Archiwum - Psiaki vol.VII
Anonymous - Nie Sty 31, 2010 19:16
no to co to za dylemat
sachma - Nie Sty 31, 2010 19:34
wiesz, bo nie wiem czy mi czeszka nie wciśnie peta w cenie hodowlanego.. to jednak czesi.. a ja przez hodowców szczurów mam do czechów dużą dozę ostrożności..
Mangusta - Nie Sty 31, 2010 20:31
miało być więcej fot w śniegu ale nie mieliśmy czasu niestety...
sachma - Nie Sty 31, 2010 20:57
Mazoku, czy ja coś przegapiłam? co to za psiak?
Madziudzia - Nie Sty 31, 2010 21:07
To i ja się pochwałę moją psicą
Proszę Państwa oto Diuna
sachma - Nie Sty 31, 2010 21:23
śliczna psiura
Mangusta - Nie Sty 31, 2010 21:53
Cytat: | Mazoku, czy ja coś przegapiłam? co to za psiak? | psiak od nas z Wawy, dla wielu pewnie "tylko nódna komercha" ale świetny jest. najładniejszy z miotu, pewnie go wystawimy tu i tam.
sachma - Nie Sty 31, 2010 22:09
Mazoku, nie ma psów komercyjnych do póki pamięta się po co je wyhodowano
L. - Nie Sty 31, 2010 23:39
sachma, ja bym brała z Czech
a wpłacasz zaliczkę czy od razu całość ?
możesz zagadać z kobietą, że po zdjęciach wybierzesz tak mniej więcej, ale aby dała Ci wolną rękę, gdybyś zmieniła zdanie podczas wizyty.
co z tego, że piesek ładny skoro np. nie przypadniecie sobie do gustu, albo będzie lękliwy.
doskonale wiesz, że to decyzja nawet na naście lat.
sachma - Pon Lut 01, 2010 08:46
aaa nie znoszę tych ludzi zrób sobie przyjaciół na dogo.. najpierw dyskusja na PM o znaczeniu badań, przyznałam rację, bo rację mieli, ale nie patrzałam na to z tej strony, a teraz o dobrym kontakcie z hodowcą - ja zgłupiałam, muszę sobie to bez świadków przemyśleć, bo kociokwiku dostaje.. więc albo będzie czech albo psiak z KK - ale jak będzie w końcu to sama nie wiem..
Mangusta - Pon Lut 01, 2010 12:06
http://picasaweb.google.c...nkja/Nowodwor2#
komu psiaka? dostałam maila od jakiejś kobiety, to schronisko nie jest nasze tylko gdzieś pod Lubartowem.
yoshi - Pon Lut 01, 2010 14:04
a ja dostalam dzisaj na przechowanie od 8 do 16
patrzac sie za psy, na sciane, ciezko miec watpliwosci jaka rase sobie ukochalam
na poczatku wielka milosc, zabawa, gonienie, potem jedno probowalo zdominowac drugiego, i byly niewielkie zgrzyty ale teraz jest juz spokoj, no chyba ze podnieca sie oba czyms za bardzo
no ale to tak jeszcze tylko przez dwie godzinki, a szkoda
quagmire - Pon Lut 01, 2010 14:11
Śliczni bullik
Do bullterrierów też mam ogromną słabość, na szczęście mam też świadomość, że jest to pies, z którym nie dałabym sobie rady.
AngelsDream - Pon Lut 01, 2010 16:02
Nasze niepozorne stworzenie.
yoshi, zawsze kiedyś możesz mieć dwa psy lub więcej.
quagmire - Pon Lut 01, 2010 16:10
Prawie jak żyrafa.
Jego szyja chyba nie ma końca
A poza tym, to Celar ma dziś chyba urodziny, tak?
Więc wszystkiego najlepszego dla dwulatka
|
|
|