To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Pajączki ^_^

Anonymous - Wto Lut 03, 2009 19:06

ale ona (mam nadzieje, ze to ona, wiec prosze mi tu bez jakis onow ;p) dupke tez ma chuda, nawet jak sie naje ;p
no coz, najwyrazniej taka jej natura ;]

Lavi - Wto Lut 03, 2009 19:08

odnośnie skakun to u mojej babci na murze zawsze skaczą takie biało-czarne ;D
yoshi - Wto Lut 03, 2009 19:10

katasza pewnie tak :D np. moja G.aureostriata gdy się na je ma jakby bardziej podłużną dupkę a cała reszta taką okrąglejszą :D
Anonymous - Wto Lut 03, 2009 19:40

Prosiłam o nie wywoływanie niepotrzebnej kłótni, zwłaszcza, że temat poszedł dalej. Kolejne zaczepki będą cięte.
Tygrys - Wto Lut 03, 2009 20:16

Avi minatrix - toż to cudooooo jest :serducho: tygrysowate!!!!!

Utwierdzam się w przekonaniu, że kiedyś będę takowego miała...

Mangusta - Wto Lut 03, 2009 20:38

obiecane foty mojej blyśki....

porównanie długości czujek...

i inne takie...

Anonymous - Wto Lut 03, 2009 21:06

ale fajne "cos" ;]
te jej czujki mieszcza sie w pojemniku? :D niesamowite!

Oli - Wto Lut 03, 2009 21:07

Off-Topic:
Dobra, napiszę to jeden jedyny raz i byłabym wdzięczna gdyby ten post nie został skasowany. nezu nie posiada pająków, a się mnie czepiła nie wiem w ogóle z jakiej paki. Naciol, babyduck, Tygrys też się niepochlebnie wyrażały o pająkach, a mnie się czepiacie (już nawet nie w tym temacie a w innych). Napisałam jeden jedyny post na temat tego, że mam arachnofobię i z jakiego powodu. Nie krytykuję Was za posiadanie pająków, nie piszę na każdym kroku, że są takie czy owakie, więc się z łaski swojej odpimpolcie ode mnie. Mam prawo wyrazić swoje zdanie, mam prawo mieć chorobę zwaną arachnofobią i mam prawo o niej pisać. Nikogo nie obraziłam, nie podjudzałam czy cokolwiek innego, więc odwalcie się ode mnie. Dziękuję. :evil:

[ Komentarz dodany przez: Layla: Wto Lut 03, 2009 21:17 ]
Oli, proszę, uważaj na ton. Słowo "odwalcie się" stanowczo nie jest dowodem klasy.

Lavi - Wto Lut 03, 2009 22:27

Mazoku, a to to Twoje alienowate gryzie? Ma jakiś jad? :mrgreen:
nezu - Wto Lut 03, 2009 22:30

Lavi, nie ma i to jest chyba u nich najpiękniejsze. ;)
Lavi - Wto Lut 03, 2009 22:50

O, no to ciekawe to to musi być ;D Ale pewnie trudne w hodowli. I nie jest wcale takie brzydkie. Nawet całkiem ,,słodko" wygląda :mrgreen:
Mangusta - Wto Lut 03, 2009 23:01

nie wiem czy trudne, nie przejawia jakiejkolwiek agresji tylko zaraz obmacuje czujkami jak trzymam blisko rękę czy obiektyw. szczerze to ciężko znaleźć opis hodowli amblypyg, słyszałam tylko że "jak avi"
Lavi - Wto Lut 03, 2009 23:09

Właśnie też patrzyłam po necie i nie ma nic konkretnego. A zwierzątka nader ciekawe.

Póki co ograniczę się jednak do tych dwóch ptaszników. :]

Mangusta - Wto Lut 03, 2009 23:21

no nareszcie udało mi się coś wypatrzeć na tcp, a przeszukałam z pół internetu ;P

i w sumie niewiele się pomyliłam, mój stworek ma takie warunki jakich jej potrzeba ;) z tym że musi jeść świerszcze i mieć więcej pionowych powierzchni. no to się przerobi tymczasówkę dla zbożów na pełnowymiarowe terra dla amblypyg ;)

nezu - Wto Lut 03, 2009 23:23

To ten temat z którego przy okazji wynika że dogrzewanie nie jest taką palącą potrzebą jaką się wydaje? ;)