To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus

blanny - Pon Mar 21, 2011 21:14

Kurna, i się spóźniłam! :evil:
Chcę zamówić za trochę ponad 50 zł, więc chętnie z kimś bym to zrobiła, żeby była darmowa przesyłka.

Pyl - Śro Mar 30, 2011 21:58

trutlen, mmarcioszka, przyszła Tima :) wysłałam do Was pw.
klauduska - Wto Kwi 05, 2011 21:18

ogłaszam się już sporo wcześniej, bo potrzebuję zrobić znowu zakup karmy [biorę Timę 2,5kg i JR Farm też 2,5kg + jakieś dodatki pewnie]. jakby się ktoś chciał dołączyć to piszcie PMkę :)

edit:
ktoś już się dołączył i kupuje też Timę, więc na pewno będzie darmowa wysyłka :)
zamówienie będę robiła w przyszłym tyg

polonistka - Nie Kwi 10, 2011 11:26

klauduska, ja chcę zamówić sputnik, więc jeśli sprawa aktualna, to proszę mnie dopisać :) przejrzę ejszcze ich ofertę, może coś dopiszę (zwykle w Animalii kupuję, więc nie mam rozeznania).
klauduska - Nie Kwi 10, 2011 11:40

polonistka poszła PMka :)
klauduska - Śro Maj 18, 2011 10:06

znowu muszę robić zamówienie.
ktoś chce się dołączyć? ja muszę zamówić karmę.

Mika29 - Śro Maj 18, 2011 14:03

klauduska, ja chciałabym się dołączyć ;)
blanny - Śro Maj 18, 2011 15:15

Ja też jestem chętna do dołączenia się! :)
Pyl - Śro Maj 18, 2011 20:24

klauduska, myślę o tym, ale ja chyba za jakieś 2 tygodnie dopiero zrobię zamówienie i będzie to wielka paka (2*ściółka Hugro 100l), więc chyba jednak sama będę zamawiać.
klauduska - Śro Maj 18, 2011 20:50

Pyl ja muszę zrobić w przed Łodzią w pt, albo w nd po powrocie, bo 15 szczurów, to pewnie będzie żarło jak nie wiem, jak moja 6. michę dziennie wcina. na pewno nie chcesz teraz zamówić?
Pyl - Śro Maj 18, 2011 21:42

Zbierz co masz i zobacz ile Ci brakuje do zniżki za masówkę. Jak Ci będzie pasowało kwotowo do zniżki to mogę zamówić wcześniej, tylko musiałabyś bidulo odebrać i przetrzymać przez chwilkę dwa ogromne wory.
A jak Ci będzie dużo brakować do zniżki to możemy sobie to darować, zamówię później - przesyłkę gratis będę mieć. Na 3 tygodnie ściółkę jeszcze mam.

klauduska - Śro Maj 18, 2011 21:51

Pyl z twoim zamówieniem wyszłoby ponad 400zł, więc jeżeli się chcesz dołączyć to powiedzi. Worki wielkie to ja trzymam na korytarzu przed mieszkaniem [mamy zamykane na klatce] i do tej pory się nie przyczepili, więc myślę, że nie ma problemu, a tak to będziesz miała pretekst, żeby przyjechać i wymiziać mojego Championa Blutka i całą resztę ;)
Pyl - Śro Maj 18, 2011 22:15

klauduska, niech tak będzie, dołączę :)
To tak jak pisałam - 2* Hugro ściółkę z konopi 100l poproszę.

A co do championa - będę miziać w domu :P A Blutka... to niby na wystawie wymiziać nie będę mogła? :roll: Raczej zaczaję się na tymczasy, bo ich na wystawie nie będzie.

klauduska - Śro Maj 18, 2011 22:19

idą PMką dane do przelewu.
jak zrobię zamówienie, to oczywiście każdemu o tym powiem, ale jak ktoś się jeszcze chce dołączyć, to zapraszam!

Blutka na wystawie nie dam nikomu miziać, bo a nóż widelec ktoś na niego zły urok rzuci i zbrzydnie jeszcze bardziej ;) ;) . A co do DTciaków, to na razie one średnio mizialskie, więc trzeba będzie nad nimi trochę popracować, ale to też zapraszam do współpracy ;)

magnes - Pią Maj 20, 2011 18:44

klauduska, mogę się jeszcze do Was dołączyć? Dopiero dziś zdałam sobie sprawę z tego, że praktycznie skończyła mi się ściółka...