Archiwum - 6 malców: rezerwacje etc. w pierwszym poście, woj. opolskie
LalaAla - Wto Lip 17, 2012 19:51
Haloo Co tu tak ciszą wieje?
Kasik - Śro Lip 18, 2012 09:00
No właśnie?
Lowenstein - Śro Lip 18, 2012 09:25
Rannnyyyy patrze na te wszystkie posty adopcyjne i po prostu mnie GMR ściska... a dopiero mogę przygarnąć nowe stadko po 2 września
Kuzyn - Czw Lip 19, 2012 13:23
Są jeszcze jakieś dwie siostrzyczki? wróciłem z urlopu to mogę już myśleć o powiększeniu stadka
Rattime - Czw Lip 19, 2012 21:07
Hej, cisza bo miałam piekło w pracy, zabawy z malcami też przez pare dni zaniedbałam, od razu widać różnicę w zachowaniu, będę teraz musiała nadrabiać, chociaż nie wiem kiedy, bo jutro znowu w pracy do 18 stej Trudno się bawić z całą dwunastką Rozłażą się we wszystkich kierunkach, ciężko je potem wyłapać. Są absolutnie gotowe do oddania, straszne wielkoludy, wszyscy są zaskoczeni, że 5 tygodniowe szczury są takie duże Chyba przesadziłam z dokarmianiem Chłopaków oddzieliłam w weekend, po historii z Mysią mam paranoję Obiecuje, że przed końcem weekendu będą nowe filmiki. Ewentualni chętni proszeni o kontakt na pw
szczurowata - Sob Lip 21, 2012 14:59
Rattime, Molik to moje marzenie
Frugo - Sob Lip 21, 2012 17:33
Ło Boże, zakochałam się w Eliocie Ciekawe czy mama by się zgodziła na 3 ogona...
szczurowata - Sob Lip 21, 2012 18:59
Frugo, mam ten sam problem, mama pewnie powie "nie", i na tym się rozmowa zakończy
Rattime - Sob Lip 21, 2012 22:28
szczurowata napisał/a: | Rattime, Molik to moje marzenie |
Marzenia trzeba spełniać
Frugo napisał/a: | Ło Boże, zakochałam się w Eliocie Ciekawe czy mama by się zgodziła na 3 ogona... |
Zacznij negocjacje, a nuż się uda
Malce wielkie, filmiki niegotowe
Przerobiły już jeden szmatkowy tunel, poszatkowały go, zrobiły dodatkowe wejścia Idę sobie zaraz na bazarek jakiś nowy kupić Żarłoki są straszne, zjadają dziennie jakieś 0,5 kg pokarmu , w dzisiejszym menu był ryż, biały ser, siemię lniane, pestki z dyni i słonecznika, ziemniaki, ugotowana fasolka szparagowa, puszka dla psa, sucha karma rc baby cat, kolby młodej kukurydzy, jeszcze trochę zostało, ale większość wymiotły prawie natychmiast Z dziwnych rzeczy, to te czarno-białe, czyli Niki, Zuzia, Tosia zaczęły jaśnieć, nie są już w kontrastowych kolorach tylko jakieś takie "pasemkowate"
Kasik - Nie Lip 22, 2012 06:46
Rattime napisał/a: | Z dziwnych rzeczy, to te czarno-białe, czyli Niki, Zuzia, Tosia zaczęły jaśnieć, nie są już w kontrastowych kolorach tylko jakieś takie "pasemkowate" | Bo są husky, z każdym dniem będą jaśnieć
Ja już chcę zabierać Franka! Filmik poproszę czym prędzej
Frugo - Nie Lip 22, 2012 16:45
szczurowata napisał/a: | Frugo, mam ten sam problem, mama pewnie powie "nie", i na tym się rozmowa zakończy | Znam to niestety. Może na urodziny będę miała ale to dopiero w październiku , albo na święta.
unicorn - Nie Lip 22, 2012 18:11
No i kiedy te filmiki? Miały być pod koniec weekendu.
Rattime - Pon Lip 23, 2012 21:48
unicorn napisał/a: | No i kiedy te filmiki? Miały być pod koniec weekendu. |
Wiem, beznadziejna jestem Nie mogę się zebrać, mam nagrania, ale trzeba coś z nimi zrobić, a na to nie mam weny Jutro kończę szybciej pracę, a nuż się uda. Szczuraski zdrowe, wesołe, żarłoczne. Chłopaki umierają z nudów w swojej klateczce, dziewuchy szaleją z rodzicami. Niedługo pojawią się pierwsi "adopterzy"
unicorn - Pon Lip 23, 2012 22:10
Cytat: |
Wiem, beznadziejna jestem Nie mogę się zebrać, mam nagrania, ale trzeba coś z nimi zrobić, a na to nie mam weny Jutro kończę szybciej pracę, a nuż się uda. | Ok,ok.
LalaAla - Wto Lip 24, 2012 07:20
Ja jestem niezmiernie ciekawa mojej czarnulki. Jaki ma charakter? Nadal wszędobylska i wiercipiętowata?
|
|
|