Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny Diabelski Rotta Taivas 

Lux - Nie Paź 07, 2012 11:17
  Kciuki sa, najmocniejsze jak tylko moga!             I tak mi przykro z powodu Giny...  
												 unicorn - Nie Paź 07, 2012 11:19
  Mocno, mocno trzymam.   

Nakosiu  
												 maris - Nie Paź 07, 2012 11:41
  O kurcze, biedna Gina    Trzymam bardzo mocno kciuki za maluszki    

Nakota, dużo sił  
												 aneczka1-13 - Nie Paź 07, 2012 15:49
  Tez trzymam kciuki.To sie nie moze tak skonczyc   
												 LaLuna - Nie Paź 07, 2012 17:28
  Jak bedzie mamka z moich okolic Lubina Legnicy to przewiozę nawet! pomogę z wszelkich sił!
												 LaLuna - Nie Paź 07, 2012 17:48
  Jeśli chcecie to mnie możecie potępić, ale myślałyście o tym żeby obdzwonić sklepy zoologiczne? Oni nawet odsprzedadzą karmiącą szczurzycę o ile za nią zapłacisz. 

Oni skądś biorą te szczury to raz, a dwa często się tam rodzą już w sklepach...

Wiem, że miot dodatkowy (do tego z zoologa) ze szczurzycą w komplecie to problem, ale chyba najważniejsze żeby maluchy przeżyły? Nawet wzięłabym takiego dodatkowego dzikuska później do siebie. Czy mamkę.
												 Willow - Nie Paź 07, 2012 19:24
  Nakota dziś chodziła po sklepach ale jak na złość z marnym skutkiem. Teoretycznie mamka już jest ale nie wiadomo czy coś z tego będzie    Tak więc nadal kciukamy.
												 Helcia - Nie Paź 07, 2012 19:32
  Z całych sił   
												 Anonymous - Nie Paź 07, 2012 19:34

| Willow napisał/a: | 	 		  Nakota dziś chodziła po sklepach ale jak na złość z marnym skutkiem. Teoretycznie mamka już jest ale nie wiadomo czy coś z tego będzie    Tak więc nadal kciukamy. | 	  

Dokladnie, taka opcja takze wchodzila w gre wraz z odchowaniem miotu sklepowego, ale chciec a znalezc....

Oby mamka zaczela karmic i przyjela malce  
												 Lux - Nie Paź 07, 2012 19:48
  Ech, jak na ironie nagle nic nie bylo? Trzymamy kciuki mocno, zeby z mamka jednak wyszlo    

Nakota, jak sie trzymasz...?  
												 Anonymous - Nie Paź 07, 2012 19:49
  Lux, dzisiaj niedziela wiec i ilosc sklepow ograniczona do tych na Galeriach glownie.
												 Mika29 - Nie Paź 07, 2012 20:09
  Trzymam kciuki z całych sił!           
												 wuwuna - Nie Paź 07, 2012 20:18
  Musimy wierzyć w dzieciaki, że dadzą radę, będą ssać i matka będzie miała dużo pokarmu. 

Uda się!   
												 Nakasha - Nie Paź 07, 2012 20:22
  Musi się udać!   
												 Nakasha - Nie Paź 07, 2012 20:31
  Ja mam karmiącą samicę, która mogłaby przygarnąć miot, bo moje kluski już się robią samodzielne, ale z Wrocka do Białego jest strasznie daleko.  

| 

|  

|