To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - "Miot Cnót" of Anahata-szukamy partnerki dla Ever

Pyl - Wto Sie 31, 2010 23:43

:jupi: :jupi: :jupi:
Dodam tylko, że w niedzielę odwiedziła mnie koleżanka i spędziła cały wieczór w mocno szczurzym towarzystwie. Następnego dnia dzwoni do mnie z rana z komunikatem, że ona zna przyszłość i że Miot Cnót się odbędzie - śniły jej się ogromne stada szczurów u mnie w domu, ale co najważniejsze śniły jej się u mnie dwa maluchy z Miotu Cnót :P

Ale na razie trzymam się dzielnie - mam nadzieję, że chłopacy rozejdą się jak świeże bułeczki i nie będzie nadmiaru :lol:

LalaAla - Śro Wrz 01, 2010 19:03

My już imię wybieramy :D zastanawiamy się między Abstrakcją, Fantazją albo Mocą :D Ja jestem bardziej za Intrygą ale Tomkowi się nie podoba :lol:
Niamey - Śro Wrz 01, 2010 19:06

LalaAla napisał/a:
Ja jestem bardziej za Intrygą ale Tomkowi się nie podoba
no i dobrze, bo to żadna cnota :P Tak zresztą jak i abstrakcja :)
LalaAla - Śro Wrz 01, 2010 19:11

Ooooo, bo fantazja to cnota :D :P
Ale imię fajne :D

Niamey - Śro Wrz 01, 2010 19:14

fantazję jeszcze można jakimś świńskim truchtem podciągnąć pod cnotę w takim bardzo szerokim rozumieniu :D
gabi30 - Śro Wrz 01, 2010 20:24

No to jak uda mi się dostać ogonka, chcę aby się nazywał TOLERANCJA. Nie ważne,że chłopak , tolerancja jest dla mnie ważną cnotą.
Anonymous - Śro Wrz 01, 2010 22:14

Mogę przyjmować rezerwacje na imiona, jeśli ktoś chce :P
wuwuna - Śro Wrz 01, 2010 23:41

Ren napisał/a:
Mogę przyjmować rezerwacje na imiona, jeśli ktoś chce :P
dobra myśl, bo potem będą się ludzie bić. :mrgreen:
Asmena - Śro Wrz 01, 2010 23:59

A nie mogą ludzie nazywać jak chcą? Niech w papierach będzie 'Tolerancja I', 'Tolerancja II', a dla właścicieli- Tolerancja.
Anonymous - Czw Wrz 02, 2010 07:34

Asmena, nie, ponieważ imiona nie mogę się powtarzać w całym stowarzyszeniu, a nie mówiąc już o jednym miocie ;)
Asmena - Czw Wrz 02, 2010 07:55

O rany xD Trochę nie rozumiem, ale ok :)
Ale w sumie gdybym była w takiej sytuacji- jakieś imię mi się podoba, jest już 'zaklepane'- podałabym w papierach jakiekolwiek, a to imię istniałoby... no właśnie- w papierach ;) Wszędzie indziej używałabym swojego i tyle :) Tak kiedyś chyba Nakasha radziła.

wuwuna - Czw Wrz 02, 2010 08:49

Asmena napisał/a:
O rany xD Trochę nie rozumiem, ale ok
prowadzimy księgi szczurów ich chorób. Wszystko jest monitorowane. Są to też osoby nie siedzące na bieżąco w miotach. Gdyby potem się okazało, że jest 3 Mysz, 7 Kotów to myślisz kto by się połapał. Owszem są przypomni, ale czasem szczury zmieniają właściciela, właściciele się gubią, szczur przechodzi w inne ręcę. Mase, mase innych powodów.
Anonymous - Czw Wrz 02, 2010 08:56

Asmena, imię można podać jakiekolwiek (byle zgodne z tematem/literką), a w domu możesz sobie szczura nazywać nawet kaka demona :lol:
Asmena - Czw Wrz 02, 2010 09:01

wuwuna, ja rozumiem, że te imiona po coś są ^^
Ale dziwi mnie to, że nie można ich oznaczać chociażby 'Tolerancja Ani', 'Tolerancja Kasi', czy chociażby ponumerować.

ausaya - Czw Wrz 02, 2010 09:07

To ja bym sobie chętnie zaklepała Khanti :)