To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

kasia_123 - Czw Sie 16, 2007 14:44

Wróciłam i co i co...Salsie troszkę się przybrało na wadze :P
W środku nocy narobiła hałasu na cały dom, szczekała i się cieszyła strasznie że w końcu jestem. Musiałam przed nią uciekać bo całą mnie podrapała :)

falka - Czw Sie 16, 2007 15:10

kasia_123, to wspaniała nowina :) bardzo się cieszę, że Salsik przytyła, mam nadzieję, że udało się ją przekonać, że zawsze wracasz :mrgreen:
kasia_123 - Czw Sie 16, 2007 17:58

falka, na razie jeden dzień minął więc jeszcze nie mogę nic konkretnego stwierdzić ale wydaje mi się że troszkę mniej za mną szaleje...chodzi za mną, ale też idzie do mojej mamy z nią poleżeć na łóżku a nie tylko obok mnie :)
No i sama daje głowę już żeby jej obróżkę zakładać...wcześniej trzeba było ją gonić i siłować się :)

Tygrys - Czw Sie 16, 2007 20:27

A ja wczoraj u koleżanki nad jeziorem kąpałam się z takim pieknym wilczakiem. Aportował moje włosy :P
jokada - Czw Sie 16, 2007 20:30

gadam jak najeta o psie
wynajduje szczeniaki po hodowlach

ja chceeee ;(
ja chce juz, teraz zaraz :roll:

zdechly - Czw Sie 16, 2007 20:43

Ja tam gadu gadu o szczurak a w domu jeszcze jeden ogon tylko że włochaty :)

Oto jego ekscelencja pan na trawniku "Gunar"

O tak niech słońce połyskuje na mojej pięknej sierści :P

Cóż dzisiejszego dnia tylko można pomażyć o takich klimatach

Oto pies w sosie własnym

A gdzie są te małe szczury, które ostatnio się pojawiły w rodzinie??

Pies pokochał szczury. Szczury go fascynują. Potrafi godzinami siedzieć i się im przyglądać :)

satanka666 - Czw Sie 16, 2007 20:46

sliczny piesior :serducho:

albo mi się wydaję, albo to najulubieńsza rasa naszej kochanej moderatorki - Juni ;]

Oli - Czw Sie 16, 2007 20:47

Aaaaaaaaah, Bernenczyk... :serducho: :serducho: :serducho: rozplynelam sie i zaslinilam monitor, klawiature, krzeslo i podloge wokol... :slinisie:

zdechly napisał/a:
Pies pokochał szczury. Szczury go fascynują. Potrafi godzinami siedzieć i się im przyglądać :)

w koncu co pies pasterski to pies pasterski :wink:

Tygrys - Czw Sie 16, 2007 21:02

zdechly, berneńczyki są piękne, a Twój na dodatek taki dostojny :serducho:
zdechly - Czw Sie 16, 2007 21:39

Z tą dostojnoscią to bez przesady upaprać się też potrafi :wink: Zresztą w każdym psie jest odrobina szlachty odrobina brudasa. A jakby ktoś chciał (uwaga uprawiam prywate) to i szczeniak się znajdzie :twisted:
Anonymous - Czw Sie 16, 2007 22:04

a Gunnar to mój ulubiony bohater w Heroes 3 na dokładkę, LOL :mrgreen:

jest przepiękny....

Anonymous - Nie Sie 19, 2007 07:24

Wszystkie piesy piękne, ale...
Angelsdream, jak mogłaś, teraz mam znowu chcicę na wilczaka, 3 lata spokoju i mi kuhrte przypomniałaś.;)
Mój buc stwierdził, że za rok-dwa bierzemy drugiego psa, ale teraz on wybiera - nawet się nie muszę zastanawiać o jaką rasę mu chodzi...

Dobrze, że fousek nie nadaje się do trzymania w bloku.;)
A niedobrze, że przejrzałam zdjęcia psiaków z katowickiego schroniska i trafiłam na takiego cudaka: http://images26.fotosik.pl/20/6b7b0fd0ef5221dd.jpg
Bucowi by pasował, bo jest w miarę duży i szorstkowłosy, mojej piesie by pasował, bo nie musiałaby siedzieć w domu sama, kiedy nas nie ma, a ja... się zabujałam na amen. I nawet imię mu już wymyśliłam. Mam półtora miesiąca na wmówienie bucowi, że chce Batona, będzie mu fundował żarcie i zabierał do siebie na co drugi weekend.;]

PALATINA - Nie Sie 19, 2007 14:21

Chcecie zobaczyc, jak wygląda Czata rozjechana przez samochód terenowy na plaży? :wink:

A tak wygląda PON-drzewołaz :mrgreen:

Czata na plaży

i do wody!

kasia_123 - Nie Sie 19, 2007 15:39

PALATINA, umieram ze śmiechu tutaj :D :)
Zdjęcie rozjechanej Czaty jest kosmiczne :lol:

PALATINA - Nie Sie 19, 2007 19:11

kasia_123 napisał/a:
Zdjęcie rozjechanej Czaty jest kosmiczne :lol:

Najlepsze jest to, że robiąc fotę, wcale nie zauważyłam tego śladu na piasku - dopiero gdy oglądałam zdjęcia na kompie :P