To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Gdańsk i cała Polska] Dziewczynka dumbo teddy(?) rex

smeg - Pon Paź 15, 2012 10:48

Jeśli ktoś chciałby wspomóc finansowanie zabiegu, zapraszam na PW ;) Niestety w tym miesiącu jestem już dość spłukana.
Layla - Pon Paź 15, 2012 10:50

smeg, masz PW :)
Zizollo - Pon Paź 15, 2012 12:18

również mocno trzymam za dziewczynkę :kciuki: :kciuki: :kciuki:

PW już wysłane ;)

PACZEK - Wto Paź 16, 2012 09:01

Mam nadzieję że noc minęła spokojnie.
Czekamy na wieści po zabiegu :kciuki:

smeg - Wto Paź 16, 2012 14:31

MaMi nie przeżyła operacji ;( Właśnie dzwonił do mnie wet, wybudziła się z narkozy, ale krótko potem przestała oddychać i nie udało się jej uratować. Okazało się, że nie była w ciąży, ale miała w macicy niewielkiego guza, za to ciągle krwawiącego, więc rzeczywiście operacja była konieczna. Pociesza mnie to odrobinę, bo podjęłam dobrą decyzję, ale kochanego futerka nic nie zwróci ;(
najeli - Wto Paź 16, 2012 14:36

tyle duskusji, tyle kłótni, a mała i tak zrobiła swoje i pokazała nam jak to wszystko kruche i niepewne ;(

oby znalazła tam gdzieś swoje stadko.... ;(

Pyl - Wto Paź 16, 2012 14:37

smeg, tulę mocno :glaszcze:
L. - Wto Paź 16, 2012 14:38

smeg, bardzo mi przykro.
dobrze, że MaMi chociaż w ostatnich dniach zaznała troski i opiekuńczości :glaszcze:

Oli - Wto Paź 16, 2012 14:38

smeg, :glaszcze: zaopiekowałaś się małą jak najlepiej, podjęłaś dobrą decyzję, a MaMi widocznie była za słaba...

[*] :cry:

AngelsDream - Wto Paź 16, 2012 14:39

smeg, cholernie przykro... :(

Oli, smeg, tulę Was obie.

Kasik - Wto Paź 16, 2012 14:40

smeg, strasznie przykro :( Kurcze... Faktycznie dobrze, że się zdecydowałaś. Oli, dla Ciebie też ciepłe myśli :glaszcze:

Swoją drogą, to stawia pod znakiem zapytania umiejętności ultrasonograficzne pani dr, która badała MaMi...

quagmire - Wto Paź 16, 2012 14:41

smeg, zdarza się niestety :(
Trzymaj się :glaszcze:

AngelsDream - Wto Paź 16, 2012 14:42

Off-Topic:
Niestety, fachowców od USG jest niewielu. Z drugiej strony trudno nie pomyśleć o tym, że mała mogła być operowana wcześniej, gdyby lekarz inaczej zinterpretował to, co zobaczył. Dlatego po paru latach ze szczurami ja już żadnemu lekarzowi nie ufam na 100%, nie umiem.

smeg - Wto Paź 16, 2012 14:50

Off-Topic:
Mała miała duży brzuch i widoczne sutki, zasugerowałam że jest w ciąży, więc na USG dr szukała ciąży. Niezbyt wiele było widać, widocznie się pomyliła, sama mówiła, że nie jest specjalistką od USG.

AngelsDream - Wto Paź 16, 2012 14:52

Off-Topic:
smeg, to pewnie i tak nie ma znaczenia, ale mogła reagować hormonalnie na guza lub może nawet być w ciąży, którą jej organizm wchłonął.