Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "S" Karat
Dory - Wto Gru 25, 2007 10:17
Anonymous - Wto Gru 25, 2007 11:54
JUŻ ROK?!!! o mamuniu, nie wierzę
Anonymous - Wto Gru 25, 2007 13:31
Wszystkiego najlepszgo i jeszcze wieeeeelu Wigilii!
AngelsDream - Wto Gru 25, 2007 13:33
Gratulacje! I dużo zdrowia dla Es-ek
L. - Wto Gru 25, 2007 14:07
omg, ależ to stare krówska xDD
Naciol - Wto Gru 25, 2007 14:21
Sto lat!
Kara - Wto Gru 25, 2007 15:53
Haha pamiętaliście
Moje dzisiaj prezenty dostały oczywiście jeszcze wczoraj świeżo im kupiłam pełno smaczków dziewczynom i nawet się z mamuśką nie podzieliły wrednoty jedne
ntliee - Wto Gru 25, 2007 22:55
jak można było nie pamiętać..
już nie mogę uwierzyć że Spike skończył roczek, dostał oczywiście wieele smakołyków, ale jest tak kochanym stworzeniem że się podzielił ( z resztą nie miał wyboru)
ogólnie to jest najukochańszym zwierzakiem jakiego miałam
i mam nadzieję że jeszcze dużo czasu przed nami
Sileas - Pią Sty 04, 2008 10:43
Roczek minął, w zdrowiu i szczęściu - mam nadzieję, u wszystkich.
Zamieszczam fotkę na kilka dni przed urodzinkami, z Silje własnie.
http://img176.imageshack....easnowe2jm6.jpg
Byłoby wszystko cudownie, gdyby nie dziś rano - znalazłam Silje w misce z jedzeniem, obtaplaną w gerberku, dziwnie wykręconą. Z wilgotnymi oczkami i krwią w kącikach oczu. Pojechałam do weta, stwierdził jakieś zaburzenia neurologiczne - dostała trzy zastrzyki, leży teraz w osobnej klatce, nie rusza się praktycznie wcale.
Tak nagle, cholercia.. boję się strasznie o nią, jutro z rana kolejna wizyta, mam nadzieję że do tego czasu chociaż będzie chciała przyjmować jakiś pokarm..
Kara - Pią Sty 04, 2008 11:01
Sileas napisał/a: | Roczek minął, w zdrowiu i szczęściu - mam nadzieję, u wszystkich.
Zamieszczam fotkę na kilka dni przed urodzinkami, z Silje własnie.
http://img176.imageshack....easnowe2jm6.jpg
Byłoby wszystko cudownie, gdyby nie dziś rano - znalazłam Silje w misce z jedzeniem, obtaplaną w gerberku, dziwnie wykręconą. Z wilgotnymi oczkami i krwią w kącikach oczu. Pojechałam do weta, stwierdził jakieś zaburzenia neurologiczne - dostała trzy zastrzyki, leży teraz w osobnej klatce, nie rusza się praktycznie wcale.
Tak nagle, cholercia.. boję się strasznie o nią, jutro z rana kolejna wizyta, mam nadzieję że do tego czasu chociaż będzie chciała przyjmować jakiś pokarm.. |
Tak jak na gg pisałam zrobić dokładne badania krew, mocz, przeswietlenie nawet mozna... trzeba ja zbadac,a nie faszerowac lekami na oko na stwierdzenie bez poparcia badaniami Jest to dla mnie naprawdę ważne!
gijane - Pią Sty 04, 2008 12:16
mnie nie bylo w warszawie, ale pamietalam. wszystkiego najlepszego bracia i siostrzyczki
ntliee - Pon Sie 25, 2008 22:29
ponieważ trochę nie zaakcentowaliśmy jak nasze kochane potworki kończyły 1,5 roku, to może dzisiaj?
bo dzisiaj Słoniki kończą rok i osiem miesięcy
także dużo zdrówka i dropsów
Spike jest dużym, przekochanym i miziastym chłopcem, właśnie siedzi mi na ręku i nie daje pisać i pewnie chce żeby pozdrowić rodzeństwo,
a co u reszty? i u mamusi?
edit//
to ja tu dopiszę o zdrowiu, Spike jest dużym zdrowym szczurem, co prawda trochę z niego panikarz i w kółko chodzi podrapany, ale na szczęście nigdy nie miał nawet kataru. ma wspaniały, charakter, jest moim ideałem
nezu - Pon Sie 25, 2008 22:35
Też jestem ciekawa.
Samuel w świetnej formie i w super humorze.
Oaza spokoju z niego się zrobiła, nic go nie rusza ani nie wkurza. Metodyczny do granic możliwości, spokojny alfa w swoim stadzie. Potrafi zdetronizować samca bez krzty agresji co mu się bardzo chwali.
Jak dotąd okaz zdrowia i mam nadzieję że tak pozostanie.
I czekam na wieści o innych!
gijane - Pon Sie 25, 2008 23:32
silver tez przekochany, taka mala pierdolka. trace go palcem, to sie kladzie na boku, woli mnie lizac niz jesc jak im sypne karme. niedawno byl troche przeziebiony, dostawal antybiotyki przez pare dni i wszystko wrocilo do normy.
nie jest typem dominanta- jak cos siedzieje to piszczy i ucieka do mnie. grex jest troche uciazliwym wspollokatorem- ciagle udowadnia swoja dominacje, pomimo kastracji. ale juz nie jest agresywny,wiec chlopcy calkiem niezle sie dogaduja
ntliee - Czw Gru 25, 2008 19:49
a kto wie co dzisiaj za dzień?
nasze Słoneczka skończyły dzisiaj 2 latka!
reszcie rodzeństwa życzę zdrowia i kolejnych co najmniej 2 latek
i dużo dropsów
co słychać u Waszych pociech?
Spike dalej jest okazem zdrowia, mam nadzieję że już tak pozostanie
|
|
|