To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. II

falka - Nie Cze 21, 2009 15:48

A to Joda: http://img40.imageshack.us/img40/3627/kitek2.jpg
Anonymous - Nie Cze 21, 2009 15:54

przepiekna i jakie ma oczy cudowne :serducho:
idaa - Nie Cze 21, 2009 19:15

Mój "tymczasik" się ożywił :lol: . Rany, nie wiem, jak ja się za tydzień z nim rozstanę :( .
falka cudne kocisko :serducho:

falka - Nie Cze 21, 2009 19:44

idaa, dostałam to zdjęcie od TŻ-ta w zamian za śpiącą Kociambrę :)
idaa - Pon Cze 22, 2009 13:26

Węgielek (tymczasowe imię mojego "tymczasika) waży 612 g. To mniej niż każdy z moich szczurów :shock: . Kociambra traktuje go dość dziwnie. Nie da mu się ruszyć, a jej zabawa polega na turlaniu się z Węgielkiem. Wygląda to tak, jakby chciała go pożreć.

falka - Pon Cze 22, 2009 13:32

idaa, coś nie tak z miniaturką
idaa - Pon Cze 22, 2009 13:37

Tak , zauważyłam, właśnie z tym walczę. Ale to chyba Fotosik szwankuje :( , bo inne zdjęcia otwierają się bez problemu. Spróbuję później podmienić fotki.
edit: Już działa, samo się naprawiło :shock:

nezu - Pon Cze 22, 2009 15:50

Nie wiem co się dzieje z Rudim.
On zawsze był z tych kotów upierdliwych, miziastych, nakolannych i ładujących się na te kolana z nałogową częstotliwością, ale teraz przechodzi sam siebie.
Nie opuszcza mnie na krok, łazi za mną jak pies, a jak tylko usiądę to zaraz mam go wtulonego we mnie i na moich kolanach.

Przeczuwa coś czy jak?... :?

idaa - Śro Cze 24, 2009 22:29

Byłam dziś z Węgielkiem - tymczasikiem na szczepieniu. Niepokoi mnie jego zachowanie. Prawie cały czas śpi, mało je i dużo sika. Do tego stopnia dużo, że przez sen się zsikał pod siebie. Robi mało i często. Czy powinnam się niepokoić? Czy to może tylko taka chwilowa reakcja na szczepionkę?
AngelsDream - Śro Cze 24, 2009 22:41

idaa, na kotach się nie znam, ale Baaj po części leków sikał dziwnie i zdarzało mu się nie kontrolować tego, co robi. :roll: Więc mam nadzieję, że to tylko to. :(

Zakochałam się w maine coonach. :?

Anonymous - Czw Cze 25, 2009 13:56

Cytat:
maine coonach

witaj w klubie. jarek mówi, że jak się wyprowadzimy, to najpierw kupimy maine coona, potem lodówkę, łóżko itd ;p

Anonymous - Czw Cze 25, 2009 14:51

Witajcie w klubie. Gdy zobaczylismy pierwszy raz kocura na wystawie od tamtej pory mowimy, ze jak kot to tylko main coon :D Kuzynka moja tez sie od nas ta miloscia zarazila :P
idaa - Pon Cze 29, 2009 13:13

Tymczasik Węgielek nie pojechał wczoraj do swojego ds. To nie była chwilowa reakcja na szczepienie, tylko zapalenie pęcherza. Rozpoczęliśmy kurację, no i nie mogłam go oddać w trakcie kuracji (tak to sobie tłumaczę :wink: ). Będzie u mnie przez dwa tygodnie. Potem sama go zawiozę.
Eruntale - Pon Cze 29, 2009 17:57

Filiżanka jakiś czas temu ubabrała się moją henną.. :/ Poza tym wszystko w porządku. Dla fanów i fanek, sesja 'oooo, kupiłaś MI taką fajną niebieską pufe...no to ci popozuję...jakies 2 minuty. może.'

Out of blue:

L. - Pon Cze 29, 2009 19:17

ależ śliczna :D i bardzo kobieca :wink: