To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Grodzisk Mazowiecki 10 szczurków

Kluska - Śro Sty 18, 2012 22:03

Cytat:
Autor ogłoszenia odezwał się- szczury to albinoski 3 miesieczne
- drugi post o ile się nie mylę.

:)

Martini - Śro Sty 18, 2012 22:09

Kluska123, on twierdził również, że samic jest 100%, okazało się w końcu, że 40, więc nie wiem, czy można mu do końca zaufać w kwestii wieku :lol:
Kluska - Śro Sty 18, 2012 22:10

Co prawda to prawda :roll:
Trudno jest ocenić na zdjęciach, niech się dziewczyny wypowiedzą 8)

nubijka - Śro Sty 18, 2012 22:16

jeśli chodzi o dziewczyny- to ja bym im dała te 3 miesiące....no dobra- nie więcej niż 5 :P
yes - Śro Sty 18, 2012 22:18

ale samcole to inaczej ocenisz?
Martini - Śro Sty 18, 2012 22:22

yes, nie bawmy się w oceny, bierz futrzaka i nie marudź.
Dam Ci kilo karmy na wyprawkę i kołowrotek dla chomika, żeby miały na paśnik :mrgreen:

mikanek - Śro Sty 18, 2012 22:24

u mnie jest dwóch młodych myślę że max 3 miesiące, a trzeci hmmm ja bym stawiała na pół roku. Nadal czekają na domek stały! Zaraz wstawię fotki :wink:
yes - Śro Sty 18, 2012 22:26

oj tam, ja kolowrotek mam do opchniecia :D daj mi momencik, bo musze to skonsultowac :P
Martini - Śro Sty 18, 2012 22:27

yes napisał/a:
oj tam, ja kolowrotek mam do opchniecia

dam Wam swoje, to będziecie miały trzy i może łatwiej się ich będzie pozbyć. I jeszcze cudnej urody domki.

mama_duszka - Śro Sty 18, 2012 22:33

dziewczyny, gratuluję :)
akcja przeprowadzona po mistrzowsku :D

mikanek - Śro Sty 18, 2012 22:39

nubijka - Śro Sty 18, 2012 23:01

mama_duszka bez Waszej (forumowiczów allo...i nie tylko ;) )pomocy- nic by z tego nie wyszło....liczy się każda pomoc- od DT, przez transport, po wsparcie bazarku, pomoc w organizacji i wsparcie duchowe :)

NA BAZARKU dokładka- BIEDRONKOWE PAMIĄTKI Z INDII :)

mikanek - Śro Sty 18, 2012 23:18

Biedronka - Czw Sty 19, 2012 09:57

yes, u mnie też 3 chłopaków..nie ma jakieś ogromnej różnicy między nimi - moim zdaniem tak ze 2 miesiące czyli ..pewnie są 3 i 5 miesięczne..oceniam po porównaniu z moimi ;) chociaż moje to straszne grubasy ;) a labiki wydają mi się takie wydłużone a chudziutkie :)

chłopaki powoli zaczynają jeść - jeden już nawet wyrwał mi z ręki pomidora :) piją w tempie...jakby zaraz miał im ktoś zabrać wodę i już nigdy więcej nie dać! tłoczą też się w pudełku większość czasu ale zaczynają wychodzić, być ciekawskie :) trochę czasu i fajne chłopaki z nich będą!

yes - Czw Sty 19, 2012 10:07

kurcze :( nic z tego nie będzie. ocenilyśmy sytuację z każdej strony. i pomijając nawet utrudnienia posiadania 2 stad, kiedy absolutnie nie może być między nimi kontaktu, to jest problem z wybiegiem. gdyby labki żyly w kuchni, musialyby tam biegac, a tam nie ma warunków ;(