Archiwum - [Opole] Siedem Zwrotek szuka domów
ema0505 - Sob Cze 28, 2014 13:04
Samczyk 2
limomanka - Sob Cze 28, 2014 18:51
Papi napisał/a: | Czy ktoś może mi wyjaśnić, co to znaczy capped? Czy to chodzi o te znaczenia na główce w innym kolorze? |
Tak, o to. Widziałaś jak wyglądają kaptury (wystarczy wejść w mój temat )? Capped to kaptur tylko bez paska na plecach - kończy się tuż za uszami
Dołączam się do pytania hekatomby.
Kasioowaa - Sob Cze 28, 2014 20:42
Jakie slodkie maluszki Szkoda ze tak pozno zajrzalam do tematu
helhaim - Nie Cze 29, 2014 09:26
rewelacyjne są
karola - Nie Cze 29, 2014 14:45
Przepraszam ale nie dam rady dzisiaj napisać Wam na 100% do kogo trafią maluchy W telefonie nie potrafię otworzyć sprawnie wszystkich wiadomości, a kilka osób pisało do mnie jeszcze wczoraj i dzisiaj odnośnie maluchów.
Co do pytania o szczurzą mamę - Strofka świetnie sobie radzi. Ma ogromny apetyt i mnóstwo energii. Ważyłam wczoraj ją (i maluchy). Waży 297 gram a brzuszek ma okrągły jakby zostało w nim kilka maluszków.
Maluchy ważą prawie wszystkie po 21 gram. Jedno z nich, ciemna dziewczynka, jest cięższe 22 gramy. Jest też jedno lżejsze, dumbowy chłopczyk, 19 gram.
Ogoniastaaa - Pon Cze 30, 2014 20:59
Aktualne jeszcze?
ema0505 - Wto Lip 01, 2014 15:19
karola, Jak się czuje mamusia i maluchy?
Papi - Wto Lip 01, 2014 15:57
No właśnie co tam u Was słychać? Jak Strofka i maleństwa?
karola - Wto Lip 01, 2014 19:28
Dziewczynki nr 1 i 3 oraz nasza maleńka agoutka otworzyły oczka. Czekam na resztę maleństw.
Dostęp do forum mam nadal tylko z kom, więc nie ma szans na zdjęcia ani dużo nowych wieści. Ale wszyscy mamy się świetnie.
Hanami - Śro Lip 02, 2014 17:41
Karola Czy mąż już choć trochę zmienił zdanie na temat (wyjątkowości) szczurków? Pozwoliłby przygarnąć kolejnego bez kolejnego tatoo?
Viv'quaree - Śro Lip 02, 2014 18:29
Spokojnie, czekamy, czekamy na wieści Niech rosną zdrowe.
eni8 - Pią Lip 04, 2014 16:37
Interesuje mnie chłopak 4, przecudny... )
eni8
Papi - Pią Lip 04, 2014 21:05
karola, jak tam dzieciaki, już wszystkie otworzyły oczęta? Proszę wytarmosić i wycałować maluchy, mamusię i resztę muzycznego stadka
karola - Sob Lip 05, 2014 12:51
Strasznie mi przykro, bo nadal nie mam neta i nie mogę Wam zgrać zdjęć Zwrotek. A są cudne
Wszystkie cudaki otworzyły oczka i zaczynają zwiedzać świat. Wszystkim tym z białymi dupkami kręci się bardzo wyraźnie futerko-czyli rexy. Te czarne maluszki i blutkowy chłopczyk dalej są dla mnie zagadką. Mocnego pokręcenia siersci nie mają, nie łysieją, ale wibrysy nie są proste.
Papi - Sob Lip 05, 2014 14:28
karola napisał/a: | Wszystkie cudaki otworzyły oczka i zaczynają zwiedzać świat. Wszystkim tym z białymi dupkami kręci się bardzo wyraźnie futerko-czyli rexy. Te czarne maluszki i blutkowy chłopczyk dalej są dla mnie zagadką. Mocnego pokręcenia siersci nie mają, nie łysieją, ale wibrysy nie są proste. |
słodziaki
Pozdrawiamy i czekamy cierpliwie
|
|
|