To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Myszki

Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 20:38

Dziękuję,bardzo dziękuję :DD : a ja zawsze powtarzam,że to dzięki aparatowi i komputerowi,bo gdybym robiła zdjęcia myszkom takim aparatem jak szczurkom,to by nawet nie było ich widać.
Dzięki temu,że to lustrzanka,w komputerze można dokonać zbliżenia i widać wtedy całe piękno myszek.Jak ja żałuję,że nie miałam go wtedy kiedy miałam szczurki.
Poza tym szczurki uciekały przed obiektywem,a myszki pozują pięknie,zupełnie jakby wiedziały,że zależy mi na pięknych ujęciach,albo może chcą pochwalić się swoją urodą.W końcu są to myszki poza Velvet,które może zdobyłyby nagrody na wystawach. :mrgreen:
Dzisiaj Umbrella weszła mi do rękawa i przeszłam się z nią po pokoju i nie protestowała,cóż za wspaniałe uczucie mieć znowu małe łapki w rękawie. :falover:

[ Dodano: Sro Wrz 17, 2008 20:42 ]
Jak jest ogromna różnica w wielkości szczurków i myszek widać tutaj: ta sama szafka,taki sam kalendarz Fiki i Miki i stadko myszek :sirwwt:

Mimi i Umbrella przy tygrysku :sirwwt:

Bez aparatu odpowiedniego i komputera nie byłoby tych zdjęć. :) Moja rola ogranicza się do pstrykania i wybierania tych naj i super. :)

idaa - Śro Wrz 17, 2008 21:45

http://www.fotosik.pl/sho...6145d69978d783a Do biegu....gotowi..... START :lol:
zasadzkas - Śro Wrz 17, 2008 23:48

A ja czekam tylko, kiedy myszki nauczą się dosiadać tego konia, którego widać na fotach :lol:
Anonymous - Czw Wrz 18, 2008 05:15

zasadzkas, Pozdrawiają z konia Ciebie :lol: Mohanah :) i wszystkich zaglądających do tematu myszki :mysza:
Na koniu :DD :

Wiem,że te zdjęcia już były :oops: ale nowych nie mam na razie :wink:

idaa, dziękujemy :lol:

idaa - Czw Wrz 18, 2008 12:34

A u mnie mysiaki rosną. Zamieściłam ogłoszenie w odpowiednim dziale :| . Aż mi żal, że cała czereda nie może zostać u mnie :(

Pan Serduszko (na dole) i ktoś jeszcze

Pan Serduszko

Nowe zastosowanie kubeczków z Mc Donalda

Anonymous - Czw Wrz 18, 2008 16:09

Rurka to doskonały sposób na wyjęcie ruchliwych myszek :wink: ja też często je tak wyjmuję.
http://www.fotosik.pl/sho...a4bb84626abf407

idaa - Sob Wrz 20, 2008 18:24

Ja wiedziałam, że zmęczony człowiek zasypia w każdej pozycji. Ale żeby aż tak?

Spała jak zabita :lol: . Już myślałam, że coś jej się stało :lol:

A to Śnieżka we własnych uszach :)

Anonymous - Sob Wrz 20, 2008 20:05

idaa napisał/a:
Śnieżka

Ale uszka :lol:

Chyba Mussli należy się urlop wypoczynkowy od małych :wink:

idaa - Sob Wrz 20, 2008 20:52

Pan Śliwa coś sobie zrobił w oczko :( . Znaczy zauważyłam, że ma tak jakby zaklejone. Przemyłam mu przegotowaną, letnią wodą. Resztę sam sobie domył. Mam wwrażenie, jakby oczko było troszkę mniejsze. A może jeszcze nie jest do końca domyte :( . Czy mógł sobie je zaprószyć? Jest taki energiczny... Na pewno nie było żadnej bójki. Rodzeństwo jest wyjątkowo zgodne.
Anonymous - Sob Wrz 20, 2008 21:14

kup w aptece świetlik i tym mu przemywaj, powinno pomóc :)
Anonymous - Sob Wrz 20, 2008 21:37

Za oczko małej mysiej Śliweczki :lapa: ,wysłałam pw. :wink:
zasadzkas - Nie Wrz 21, 2008 02:03

Ile cudnych myszy :mrgreen:
Anonymous - Nie Wrz 21, 2008 09:24

Były na koniu,a teraz odważne myszki na słoniu :wavexxs: Słoń ma ponad trzydzieści lat,dlatego proszę nie patrzeć,że taki plamiaty :oops: ciężko go wyprać. :?

Africa

Vittara

Jedna z bliźniaczek

Velvet -biały ogonek na końcu.Nogę słonia podgryza Umbrella

Umbrella na słoniu,pod słoniem jedna z bliźniaczek,a na drugim zdjęciu nawet dwie bliźniaczki

Stadko na wybiegu

A cóż to za dziwnie uśmiechająca się "koleżanka" ? i Vittara

A cóż to za dziwnie uśmiechająca się "koleżanka" ? i Vendetta - ogonek cały czarny
na tym zdjęciu przy słoniu jest też Umbrella

Bema - Nie Wrz 21, 2008 11:07

Bernadeta, idaa, ale macie fajne mycholki :serducho:
idaa - Nie Wrz 21, 2008 18:33

Bema napisał/a:
Bernadeta, idaa, ale macie fajne mycholki

Chcesz kilka? :wink: Oddam za darmo :lol: