Archiwum - ODDAM MAŁE SZCZURKI DUMBO (WARSZAWA)
maja_t - Sob Gru 17, 2011 22:12
Nimka pierwsza wybiera samiczkę - tak jak było obiecane.
Co do reszty mam nadzieję, że uda się tak, żeby wszyscy byli zadowoleni. Zobaczymy jak wypadnie rozkład płci i wtedy będziemy się zastanawiać
Pozdrawiam!
Anonymous - Wto Gru 20, 2011 22:37
Maja a nie mozesz zaprosic do siebie kogos z W-wy zeby posprawdzal plec?
maja_t - Wto Gru 20, 2011 22:56
hmmm nie pomyślałam, ale to dobry pomysł
na razie próbowałam porobić im zdjęcia ale dziś nauczyły się chodzić i strasznie się wiercą
wrzucę 2 najlepsze i może ktoś mi wskaże jak szukać różnic
maja_t - Wto Gru 20, 2011 22:59
nie wiem dlaczego trzecie zdjęcie nie chce mi się załączyć... ?
przesyłam za to widok z ładniejszej strony
prawdopodobnie jeszcze jeden szczurek będzie szukał domu.
Pozdrawiam
Anonymous - Wto Gru 20, 2011 23:03
ja widze tylko jedno EDIT//nie zauwazylam postu wyzej ;p
co nie zmienia faktu ze bialaski na gorze sa przeprzecudowne
maja_t - Wto Gru 20, 2011 23:29
wszystkie są przecudowne! im dłużej je mam tym bardziej nie chcę ich oddawać ale 12 szczurów to trochę przydużo jednak......
na tym zdjęciu widać mniej więcej rozkład kolorystyczny - 4 są widocznie ciemniejsze.
Anonymous - Wto Gru 20, 2011 23:53
cudne sa.
uwielbiam szczury w tym okresie, jak jeszcze sa takie uroczo nieporadne a jednoczesnie juz wygladaja jak szczury.
orzelcia - Śro Gru 21, 2011 08:42
cześć, czy jest wolna jakaś samiczka?
Misiek88 - Śro Gru 21, 2011 13:23
orzelcia napisał/a: | cześć, czy jest wolna jakaś samiczka? |
Przyłączam się do zapytania
orzelcia - Śro Gru 21, 2011 14:26
maja_t - Śro Gru 21, 2011 20:00
Misiek 88 - dziś napisałam do mnie dziewczyna z Przemyśla, że chciałaby ostatniego szczurka jaki został mi do oddania, ale nie wiem czy uda się załatwić transport - myślę, że za kilka dni będę wiedziała czy mam jeszcze coś wolnego. No i niestety na razie nie idzie mi rozpoznawanie płci więc nie wiem jakimi dysponuje.
Pozdrawiam
maja_t - Śro Gru 21, 2011 22:06
orzelcia - przepraszam, nie zauważyłam Twojego postu
odpowiedź taka sama jak dla misiek88 - niestety prawdopodobnie szczurki się już skończyły, ale jeżeli dziewczyna z Przemyśla jednak się nie zdecyduje to będziesz przed miśkiem88 (napisałaś wcześniej)
Misiek88 - Śro Gru 21, 2011 22:11
maja_t napisał/a: | orzelcia - przepraszam, nie zauważyłam Twojego postu
odpowiedź taka sama jak dla misiek88 - niestety prawdopodobnie szczurki się już skończyły, ale jeżeli dziewczyna z Przemyśla jednak się nie zdecyduje to będziesz przed miśkiem88 (napisałaś wcześniej) |
ok i szkoda...
nimka - Czw Gru 22, 2011 00:19
katasza napisał/a: | Maja a nie mozesz zaprosic do siebie kogos z W-wy zeby posprawdzal plec? |
Ja przecież będę tuż po świętach w odwiedzinach, to sprawdzę płeć maluchów
a tu jest temat o rozpoznawaniu płci:
http://forum.szczury.biz/...=3562&start=180
szczurek ze zdjęcia DSC02722.JPG to samiec
DSC02725.JPG raczej też samiec, ale dziwnie światło pada, więc nie jestem pewna.
Sarita181 - Czw Gru 22, 2011 13:22
Witam, to ja jestem tą 'dziewczyną z Przemyśla' i niestety dla pozostałych ciągle jestem zainteresowana tym ostatnim słodkim maluszkiem Bez względu na płeć
|
|
|