To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Warszawa] 15 szczurów od Straży Miejskiej, potrzebne dt!

MadziaK - Pią Sty 20, 2012 12:34

BunShi, dziewczyny nr4 i 5 mają juz domy stałe z samiczek została nr.1 i 8 ale one szukają stałych domków DT mają u mnie :mrgreen:
runa - Pią Sty 20, 2012 13:34

Na poprzedniej stronie uzupełniłam rezerwacje.

Dt bądź ds szuka już tylko 3 panów!

Manta - Pią Sty 20, 2012 13:53

oo, widze, ze wszystkie panienki maja juz domy :) wiec nie musze juz walczyc sama ze soba ;P

Ale i tak zapytam, czy skoro we wtorek macie miec transport wawa-krakow, to czy nie daloby sie podpiac, bo szuam transportu dla panienki z tego watku: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11084

MadziaK - Nie Sty 22, 2012 09:50

hop hop 3 śliczni panowie nadal szukają kochających domków
BunShi - Nie Sty 22, 2012 17:16

Manta napisał/a:

Ale i tak zapytam, czy skoro we wtorek macie miec transport wawa-krakow, to czy nie daloby sie podpiac, bo szuam transportu dla panienki z tego watku: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11084

Ja z Adeline bedziemy brac szczurki z wawy do kraka ale około za 1,5 tyg. konduktorką tylko nie wiem czy pojadą dwa lub trzy szczurki..

kumar - Pon Sty 23, 2012 15:37

Czy chłopaki do adopcji są nadal aktualne?
MadziaK - Pon Sty 23, 2012 15:42

kontaktuj się z runa jeszcze 3 chłopców szuka domku :mrgreen:
runa - Czw Sty 26, 2012 12:09

Dwóch chłopców wyjechało stety niestety - do Krakowa do Rajuny na dt.
kumar, kilka dni wcześniej i na miejscu mogliby zostać czarnuszek i kapturek, gdybyś reflektowala taki układ.

W tej chwili mogę polecić kochane maluchy od valhalli, również śmietnikowe znalezisko.

W tej chwili czekamy tylko na transport do Olsztyna, Lublina i szczęśliwą adopcję u Rajuny.

runa - Nie Lut 05, 2012 10:34

dwie samiczki czekają na transport do Lublina/Chełma i można zamknąć.