

Olimpia napisał/a:

Nie, ale tak ma niejeden w mojej obecnosci... :P

Nadal mowa o psach czy mam juz isc spac? :shock: :P

Atos jest po prostu kochany i tyle. Jest bardzo towarzyskim psiakiem, jesli ktos przebywa na dzialce to zawsze kreci sie w poblizu. Pamietam sytuacje ze gdy moja mama wyjezdzala gdzies autem przez brame a tata wychodzil furtka z dzialki ktora jest po przeciwnej stronie potrafil krazyc od 1 do 2 zeby nie przegapic powrotu zadnego z rodzicow :)

Anonymous - Wto Sie 21, 2007 23:28

Cygu napisał/a:
potrafil krazyc od 1 do 2 zeby nie przegapic powrotu zadnego z rodzicow :)
O rany.. się rozpłynęłam :serducho: :serducho:
A skąd go wziąłeś, bo jakoś tak enigmatycznie to brzmi.

Cygu - Wto Sie 21, 2007 23:33

Dostalismy go od dziewczyny mojego brata. Ona sie dowiedziala przez swojego dziadka, bo w sumie ta "wpadka" zaszla na wsi gdzie on mieszka :) I poprzez swojego dziadka wziela dla nas 1 ze szczeniakow, bylo ich chyba 4 jak dobrze pamietam... ale nie jestem pewien.

Generalnie zlozylo sie dobrze i trzeba nam tego juz bylo. Rok przed jego wzieciem zdechl nasz poprzedni psiak, Brutus. Oj ten to byl aparat, byl tez mieszancem ale psa z wilkiem. Moze nie ze bezposrednio a w ktoryms pokoleniu ale bylo to u niego widoczne. Postaram sie wygrzebac jutro jakies zdjecia, zeskanowac, wkleic i troche o Brutusie napisac :)

Oli - Wto Sie 21, 2007 23:36

Off-Topic:
Cygu napisał/a:
Nadal mowa o psach czy mam juz isc spac?

Miales juz dawno. :P A o psach tez mowa tez... :mrgreen:

kasia_123 - Czw Sie 23, 2007 22:59

Widziałam że ten pies ma coś ze smoka :D

Jak na prawdziwie gangsterskiego psa przystało...siedzieć musi po królewsku :P ulubiona pozycja Salsy do odpoczynku :lol:
hmm...chyba trzeba byłoby ocenzurować to zdjęcie :P

Wszędzie dobrze ale na kolanach najlepiej :P

Uciekinierka :)

marhef - Czw Sie 23, 2007 23:44

kasia_123, pozycja do siedzenia jest rzeczywiście boska :lol:
falka - Pią Sie 24, 2007 08:02

kasia_123, mi się smok podoba :lol1:
jokada - Pon Sie 27, 2007 20:50

zakochalam sie :zakochany:
nawet napisalam do hodowli :oops:
ciekawe czy odpiszą :roll:

moj obiekt westchnień